Kaczmarek - 7
Nykiel - 5
Żytko - 1
Radomski - 8
Struna - 5
Szeliga - 4
(71. Boljevic) - 4
Bartczak - 1
Visnakovs- 5
(67. Dudzic) - 3
Ntibazonkiza - 3
Cahalon - 4
(60. Niedzielan) - 5
van der Biezen - 5
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 11/12 - 6 kolejka - ŁKS
Kaczmarek - 6
Nykiel - 5
Żytko - 4 (bramka to PRZEDE WSZYSTKIM głupia strata Bartczaka w środku pola, a w konsekwencji rzut wolny dla ŁKS)
Radomski - 7
Struna - 4
Szeliga - 4
(71. Boljevic) - 3
Bartczak - 3
Visnakovs- 3
(67. Dudzic) - 3
Ntibazonkiza - 4
Cahalon - 4
(60. Niedzielan) - 4
van der Biezen - 3 (wiadomo za co,gdyby strzelił byłoby 6, nie mamy prawa marnować takich sytuacji)
Trener - 1 za cykora jakiego ma w sobie,bojąc się postawić na 2 z przodu z outsiderem. Szkoda, bo doceniam jak wiele Jurij dla nas zrobił w przeszłości
Kaczmarek-5 nic nie zawalił
Struna-4 biegał po całym boisku ale malo to dawało pozytku
Żytko-2 niby coś walczył ale zawalił
Radomski-8 żadnej straty na prawdę dobry mecz
Nykiel-4 chyba ma braki szybkościowe
Visniakovs-3 maratończyk tylko biega -słabo
Bartczak -1 najgorszy na boisku
Szeliga-2 zły mecz dużo strat piłka mu odskakuje i póżniej fauluje
Saidi -4 próbował ale nic z tego nie wychodziło
Cahalon -4 troche na zachęte niby dużo umie ale czy to sprzeda to się okaże
Bizon-4 walczył ale nie miał z kim grać
Dudzio-4 chciał coś zrobić ale nie zawsze wychodziło
Niedzielan-4 dobra zmiana po jego wejściu zaczął się troche kocioł
Boljevic-4 najlepsza zmiana
trenejro-1 żle przygotowana drużyna zero taktyki przecież każdy wiedział że łks przyjedzie chociaż po punkt i będzie się bronił!!!
Kaczmarek - 5
Nykiel - 3
Żytko - 1
Radomski - 6
Struna - 3
Szeliga - 2
(71. Boljevic) - 3
[b]bartczak - 0[/b]
Visnakovs- 2
(67. Dudzic) - 2
Ntibazonkiza - 2
Cahalon - 3
(60. Niedzielan) - 3
van der Biezen - 4
Nie chce mi się komentować, dodam tylko że graliśmy 10v11. Bo to co bartczak wyprawiał (nazwisko celowo z małej litery bo gra w Craxie to sprawa honoru powinna być) to dramat, asysta przy bramce i zobaczcie sobie 81-83 min co robi bartczak. Jak ktoś nie ma techniki, umiejętności, szybkości itp to się da jakoś wytłumaczyć, ale jak ktoś nie ma serca do gry i walki to nie ma dla kogoś takiego wytłumaczenia. bartczak przestał być dla mnie zawodnikiem Craxy. do widzenia bartczaku nikt płakać za tobą nie będzie (a za wiosnę go tak chwialiłem...)
Kaczmarek - 5
Nykiel - 4
Żytko - 3
Radomski - 3
Struna - 4
Szeliga - 3
(71. Boljevic) - 3
Bartczak - 1
Visnakovs- 3
(67. Dudzic) - 2
Ntibazonkiza - 5
Cahalon - 2
(60. Niedzielan) - 3
van der Biezen - 3
Kaczmarek - 7 Przyzwoity występ . Gdyby nie on byłoby co najmniej 2 :0
Nykiel - 5 Strasznych błędów tego kopacza jakoś sobie w tym meczu nie przypominam
Żytko - 1 Nie wiem dlaczego znalazł się na boisku...
Radomski - 7 Obok Kaczmarka najpewniejszy i najlepszy zawodnik formacji defensywnej.
Struna - 4 Kilka razy "przeciągną strune" :) Duży plus za włączenie się do akcji po której prawie zdobył bramkę.
Szeliga -3 W porównaniu do ostatnich występów , występ słaby.
(71. Boljevic) - 4 Standardowy poziom .
Bartczak - 1 Obok Żytki najsłabszy zawodnik. Kopał się po głowie . Po pierwszych 15 minutach powinien zostać zmieniony.
Visnakovs- 2 Bardzo słaby występ. W moim odczuciu wyglądał jakby nie miał w ogóle siły oraz ochoty grać.
(67. Dudzic) - 2 Także standardowy występ . Jedna dobra akcja w meczu z Zagłębiem nie czyni z niego dobrego grajka.
