Kaczmarek - 5 - nie wiem czy mógł lepiej wybić piłkę przy golu, ale jak można było dopuścić do dobitki?!
Struna - 3 - miał momenty lepsze i gorsze, niecelne podania - tragedia!
Nawotczyński - 5 - defensywa z nim w składzie wydaje się pewniejsza;
Radomski - 7 - znowu nasz najlepszy zawodnik, nawet w pomocy sprawiał wrażenie profesora na tle kolegów;
Nykiel - 4 - całkiem dobry mecz, ale bramkę zawalił niestety ...
Visnakovs - 3 - 90 minut to chyba dla niego za dużo, jednak nie tak łatwo zastąpić Suworowa;
(69. Straus) - 5 - wniósł sporo ożywienia, wszędzie go było pełno - po prawej i po lewej stronie, czy dałby radę tak grać 90 minut? (po meczu był taki spocony i czerwony jakby wyszedł z sauny :));
Boljevic - 4 - miał momenty lepsze i gorsze, rozgrywać zdaje się nie umie, szkoda;
Szeliga - 3 - z meczu na mecz gorzej, jak go lubię to momentami gra bardzo irytująco (podania!);
(76. Hosek) - 5 - grał co prawda krótko, ale sprawiał wrażenie solidnego obrońcy;
Ntibazonkiza - 6 - większość naszych akcji ofensywnych to jego zasługa, dwa groźne strzały, nienajlepsza współpraca z partnerami w ataku;
van der Biezen - 4 - biega, walczy, nie odpuszcza, ale setkę spartolił koncertowo !
Niedzielan - 4 - czy nagle zapomniał jak się strzela bramki, czy koledzy nie potrafią wykorzystać jego umiejętności - tak czy inaczej specjalnych efektów jego gra nie przynosi;
(66. Cahalon) - 5 - szkoda, że nie może grac od początku, to zdaje się naprawdę niezły zawodnik.
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 11/12 - 7 kolejka - Śląsk Wrocław
Kaczmarek - 5
Struna - 3 straszny chaos
Nawotczyński - 5
Radomski - 6
Nykiel - 3
Visnakovs - 3 poza jedną akcją cienizna
(69. Straus) - 5 dobra zmiana jeszcze będzie z niego pociecha
Boljevic - 5 Władek z każdym meczem coraz lepszy -popraw celnośc strzałów
Szeliga - 3 orłem nigdy nie będzie
(76. Hosek) - 5
Ntibazonkiza - 5 większosć pisze że egoista i ma racje ale jak widzi że nie ma z kim grac to ...........
van der Biezen - 3 szkoda Bizon ,szkoda
Niedzielan - 3 nie wiem jak go oceniac ,podobna sytuacja jak z Matusiakiem tylko jak może być inaczej skoro nie ma podań
(66. Cahalon) - 6 pokazał że ma ogromne możliwosci
Kaczmarek - 5
Struna - 2
Nawotczyński - 8
Radomski - 8
Nykiel - 2
Visnakovs - 5
(69. Straus) - 5
Boljevic - 3
Szeliga - 1
(76. Hosek) - 6
Ntibazonkiza - 7
van der Biezen - 5
Niedzielan - 3
(66. Cahalon) - 7
Kaczmarek - 4 - zawalił bramkę "wypluwając" piłkę przed siebie - tak nie można robić E-klasie
Struna - 3 - irytująco gra w ofensywie
Nawotczyński - 5 - z minunty na minutę grał co raz pewniej, wybijając przy okazji gre Voskampowi
Radomski - 6 - jedyny który ma formę od 1 kolejki
Nykiel - 2 - którą już to bramkę zawalił
Visnakovs - 4 - chęci to za mało, Strauss grał krócej a efektywniej
(69. Straus) - 6 bardzo pozytywne wejście
Boljevic - 5 - ekstraklasa to za wysokie progi dla Niego
Szeliga - 2 - mam nadzieję, że to tylko jeden gorszy mecz
(76. Hosek) - bo
Ntibazonkiza - 4 - bez formy, ale musi grać bo może raz przeprowadzić zwycięską akcje
van der Biezen - 3 - słabo, miał setkę i jej nie wykorzystał
Niedzielan - 3 - mistrz spalonych. kiwnął już kogoś w tej rundzie?
