Fakt faktem gdyby nie On nie było by nas teraz w Ekstraklasie. Decyzja podjęta za późno ! Ale dobrze ze Jurij odszedł i wziął winę na siebie za co Brawo.
Powodzenia Jurij !
-
-
Jurij Szatałow - dziękujemy!
Dzięki trenerze za poprzedni sezon. Powodzenia
Nareszcie i spadaj, prawie ci się udało zrujnować Cracovię
Dziękujemy za utrzymanie przede wszystkim! W wywiadzie można usłyszeć że trener bierze całą wine na siebie. Ciekawe czy tak mu kazano powiedzieć i jest pośrednio efekt protestu.... Sam Juri mówi że tylko on jest winny wynikom w tym sezoni, w żadnym stopniu winny nie jest Tabisz i profesor... No ciekawe, ciekawe...
Mimo wszystko raz jeszcze dziękujemy!
Dziękuję trenerze. Mam nadzieję że za kilka dni nie zasiądziesz na ławce Zagłębia, bo wtedy szacunek zamieni się... nawet nie chcę pisać w co.
Craxoholik84Nh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nareszcie i spadaj, prawie ci się udało
> zrujnować Cracovię
Cokolwiek bierzesz, odstaw to.
Dla was kurwa najlepiej by bylo, gdyby facet pozostal bezrobotny do konca zycia. Jak przychodzil z Polonii to jakos to wam nie przeszkadzalo. Po Szatalowa ustawi sie pewnie kolejka klubow, z kims podpisze w mozliwie najblizszym czasie i tyle, nas to juz NIE POWINNO OBCHODZIC.
Trenerze - dziekuje z calego serca!
Dziękuje i powodzenia
Dzienx za utrzymanie.
WIELKI CZŁOWIEK! DZIĘKUJĘ!
Ja mam gdzies gdzie Ształow pojdzie pracować. Dla mnie nienormalne jest to że najpierw syf posprzatał po pasjonacie, a zrobił nastepnie to samo co pasjonat... A to że sytuacja lepsza to tylko wyniki innych drużyn. Na dobrą sprawę mogłoby być gorzej niż za ulata, ale wyniki uzlozyly sie w miare na korzysc strata nie jest jeszcze jakas przepascia
Dziękuję ale tylko za poprzedni sezon.
Jeśli pójdzie do Lubina to straci cały szacunek na jaki sobie zapracował w poprzednim sezonie.
Wielkie dzięki za utrzymanie!
Dzięki,i tyle.
Craxoholik84Nh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nareszcie i spadaj, prawie ci się udało
> zrujnować Cracovię
Zastanów się co piszesz...
To już nie pierwszy tak idiotyczny Twój post.
ignoruj wpisy klik
Spasiba Juriij....powodzenia:)
ehhh szkoda :/ Juri fajny gośc. Dziękujemy trenerze !
Mam nadzieję, że żaden trener z Polski nie przejmie drużyny.
Trenerze, dokonałeś cudu. Zrobiłeś coś niemożliwego w ciągu jednej rundy. Wielu wieszało na nas psy, ale Ty od samego początku optymistycznie szedłeś w zaparte, że Ci się uda. Oczywiście było trochę szczęścia, ale liczy się końcowy rezultat. Dziękuję.
Niektórzy nie powinni sie wogóle wypowiadać
Pamietajmy że to tylko człowiek
Ja osobiście dziekuje za dokonanie niemożliwego i życze powodzenia !!!
Dziekuję ! Nie wiem czy życzyć powodzenia w Lechii lub Legii?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)