Ntibazonkiza - 6 Jako jeden z niewielu starał się , walczył . Sam nic nie nawojuje.
Cahalon - 6 Debiut. Na tle drużyny pokazał się bardzo dobrze. Będą z niego ludzie .
(60. Niedzielan) - 6 To samo co Saidi .
van der Biezen - 7 Kolejny raz pokazał ,że potrafi grać w piłkę . Biegał , walczył .
Kaczmarek - 5 - dobrze, ale nie bardzo dobrze;
Nykiel - 4 - dobrze z tyłu, z przodu też nie najgorzej, jak tracił piłkę to nie odpuszczał;
Żytko - 3 - całkiem nieźle, ale przy bramkach zawalił (tej straconej i tej nie strzelonej):
Radomski - 7 - nasz najlepszy zawodnik w tym meczu;
Struna - 4 - całkiem dobrze;
Szeliga - 5 - gorzej, niż poprzednio - ale w porównaniu z kolegą z formacji - profesor;
(71. Boljevic) - 4 - dobra zmiana - tylko dlaczego nie za Bartczaka;
Bartczak - 2 - dlaczego tak słabo? A strata piłki przy golu - jak junior;
Visnakovs - 3 - rozczarowanie, mam nadzieję że będzie lepiej;
(67. Dudzic) - 3 - biegał;
Ntibazonkiza - 4 - ale zawsze jest nadzieja, że strzeli gola ...
Cahalon - 4 - zdaje się, że potrafi więcej, niż pokazał (a przynajmniej chciałbym, żeby tak było...);
(60. Niedzielan) - 4 - dlaczego nie strzelił ?! - a poza tym nieźle, ale napastnik ma strzelać gole, ciekawe jakby grał w drużynie lidera;
van der Biezen - 5 - całkiem dobrze, waleczny zawodnik.
Oceniając pojedynczo naszych zawodników, nie wypadają najgorzej. Ale jako drużyna prezentują się bardzo kiepsko, tak jakby grali ze sobą po raz pierwszy. Kłania się niestety polityka transferów za pięć dwunasta. No i bardzo brakowało Suworowa ...
Kaczmarek - 4
Nykiel - 3
Żytko - 1
Radomski - 5
Struna - 4
Szeliga - 3
(71. Boljevic) - 3
Bartczak - 1
Visnakovs- 2
(67. Dudzic) - 3
Ntibazonkiza - 1
Cahalon - 2
(60. Niedzielan) - 2
van der Biezen -3
Kaczmarek -5
Nykiel -2
Żytko -1
Radomski -7
Struna -3
Szeliga -2
(71. Boljevic) -1
Bartczak -1
Visnakovs-3
(67. Dudzic) -2
Ntibazonkiza -5
Cahalon -3
(60. Niedzielan) -2
van der Biezen -3
Kaczmarek - 5 uratował nas przed kompromitacją
Nykiel - 2 mizeria
Żytko - 1 Polski Jarabica......
Radomski - 5 - jak Kaczmarek
Struna - 2 mizeria
Szeliga - 5 - żeby reszta miała tyle ambicji.....
(71. Boljevic) - b.o.
Bartczak - 1 jak widziałem jak "człapie" po murawie,te niecelnie podania chciałem dokonać samospalenia.......
Visnakovs- 3 szału nie było
(67. Dudzic) - b. o.
Ntibazonkiza - 1!!! cofnąć do grupy młodszych trampkarzy- jak ty chłopie przyjmujesz piłke ????!!!!!!!
Cahalon - 4 na zachetę
(60. Niedzielan) - 1 rasowy anty napastnik!!!!
van der Biezen - 4 na zachętę.
Uwaga dla trenera. Druga połówkę z Zagłębiem ładnie klepaliśmy piłka po ziemi, po kiego chu... grali cały czas górne piłki z pominięciem pomocy na Bizona ???????????
TOM76 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kaczmarek - 5 uratował nas przed kompromitacją
> Nykiel - 2 mizeria
> Żytko - 1 Polski Jarabica......
> Radomski - 5 - jak Kaczmarek
> Struna - 2 mizeria
> Szeliga - 5 - żeby reszta miała tyle
> ambicji.....
> (71. Boljevic) - b.o.
> Bartczak - 1 jak widziałem jak "człapie" po
> murawie,te niecelnie podania chciałem dokonać
> samospalenia.......
> Visnakovs- 3 szału nie było
> (67. Dudzic) - b. o.
> [b]Ntibazonkiza - 1!!! cofnąć do grupy młodszych
> trampkarzy- jak ty chłopie przyjmujesz piłke
> ????!!!!!!![/b]
> Cahalon - 4 na zachetę
> (60. Niedzielan) - 1 rasowy anty napastnik!!!!
> van der Biezen - 4 na zachętę.