(66. Cahalon) - 6 - kilka akcji jak na playmakera przystało, trochę za późno wszedł
Kaczmarek - 5
Struna - 2
Nawotczyński - 6
Radomski - 8
Nykiel - 2
Visnakovs - 3
(69. Straus) - 6
Boljevic - 2
Szeliga - 1
(76. Hosek) - 6
Ntibazonkiza - 7
van der Biezen - 4
Niedzielan - 2
(66. Cahalon) - 7
Kaczmarek - 4 (nie wiem czy nie było jego winy przy golu, ogólnie powoli schodzi poziomem do reszty)
Struna - 1 (fatalny mecz...)
Nawotczyński - 3 (przyzwoicie)
Radomski - 3 (przyzwoicie)
Nykiel - 2
Visnakovs - 1 (niewidoczny)
(69. Straus) - 2 (trochę szumu zrobił)
Boljevic - 1 (dno)
Szeliga - 1 (dawno nie widziałem tak słabego meczu Sławka)
(76. Hosek) - b.o (ale przyznam że dobre wrażenie zostawił)
Ntibazonkiza - 2 (kolejny bardzo słaby mecz)
van der Biezen - 2(powalczył, niestety nie wykorzystał setki)
Niedzielan - 1 (fatalnie)
(66. Cahalon) - 3 (dobra zmiana, wniósł sporo ożywienia)
SPRAWA JEST JASNA....FILIPPO NIECH URUCHOMI WTYKI, DOBRZE ZABULI I EGZORCYSTĘ Z LATERANU NA STADION SPROWADZI...BEZ JAJ!! NA TO SIĘ JUŻ PATRZEĆ NIE DA!!! BRAMKI ZACZAROWANE CZY JAK?
Druga sprawa to stałe fragmenty gry..jak ktoś przestrzela na kilka metrów w każdą stronę to ja się pytam czy na treningach "kopaczy" też wody brak jak u hokeistów? denaturatem ich poją, a na meczu delirka?
Sprawa trzecia..wyczytałam w tej niby nowej gazetce, że panowie czas wolny w Bonarce spędzają! ZA USZY POWYCIĄGAĆ...nie no jasne krakowscy patrioci..legła bo ruskich burdelach się szlajała, a ci z galeriankami bramki ćwiczą...
Sprawa naj...to Suworov... przestępcy po 3 miechy dostają...a gościowi któremu nerwy puściły po gównianym sędziowaniu dokopali na pokaz...nie ma rady na układy..gdzie jest Klub, gdzie odwołanie gdzie cokolwiek co daje nadzieje że ktoś się interesuje tą Cracovią :(
Kaczmarek -5 (nie wiem co myśleć...broni jak może...niby bramka padała po rykoszecie ale tak samo jak on mógł wybić i obronić - obrońcy mogli się zastawić kopnąć, ugryźć w nogę itp.. Na pewno dodatkowy punkt ma za to, że nie podkulił ogona tylko jako pierwszy z Radomskim skierowali się w naszą stronę)
Struna -3 (rozegrał ? chyba niedzielę po swojemu czyli nijakiemu)
Nawotczyński -5 (po tak długim pauzowaniu nie oczekiwałam cudów)
Radomski -6 (chyba on taktykę tylko realizował.. jeśli w ogóle jakaś taktyka była)
Nykiel -3 (godnie naśladował Żytkę)
Visnakovs -3 (zamiast wiśni był produkt z McDonalda)
(69. Straus) -5 (ja się pytam czemu ten facet od początku nie gra? akcja z Cyklonem świetna..)
