.
-
-
ZWOLNIĆ JURIJA TAK/NIE.
i tak mam przeczucie : Urban do nas, Szatalow do Lubina
z Piastem powinien być nowy trener.
będzie miał okazję zobaczyc druzyne
TAK - stracił już wiarę w sukces i pomysł na odbudowę.
czekanie na mecz z Piastem jest bez sensu,. jesli to ma byc gwozd do trumny Jurija, albo sie ma wizje, wiare i chce pracowac z druzyna albo nie i wtedy do widzenia.
wkurza ze mecz PP, ktory badz co badz jest jeszcze jakas szansa na jakis sukces, mialby byc elementem tej rozgrywki.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,91668,10311885,Borek_i_Strejlau__Szatalow_negocjuje_z_Zaglebiem_.html
Teraz już TAK!!! Sam trener stracił już wiarę więc po co go dalej trzymać?
NIE,zwolnić Tabisza.
No niestety ale po tych wszystkich informacjach jakie teraz naplywaja ... Szatalow musi odejsc.
Szatałow już nie ma pomysłu na Cracovię i nie wiem czy ktokolwiek inny znajdzie ów pomysł.
Z bólem serca: TAK. Dziękujemy za utrzymanie ale drugi raz sie już nie uda.
Tabisz: bez skrupułów TAK
3 *TAK bo pobił rekord ubiegłoroczny i sam stwierdził juz po meczu z ŁKS że nie wie jak z tego wyjść.
pakuj się gościu do Lubina, bo spierdo.l.isz nam jeszcze Puchar Polski.
Teraz już "tak", i zarząd też "tak".
Dziełem przypadku może być ratowanie się raz przed spadkiem mimo budżetu "na puchary".
Ale 3 razy ??? Mimo tego, że sam Prezes obwieszcza walkę "o puchary"?
Ileż razy mamy się ratować na pograniczu pośmiewisk, drwin i kabaretu?
Raz ŁKS, raz "łysa pała" a raz arcysłabość rywali. Co teraz w scenariuszu?
Jeśli potwierdziłyby się plotki, że po meczu ze Śląskiem rozmawiał już z Zagłębiem, to zdecydowanie musi odejść i to bez sentymentów za ostatni sezon. Problem w tym, że nie widzę następcy, bo Urban to by była bardzo zła opcja. Tylko zagranica.
a ja bym się przychylił do padających tu pomysłów sugerujących doświadczonych , szanowanych trenerów z Polski. Lenczyka nasi spece z Wielickiej (nie wiem Tabisz , Rzasa czy obaj) wygryźli ale może Engel?
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja bym się przychylił do padających tu
> pomysłów sugerujących doświadczonych ,
> szanowanych trenerów z Polski. Lenczyka nasi
> spece z Wielickiej (nie wiem Tabisz , Rzasa czy
> obaj) wygryźli ale może Engel?
Khalid,rany boskie mam nadzieje że żartujesz...ta szuja ?
dlaczego szuja? czegoś nie wiem ?
ps: jak nie Engel to może Janosik?
Panowie nawet Guardiola tu nie poradzi jeśli nasze gwiazdeczki się za grę nie wezmą.
Pieniążki to się chce zarabiać, ale żeby za...... od 1-szej do 90 minuty to kto by im kazał .
Polecieć po zarobkach to może pójdą po rozum do głowy .
Najlepiej się po meczu za głowy łapać zresztą każdy ma oczy i widzi jak to wygląda.
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dlaczego szuja? czegoś nie wiem ?
>
> ps: jak nie Engel to może Janosik?
jest w zarządzie pzpn-u i trzyma się z Latami i Kręcinami...wystarczy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)