Trenerem ma być (o zgrozo... Boże miej nas w opiece) Majewski... Ręce opadają... Szatałow ma jeszcze poprowadzić Cracovię w meczu z Piastem, ale niezależnie od wyniku opuścić okręt. Z resztą Piast nie jest w najwyższej formie (przegrał ostatnio z beniaminkiem I ligi 0-2) i zwycięstwo z nim nic by nie dało. Moim zdaniem Majewski to najgorsze rozwiązanie z możliwych, trener któremu się od dawna nie chce i ma ciepłą posadkę w PZPN, będzie jeszcze gorzej niż za Szatałowa, choć trudno to sobie wyobrazić...
-
-
ZWOLNIĆ JURIJA TAK/NIE.
weźcie tego gościa usuńcie bo ta data to istna prowokacja... Tak sie ktos z łodzi ucieszył po tej wygranej ?
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja bym się przychylił do padających tu
> pomysłów sugerujących doświadczonych ,
> szanowanych trenerów z Polski. Lenczyka nasi
> spece z Wielickiej (nie wiem Tabisz , Rzasa czy
> obaj) wygryźli ale może Engel?
Engel raczej mógłby być dyrektorem niż trenerem.
cracoviak_1908 Napisał(a):
wytlumacz sie z tej 8 bo wali od ciebie milicja
Engel zapewni nam wsparcie betonu pzpn albo inaczej nowiac nnie przeszkafzanie i zaden sedzia juz nam czerwonej kartki nie pokaze z niczego, ba puszcza Wtorkowi wszystkie;) spalone
do tego to urodziny farciarz
jestem na tak
Jeszcze niedawno napisałbym NIE ale wszystko na to wskazuje ze niestety Jurij musi odejść stracił pomysł na gre i nie moze zapanować nad drużyna ciągle zmienia skład.jak oni maja sie zgrać? Nie podoba mi sie tez ze stawia na swoich pupilkow np.Żytko nie rozumiem ze Nykiel gra na lewej stronie a w składzie nie mieści sie Puzigaca i nie wierze w teksty ze niby nie jest przygotowany do meczu.poza tym nie daje szans chłopakom z ME.oglądałem ostatnio mecz Widzewa i tam trener wpuszcza na boisko młodych i wcale nie grają gorzej.myślę ze jak przyjdzie nowy trener zobaczy ze my tez mamy rezerwy i zacznie kogoś wpuszczać dlatego dzis mówię Jurij do widzenia i dziekujemy za utrzymanie.
Aston1906 Napisał(a):
> Jestem wręcz przerażony umysłową ciasnotą
> wielu z naszych kibiców. Tak, piszę to do
> wszystkich z Was, którzy uważają, że problem
> naszego klubu leży w szkoleniowcu. [b]Po prostu w[/b]
> [b]głowie mi się nie mieści, że można być aż[/b]
> [b]tak ograniczonym umysłowo.[/b]
Drogi Kolego wnioskuję z tego, że gdyby Twój umysł był nieograniczony to w Twojej głowie mieściłoby się wszystko, a ponieważ wszystko się jednak w niej nie mieści więc i on jest ograniczony.
Oczywiście żart...i mam nadzieje, że nie obraziłeś się za to na mnie.
Jasne ze sie nie obraziłem :) żaden mózg wszystkiego nie zmieści aczkolwiek nie zbadane sa możliwości mózgu ale do rzeczy-wiem ze całe zło to organizacja klubu i cały zarząd i byc moze zmiana trenera nic nie da tylko powiedz ile moze byc zle? Jak najbardziej byłem za Jurijem ale jeszcze wcześniej byłem tez za tym zeby został (oczywiście do pewnego czasu) Ulatowski.Przyszedl Jurij i cos drgnęło i myslalem ze w tym sezonie nie bede musiał oglądać każdego meczu Pasów z drżącym sercem i moze dlatego tak napisałem ze nowy trener-nowy pomysł na gre nie wierze ze nie da sie tego poukladac a druga strona medalu to to ze faktycznie drużyna nie miała sie kiedy zgrać za późne transfery itp.chodzę na Pasy juz 20 lat (teraz na sektor rodzinny:))no i wyprowadziłem sie z rodzinnego Krakowa.Pamiętam jak zbierano każdy grosz na hokeju mecze o utrzymanie z łks i unia i stoczniowcem i nigdy nie spodziewałem sie ze bede na meczu w którym Cracovia zdobędzie mistrzostwo.jest więc jakieś lekarstwo na to zeby i w piłce cos sie ruszyło żebyśmy ten sezon jakiś środek tabeli a za 2-3 lata jakieś puchary.kończąc podtrzymuje to zeby Przyszedł nowy trener ale nie na chwilę tylko na dłużej trochę przestałem wierzyć w Szatalowa ale nie w Cracovie.pozdrawiam sorry za interpunkcje ale pisze z komórki
Mimo wszystko jestem na nie. Dałbym mu szansę do końca rundy, żeby w razie zwolnienia/dymisji nowy trener mógł się zapoznać ze składem, trochę ich posprawdzać i pomyśleć. Przyjdzie z środy na czwartek to świata nie zwojuje nie oszukujmy się. Wiem, że może być już za późno, ale Cracovia sama sobie jest winna. Może nam sędziowie wybrali 4 punkty ( dwa z Zagłębiem i dwa z lechią ) ale takiego ŁKSu nie przejść u siebie to już jest coś nie halo.
Poza tym nie widzę na razie żadnego racjonalnego kandydata na trenera więc jak mamy iść z deszczu pod rynnę to już lepiej żeby Jurij został.
Sprawa dla mnie jasna. Jurij chce wypier...ać w ch..j.
Jednak tak aby dostać odszkodowanie za zwolnienie.
Ni ch...a z tego nie bedzie. Czeka nas długie pasmo przegranych.
Kilen, czyli klub kokosa się w Cracovii powiększy.
I "sam"się zwolnił.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)