Boljevic -4 (o ile z rożnych nawet mu idzie tak z wolnego chłop ma scentrowane oko jak w moim komunijnym Romecie)
Szeliga -3 (nie wiem...z trybun wygląda że gra nieźle, a potem się okazuje że kiks za kiksem..1,2 mecze na 7 to raczej kiepsko na miesięczną wypłatę w ojro)
(76. Hosek) -4 (obrona w Cracovii to raczej nie problem tylko przód formacji...co tu oceniać wszedł, grał i tyle)
Ntibazonkiza -5 (za te perłowate aczkolwiek wybiórcze akcje, kiwanki i dryblingi dzięki którym człowiek ma nadzieje że a nóż.... było by 6 ale Saidi to niestety samolub choć indywidualista)
van der Biezen -5 (dam Ci chłopie piątaka, bo nadal wierzę że będziesz strzelał gole..kwestia czasu..a My kibice go mamy heh gorzej z cierpliwością)
Niedzielan -3 (no nie wiem ewidentni przyszedł zarobić na emeryturę..kolega Rząsa dobrą fuchę mu załatwił. I dobra dobra orze jak może..doceniam ten pot i tą zaparzoną kopciuszkową stópkę... ale psia mać gola za golem to on strzela ale.... bo na pewno nie w barwach naszej ukochanej Cracovii!)
(66. Cahalon) -4 (transfer obiecujący jednak spóźniony...zgrywać się będzie do wiosny..a koledzy z ekipy skumają o co mu biega z akcjami do kolejnej zimy)
Ludzie co się dzieje..do tego dojdzie że nas psiarnia na derbach 10:0 rozwali..szkoda gadać...od podszewki grzyb!.... nawet Borek Nas już nie komentuje w Cyfrowym bo nie ma czego.... jakieś kacyki i sitwa chcą Craxę rozwalić...zostanie stadion na którym owce będą się paść! a jehowi pływać w basenach! ŻENADA. Piłsudski wąsy rwie.
Aha, a tak na koniec to proszę sobie obejrzeć co fachowcy mówią o NAS...Szatałow już klubu szuka? heh brawo...wszystko pasuje zbita mina do złej gry..zamiast zakasać rękawy, motywująco dokopać, opiepszyć...COKOLWIEK żeby jeśli już odejść to z podniesioną głową..ehhhhh to gościu nie dość że śpi, zmian nie robi, faworyzuje dennych zawodników to jeszcze chce na szalupie odpłynąć.... całkowita demotywacja...
Może się ktoś zjawi zmartwiony losem NAS kibiców i coś zmieni :(
Czołem...jak na razie to flaki z rosołem;/
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,99215,10311734,Borek__Szatalow_negocjuje_z_Zaglebiem_.html
Kaczmarek - 5
Struna - 3
Nawotczyński - 4
Radomski - 6
Nykiel - 4
Visnakovs - 3
(69. Straus) - 4
Boljevic - 5
Szeliga - 2
(76. Hosek) -
Ntibazonkiza - 2 czas by zaczął mecz na ławce, może się otrząśnie.
van der Biezen - 5
Niedzielan - 4
(66. Cahalon) - 5
Kaczmarek - 6 wszystkiego obronić nie można, a o tego znów rykoszet.
Struna - 1
Nawotczyński - 9 wydaje mi się, że świetnie rozumieją się z Kaczmarem. Bardzo podoba mi sie jego gra. Co z tego, że wolny? Wygrywa pojedynki główkowe, groźny przy stałych fragmentach, solidny obrońca i oby kontuzje omijały go szerokim łukiem a będzie z niego pociecha.
Radomski - 8
Nykiel - 5
Visnakovs - 4
(69. Straus) - 6 wprowadził ożywienie po wejściu na boisko
Boljevic - 3
Szeliga - 2 fatalna strata bodaj w drugiej połowie, słabsze zawody Sławka
(76. Hosek) - 6
Ntibazonkiza - 7 może i egoista, ale sam sytuację sobie wypracował i dobrze, że chłop próbował wziąć ciężar gry na swoje barki
van der Biezen - 4 ... walczy i jest widoczny ale ... od napastnika wymaga się przede wszystkim bramek
Niedzielan - 4 j.w
(66. Cahalon) - 8 dobry występ
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)