Po sześciu miesiącach PLH wraca na Siedleckiego! Zmierzymy się z beniaminkiem ekstraligi, który w pierwszej kolejce pokonał u siebie MMKS Podhale 4:2 - emocje gwarantowane!
Przyjdź, wspomóż dopingiem naszych Mistrzów w walce o pierwsze 3 punkty na Siedleckiego w tym sezonie ekstraligi!
Bilet normalny w cenie 10 zł.
Kobiety i dzieciaki do 12 roku życia wchodzą za symboliczną złotówkę.
Kasy biletowe otwarte juz 2 h przed rozpoczęciem spotkania.
PS. Modów proszę o umieszczenie info o meczu w ogłoszeniach na stronie głównej.
-
-
Cracovia - Nesta Toruń | Piątek - 16.09.2011 - godz. 18:00
http://www.youtube.com/watch?v=UxJvrD80nJ4&feature=related
Ja niestety siedzę w pracy i muszę oglądać w necie :(
Ale brawa za piękną akcję! GOOOL!
i 2:0 :)
...
no i 3:0 - ładnie ich klepiemy :)
...
haha! 4:0 - ale mam radoche :)
...
5:0 - nokaut :)
...
6:0 - i przestałem pracować tylko gapię w ekran...
...
7:0 Toruń nie istnieje :)))
....
8:0 - będzie dwucyfrówka do zera?
....
a jednak nie do zera :-/
...
9:1 - zaraz po pracy piwko na zdrowie Hokeistów!
10:2 - dziesiąta jak przystało na Kapitana :D
...
I koniec... TYLKO PASY!!!
Dziękuję za relację i do usłyszenia :)
Wiem, że nie w temacie, ale.. Możecie polecić jakąś dobrą stronę o polskim hokeju, z aktualną tabelą etc..
hokej.net
dialysport.pl
wiele tego nie ma... ;-/
dzięki
9:1, jeszcze jeden! :)
no i mamy pierwszą dyszke ;)
Brawo! Czyzby forma rosnie czy tez Torun, taki slaby? :)
Toruń to przez pierwsze dwie tercje jakby myslał ze ciągle grają w pierwszej lidze .U nas prym na obronie wiedzie Besch puzniej długo ,długo nic !!ale na całą ligę to za mało jesli chodzi o obrońców !Pierwsza piątka dziś najlepsza ,no szkoda ze przeciwnik słabiutki .Sucharski powiem ze tu mam problem z oceną ,musi się zgrywać ,dziś Rohaczek dał mu duzo pograć grywał w dwóch formaciach i miał zagrania bardzo dobre przeplatane z błędami (tu chyba jeszcze wychodzi brak zgrania ?)
Toruń słabiutki.
qsss Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja niestety siedzę w pracy i muszę oglądać w necie :(
> 6:0 - i przestałem pracować tylko gapię w
> ekran...
No to trza było przestać pracować już przed meczem, bo ani pracy ani meczu, a tak bylby przynajmniej mecz ! :D
U Sucharskiego widać brak przygotowania , musi jeszcze popracować bo ma pojęcie i dużo widzi.
Nicolas ....więcej takich. Toruń po takiej drodze prosto na mecz to ciężko coś zwojować. Spodziewałem się więcej po Sucharskim, momentami fajnie ale za mało jak dla mnie.
Szkoda że ludzi tak mało na inauguracje sezonu, bo są warci Mistrzowie Polski większej publiczności.
Nawet Generał był z dobrym słowem i Siemion z Szatałowem.
Zapowiada się niezła walka w tym sezonie....
Ja może o kwestiach sportowych się wypowiadał nie będę bo jak było zainteresowani widzieli, ale o tej sprawie wspomnieć należy:
- ŻENUJĄCO MAŁA FREKWENCJA:(
Dokładnie, frekwencja żenada! WSTYD!
Profesjonalna Liga Hokejowa. TKH jedzie cały dzień autobusem w korkach, aby po 7 czy więcej godzinach podróży wyjść na lód.
Masakra.
Wielkie musiało być zdziwienie nowych hokeistów Cracovii wychodzących na lód.Słyszeli oni wiele dobrego o kibicach,dopingu a tu na trybunach pustki.Atmosfera na trybunach mnie po prostu rozjeb...... miałem ochotę się zdrzemnąć lub pójść do domu.
[img]http://img848.imageshack.us/img848/7924/scan0002l.jpg[/img]
Atmosfera końcówka lat 90 nie do podjeb... :)
a i Frekwencja,wtedy doskonała.Na inauguracje przychodziło ponad 3tys.hala pękała w szwach na mecze 1 ligi po spadku przychodziło ponad tysiąc.No ale koniec tych żali i wspomnień.Co się stało to się nie odstanie.Liczę na dobrą frekwencję w niedzielę.
Brawo dla hokeistów za pogrom 10-2 :)
[img]http://img847.imageshack.us/img847/9743/scan0003m.jpg[/img]
Smutne to...
I z roku na rok jest jakby coraz gorzej...
I co teraz?
Klub powinien w końcu podjąć KONKRETNE działania na rzecz poprawy frekwencji na hokeju!
Mam nadzieję, że po niedzielnym meczu frekwencja na Siedleckiego licha nie będzie - obym się nie pomylił!
Smutne to - bardzo!
Wczoraj był mój pierwszy mecz ominęty od grubo ponad 2 lat - po prostu nie mogłem przyjść i bardzo źle się z tym czułem.
qsss Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wczoraj był mój pierwszy mecz ominęty od grubo
> ponad 2 lat - po prostu nie mogłem przyjść i
> bardzo źle się z tym czułem.
Ja też z powodów rodzinnych musiałem wczoraj zawrócić spod lodowiska do domu ale udało mi się wrócić na lodowisko na ostatnie 12 minut 3 tercji !!! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)