Widzę, że znowu się pojawił na forum rzecznik prasowy skrzywdzonych zawodników.
-
-
GKS Tychy- Cracovia 2011-10-23 godz. 17.oo
Tabisza nie bronie bo czystego sumienia na pewno nie ma.. On zawodnikow nie trenuje albo systemow gry nie zaklada.
Bardzo nie lubię załatwiania prywatnych porachunków z trenerem na publicznym forum. Nie Rohacek odpowiada za budżet i politykę wynagradzania.
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Widzę, że znowu się pojawił na forum rzecznik
> prasowy skrzywdzonych zawodników.
Sterby jestes dzis HAPPY GUY z tego co widziales dzis?
Rafalo- happy guy to chyba tylko Ty jesteś, bo możesz ponap.. na Rohacka.
Wszyscy widzą, że są potrzebne uzupełnienia składu. Rohacek też.
rmszar Napisał(a):
> Bardzo nie lubię załatwiania prywatnych
> porachunków z trenerem na publicznym forum. Nie
> Rohacek odpowiada za budżet i politykę
> wynagradzania.
Zgadzam sie z toba ze forum nie jest od zalatwiania prywatnych porachunkow. To nie jest zalatwianie tylko ocenianie trenera. Jak widze ze w cracovi RUDI jest za nic odpowiedzialny. To po co on tam jest? Tylko przypomnil sobie kto pierwszy publicznie zawodnikow zaatakował?
To według Ciebie jest ocena? Swoiste masz pojęcie oceny. Nie ja jeden zauważyłem, że masz "ale" do Rohacka. On na tym lodzie zasuwał, jak graliśmy w przewadze?
Czekam zatem na Twoją ocenę zawodników. W stylu tej, jaką zafundowałeś trenerowi.
rmszar Napisał(a):
> Rafalo- happy guy to chyba tylko Ty jesteś, bo
> możesz ponap.. na Rohacka.
>
> Wszyscy widzą, że są potrzebne uzupełnienia
> składu. Rohacek też.
Rmszar-tak jestem happy ze moge ponap......... na Rohacka bo pisze co widze i wiem. a o potrzebnym uzupelnieniu skladu to Rudi wiedzial jusz w lecie a co zrobil sami wiecie.MI CHODZI TYLKO O JEDNO DLACZEGO CALY TEN SEZON WINNI SA INNI NP. TABISZ,PROFESOR, ZAWODNICY,RZECZNICY,KSIEGOWI,WSZYSTY INNI TYLKO NIE TEN CO ZA WSZYSTKO PRAWIE ODPOWIWDA?
No widzisz rmszar jaki Ty niepoważny jesteś. Ty myślałeś, że Rudolf nie może, a tymczasem on po prostu nie chciał. Wszystko miał. Kasę. Przyzwolenie 'męczenników'. Nieograniczone możliwości. A tu proszę wyszło szydło z wora. Świnia jedna i sabotażysta z Rudiego. Info pewne. Nie, nie telefoniczne. Z forum.
Jedyne co można Rohackowi zarzucić to transfery Brodawskiego i Seidlera - nic więcej.
Dajcie juz spokoj !! Jak jest wszyscy zorientowani wiedza. Wiadomo co z Biela? Mecz ciezki i w sumie bez historii, zwlaszcza dwie pierwsze tercje.
Panie Rafalo, przestań się Pan ośmieszać. Piszesz (dość kiepsko na dodatek) Pan zza oceanu, a o tym co się dzieje w klubie wiesz tyle co zjesz, tzn. tyle co Ci twoi zawodnicy powiedzą, a z całym szacunkiem oni tez niewiele wiedzą, bo przy nikłej znajomości języka polskiego i dość krótkim czasie pobytu w Polsce nie rozumieją i pewno szybko nie zrozumieją co się w MKS dzieje.
Trener Rohacek nie jest nieomylny i jak każdy z nas popełnia błędy, ale opluwanie na każdym kroku najwybitniejszego trenera hokejowego w 105 letniej historii klubu to jest po prostu zwykłe s...stwo.
