Z przyjemnością informuję wszystkich zainteresowanych że długie płuco Cracovii żyje.
Pytanko.
Czy istnieje zapotrzebowanie społeczne na zorganizowany wyjazd do Sanoka ? ( mecze 17 i 18 stycznia o godz. 17.00 ). Są chętni?
-
-
Wyjazd do Sanoka - Jedziemy??? jak tak to wpisywać bo trzeba to zorganizować!!!!
heh ...
szkoda , że nie mam "po drodze" do Sanoka ...
ale na play off to się wybiorę ...
D. J. Cat ... pod takim tytułem nie spodziewałbym sie dużego zainteresowania tematem, zmień go więc na bardziej wymowny np: "Wyjazd do Sanoka-jedziemy wszyscy!!!"... zobaczysz,że po dzisiejszym meczu znajdą sie chetni!
jak napisze chociaz jeden rozdział do mgr-a to jade,Bóg mi świadkiem:)
ogloscie zamiar zorganizowania wyjazdu dzisiaj na hokeju!!nie kazdy wyjazdowicz ma dostep do internetu a nie kazdy z dostepem czytuje forum.
ja jak coś reflektuje kontakt na gg
Oki zmieniony tytuł - wpisywac się jeśli chcecie jechhać - musi zebrać sie jakas grupa osób żeby to miało sens...
mecze sa w sobotę 17 i niedzielę 18
warianty do wyboru:
a) jedziemy w sobotę na jeden mecz (powrót w nocy z soboty na niedzielę)
b) jedizemy w niedzielę (powrót w nocy z niedzieli na poniedziałek)
c) jedziemy na oba mecze (nocleg w Sanoku lub okolicy) - cięzki logistycznie do rozwiązania.
d) jedziemy - wracamy jedziemy wracamy - kosztowny jak cholera.
Cięzko podac ceny musimy wiedziec choćby szacunkowe zapotrzebowanie na wyjazd.
hmm w sobote powinienem jechac...ale zobaczy sie:))
Ja bym jak cos to jechał na wycieczke od soboty do poniedziałku (na oba mecze). Nowłasnie tylko jaki byłby koszt w przybliżeniu?
Wiadomość zmieniona (12-01-04 14:27)
mozebym pojechał :) ale raczej na jeden mecz
Wiadomość zmieniona (12-01-04 18:50)
A ile się jedzie do Sanoka samochodem?
Samochodem:
Odległość Kraków - Sanok: 200 km (ok.)
Czas przejazdu: 2 godz. 30 min. (ok.)
Koszt przejazdu: 51 zł (ok.)
;)
z Wami, czy bez- i tak tam pojde!
no!
ja tam na malysza jade z torcida...pzdr!
nie ma to jak podmuchac w trabke,obowiazkowo z napisem "smierc wisle";]
z jaką torcidą???
.. Wy mi tu nie piszcie o trąbkach , Małyszach, torcidach tylko- jazda do Sanoka !!!
no!
Wiadomość zmieniona (15-01-04 15:09)
Ponury - sam nie będziesz...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)