Myślę, że opuszczanie trybun tak naprawdę nie wyjdzie do końca i nie da pożądany efekt: część osób nie wie, a części poprostu nie będzie się chciało ( Tabisz ironicznie się uśmiechnie i tyle).
Lepszym rozwiązaniem byłyby:
1. Przyśpiewki na meczu.
2. Rozdanie każdemu jakiś białych flag czy coś podobnego. To dałoby lepszy efekt.
3. Bez taczek wg. mnie i tak Tabisz nas nie opuści - będzie się trzymał rękami i nogami krzesła.
-
-
Protest
Głupota nigdzie nie wychodzę!!! CRACOVIA TO MY!!!
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Nie wpuszczą jej, a nawet to ochrona lub delegat
> każe ściągnać. Kto się nie dostosuje 2 lata
> zakazu... idziesz wywieszać? Nie mówie że się
> nie uda ale pomysł trudniejszy do zrealizowania
> niż wyjście z meczu.
> Dalej niektórzy myślą, jak za starych czasów,
> że można wywiesić wszystko.
> Nikt tu nie ma patentu na udany protest, ale jak
> się nie spróbuje nic się nie osiągnie. Ciekawe
> że na forum wiele osób zawsze ma problem że to
> nie ten mecz, nie ten moment... z takimi osobami
> żadna inicjatywa ostatnich lat by się nie
> udała, bo potrafią tylko pisać na forum.
Robinksc , nie mówię , że trzeba wypisać na fladze jakieś chamskie , obraźliwe teksty. Można wymyślić coś , o co delegat czepiał się nie będzie. Wywieszałem flagi przez parę lat to mogę pomóc jeśli macie braki osobowe ;) . Jeśli taka będzie decyzja , to wyjdę na te 10 min. ale uważam , że ta forma nie zda egzaminu. Już widać , że nie wyjdą wszyscy i w tym momencie mija się to z celem...
protest to jedyna słuszna opcja,ale czy jego planowana forma da jakiś efekt? Zawodnicy potrzebują nas i naszego dopingu przez całe 90 minut,chociaż wyjście z młyna podczas meczu z Polonią było zauważalne...bez taczek raczej nic z tego nie będzie,Jakubek ma nas w głębokim poważaniu,najwyżej się uśmiechnie krzywo pod nosem jak coś usłyszy z trybun na swój temat i tyle...
chociaż gdyby wystosować pismo do odpowiednich osób z oświadczeniem,że zaprzestaniemy dopingowania póki Tabisz nie odejdzie,to może jakiś efekt by był,ale to raczej stricte utopia...
gadanie że zawodnicy potrzebują naszego dopingu
a co nie było dopingu na każdym meczu do tej pory był i to dobry przez 90 minut i co były zwycięstwa ???
Zawodnicy sami nie po drodze maja z tabiszem więc gdyby mogli też by wyszli ze stadionu na 10 min:)
Nie chcesz nie wychodź nie protestuj tylko dopinguj te 10 minut (bo to pomaga piłkarzą bardzo:) ) ale później nie marudź i nie pisz nic na forum na tabisza i nie gadaj wszędzie że to szkodnik itp
. Różne są poglądy u nas ale chyba dawno nie było takiej jak ta sprawa jt która jednoczy prawie wszystkich kibiców Ksc !!!
Mam nadzieję że większośc stadionu dołączy się do okrzyków i jednak wyjdzie na tą chwile ze stadionu !!!
nie powiedziałem,że nie wyjdę,jak jest protest to jest i tyle :)
zastanawiałem się tylko,czy akurat ta forma coś da...oby tak :)
to nie było personalnie do ciebie ogólnie napisane jak to widze
"dość błaznowania-Tabisz jest do wyje...ania" i tyle w temacie...
oby jutro protest był odczuwalny,bo tak dalej być nie może...
dobra, ja się zgodzę na wyjście na 10min, ale musi to myć jedna z wielu form jutrzejszego protestu. liczę na Was w tym momencie.
"Filipiak dosyć dziadostwa" co tu dużo myśleć nad haslem...
Jak najbardziej, w tej sytuacji każda forma protestu jest dobra, wyjdę jak najchętniej ale to za mało, lepszym rozwiązaniem byłoby nie przyjście w ogóle na mecz i pokazanie że mamy ich w d.pie oczywiście piłkarzy i zarząd, ale to musi być coś bardziej konsekwentnego, ktoś widocznie musi dostać po głowie żeby mu się woda sodowa nalała do pustego łba i albo zaczną grać albo pomożemy im się zwolnić z klubu toć, to ta prostota rzeczy.
isaac Napisał(a):
> Rock Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jeśli do tej akcji nie dołączy się
> > okrzyków/transparentów to nie ma co tracić
> 10
> > minut meczu.
>
>
> dokładnie o tym samym pomyślałem...
A co ty z tego meczu masz Kibicu tylko żal smutek zrozpaczenie i żenadę zgadza się???
cel słuszny, intencje rozumiem
formy nie popieram
i to nie dlatego, ze bede załował 10 minut meczu (z taka gra chodzenie na mecze to dla mnie pańszczyzna :( ) ale dlatego, ze wyjdzie tylko czesc trybun, a nawet jakby wyszlo 90 procent kibiców to Procesorowi to lata
on doskonale wie, ze lud pasiasty jest wk...ony a mimo to dalej nie zmienia zarzadzania klubem z folwarcznego na sportowy
Uwazajcie, Uwazajcie bo jeszcze ktos sie tym waszym protestem przejmie i nie bedzie mogl zasnac w niedziele :)
Bzyyczek Napisał(a):
> Zawodnicy
> potrzebują nas i naszego dopingu przez całe 90
> minut,
hehe, ciekawe do czego? chyba jako tematów do towarzyskich anegdotek. bo gry to im raczej nie uskrzydla.
w jedności siła ...hehe....tylko nie u nas !
jak się coś robi to powinni wszyscy to robić.
a co jak w 10 minucie nasi będą prowadzić powiedzmy 2-0? :D
mcz_ Napisał(a):
> a co jak w 10 minucie nasi będą prowadzić
> powiedzmy 2-0? :D
Obudzisz się.
:D
Popieram protest w 100% muszą nastąpić zmiany.Nie ma atmosfery i zaangażowania klubie i drużynie , marazm wokół Cracovii jest widoczny od usunięcia Pawła Misiora. Stwierdzenie Filipiaka "że skończył się czas działaczy" nie sprawdziło się w Cracovii- tu potrzeba ludzi z sercem w PASY tak jak BARCELONIE tam nie rządzi właściciel i kasa tylko CZŁOWIEK Z SERCEM W PASY
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)