Ze mial zawsze to co chcial to bzdura! nigdy w100% nie mial zawsze musial poprawke na wiatr robic a mimo to dawal
rade i zawsze jakos to wygladalo no i jednak pare sezonow mielismy kaske najlepsza w lidze ale teraz zadnymi krezusami
finansowymi nie jestesmy a organizacyjne odstajemy znacznie np od Jastrzebia,do tego puste trybuny kontuzje, a moze
zamiast napierdalac na trenera trzeba w trudnym momencie zespol wspierac jest realna szansa na 4 ,wracajac do trenera
to byc moze zbyt dlugo juz u Nas pracuje dwa lata temu interesowal sie nim klub ze znacznie lepszej ligi ale zostal
i majstra wziol i tak szczerze powiem ze dla jego kariery to chyba byl blad, jestesmy obecnie klubem z niezdrowa
wewnetrznie atmosfera przyklad pilkarzykow ,mysle ze mimo tego ze nie uwarzam ze trener jest najlepszym
psychologiem i motywatorem to najlepszy w lidze warsztat i spokoj mialy pozytywny wplyw na atmosfere
w sekcji hokeja!!
atakowac Rochaczka - to tak jak bronic "niezniszczalnych" struktur sportowych pod rzadami Comarchu. Nie ma co dyskutowac z ludzmi ktorzy nie wiele wiedza o klubie.
[b]Sebastian Biela został w Tychach w szpitalu, wstępne podejrzenie: wstrząs mózgu. Jutro tomografia.[/b] Zapraszamy do [u][url=http://www.pasy.tv]PASY.TV[/url][/u] na konferencję trenerów Płachty i Rohaczka
ja wiem ze osłabienia ktore rozpoczęły się w sezonie wakacyjnym to główna przyczyna obecnego stanu druzyny(czyli nie równej formy ciagłych kontuzji itp. ) i nie jestem specjalnie zdziwiony po prostu tak to musi wyglądać !!oczywiscie ze moze być lepiej ,ale wtedy byłaby mowa o bardzo dużej niespodziance w PLH .jak dla mnie największą niespodzianką na minus jest postawa Unii(choć dla nas to dobre jest )A MY GRAMY TAK JAK MOŻNA BYŁO RELALNIE OCZEKIWAĆ
rafalo - puknij się w łeb.
Wszystkiemu jest winny trener, tak! Wywalmy go! Co nam zależy!
Później się będziemy zastanawiać kogo wziąć, a raczej kto zechce przyjść do tego MKSowego syfu!
Jeszcze raz - puknij się w łeb, a jeśli nie pomogło to rozpędź się i przywal tą swoją łepetynką w ścianę. Może pomoże. Bez odbioru.
sterby Napisał(a):
> Panie Rafalo, przestań się Pan ośmieszać.
> Piszesz (dość kiepsko na dodatek) Pan zza
> oceanu, a o tym co się dzieje w klubie wiesz tyle
> co zjesz, tzn. tyle co Ci twoi zawodnicy
> powiedzą, a z całym szacunkiem oni tez niewiele
> wiedzą, bo przy nikłej znajomości języka
> polskiego i dość krótkim czasie pobytu w Polsce
> nie rozumieją i pewno szybko nie zrozumieją co
> się w MKS dzieje.
> Trener Rohacek nie jest nieomylny i jak każdy z
> nas popełnia błędy, ale opluwanie na każdym
> kroku najwybitniejszego trenera hokejowego w 105
> letniej historii klubu to jest po prostu zwykłe
> s...stwo.
sterby- kazdy ma prawo do swojej opini,ja mam taka ty masz taka jest ok po to jest forum.To ze klub nie jest najlepiej zorganizowanym klubem to tez wiem.Przez 2 lata NAPEWNO WIECEJ CZASU SPEDZILEM Z DZIALACZAMI KLUBU NIZ TY, zapewniam cie ze politike cracovi jusz troche znam. Ja nie zyje historia tylko tym co jest teraz. Piszesz ze pisze kiepsko-odpowiadacz na moje opinie wiec rozumisz je moze tak kiepsko nie jest. Moze kiedys zrozumisz?czas pokaze
Trudno na tym forum mieć swoje zdanie, oj trudno- sam się o tym przekonałem. a już nie daj Boże coś negatywnego napisać na kogoś...
Trudno? Wcale nie. Liczy się jednak po pierwsze forma, w jakiej się je wypowiada. Po wtóre liczy się to, czy ono wynika z obiektywnych przesłanek, czy z osobistego urazu.
Rafalo do tej pory nie zjeba.ł hokeistów tak, jak to zrobił po meczu z Rohackiem. Ciekawe dlaczego? Bo to przecież nie Rohacek był na lodzie, jak mieliśmy przewagę przez 5 minut czy jak traciliśmy gola w przewadze 4 na 3.
Z kolei Twój problem, drogi ZTC jest taki, że piszesz, jakbyś sam jeden na tego hokeja chodził, a cała reszta tu piszących z dupy się wzięła.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)