>
> Uwaga dla trenera. Druga połówkę z Zagłębiem
> ładnie klepaliśmy piłka po ziemi, po kiego
> chu... grali cały czas górne piłki z
> pominięciem pomocy na Bizona ???????????
Chyba inny mecz oglądałeś ...
A niby w której kwestii sie nie zgadzasz????
W tej że Saidi jako jedyny ciągnął grę do przodu ...
Kaczmarek -5
Nykiel -5
Żytko -2
Radomski -5
Struna -4
Szeliga -3
(71. Boljevic) -5
Bartczak -2
Visnakovs-3
(67. Dudzic) -4
Ntibazonkiza -4
Cahalon -3
(60. Niedzielan) -4
van der Biezen -5
Tak może i ciągnął ale jak jeździec bez głowy. A fatalne przyjęcia miał w pierwszej połowie, było ich kilka....
Coraz trudniej jest mi oceniać grę, a tym bardziej notować zawodników w tak dużej skali..na "dyche" chyba zasłużyli tylko kibice.. bo Extraklasę tylko na trybunach Cracovii widać niestety... Gramy jakoś zachowawczo, a pazur mamy jak się sami po głowie podrapiemy..Jak na razie mecz w Lubnie zaliczyć można mimo wszystko do udanych jeśli chodzi o postawę większości. Kadra jest całkiem dobra przecież nie wzięli się znikąd ci ludzie pretendujący do miana footballisty. Nawet jeden obrońca przewyższa fartem i umiejętnościami wszelakimi wszystkich pozostałych...P. Filipiak powinien mu zafundować półroczne saksy przy kapuście może w końcu głupio bramki nie stracimy..A wracając do faktów to może czas wytoczyć wszystkie działa czyli grać mega ofensywnie bo w obronie i tak nic się więcej nie zmajstruje do póki Suart odpoczywa i może tego chłopaczka Rupę wciągnąć do kadry.....sama już nie wiem...nie chce iść na kolejny mecz i beczeć ..
Kaczmarek - 6 (nie da się ciągle bronic na maksa bo to nie ta klasa...ale na tle Pasiastych kolegów wygląda dobrze. Aha Kaczmaros nie przepuszcza żadnej szmaty zwłaszcza miedzy nogami :D ufff)
Nykiel - 5 (na swojej linii trzymał fason, z przodu jakoś bez wyrazu)
Żytko - -2 (ludzie...co tu komentować....znów mnie zanosi..;/ )
Radomski - 6 (Radomski założył maskę żeby nikt nie widział jego zniesmaczenia gra pozostałych hehe dobry w obronie, trudny do przejścia)
Struna - 4 (jak pamiętam to zdarzyło mu się mocno walnąć tuż obok bramki..a tak to średniak)
Szeliga - 5 (nie wiadomo czemu odzywają się głosy, żeby Szluś odszedł... Nie gra na miarę Puyola ale przynajmniej jak na krakowskie warunki solidnie i twardo)
(71. Boljevic) - 5 (szczerze mówiąc zlał się z terenem, nie kojarzę w ogóle)
Bartczak - 4 (obniżył loty, człapał jak moja babcia..może potrzebował Snicersa?)
Visnakovs- 4 (Viesio dobrze wygląda na tle innych ale jak wchodzi na Jokera, świeżutki z zapałem. Od początku?.. to mamy już takich graczy, po prostu blaknie jak MJ)
(67. Dudzic) - 3 (jak chciał w życiu pobiegać to trzeba było sprinterem zostać)
Ntibazonkiza - 6 (stary poczciwy Saidinia..chodzi jak pacynka, w prawo lewo w tył i podskok. Rywale mieli z nim za swoje)
Cahalon - 5 (nowy, wiadomo nie zgrany i ograny...ale gdzieś tam się potencjał przekuwa. Fajnie kiwał, widać że bawi się piłką. Zauważyłam kilka akcji w których niestety koledzy z zespołu nie nadarzyli za jego sprytnymi podaniami. Pod koniec jednak w ogóle niewidoczny na boisku)
(60. Niedzielan) - 4 (tak jak powiedziałam kiedyś tam....dla Niedzia sezon się ewidentnie skończył....jego los w Craxie jest garbaty jak Nasz kibiców, tyle że nam nie płacą kolosanych sum i nie wymagają)
van der Biezen -6 (kwestia czasu kiedy zacznie strzelać torpedy..nie dość że wieeelki, postawny i barczysty to jeszcze przemieszcza się wśród rywali jak "królowa" wśród pionków heh...Hasło reklamowe Żubra trzeba na Bizona zmienić..nie ma to jak pograć przy Bizonie)
Nie wiem czy ktoś to w ogóle zauważa ale piłkarze w ogóle boją się oddać strzał na bramkę.... już nie jedna taka akcja że nikt nie wali z pierwszej tylko szuka kolegi.. i tak w kółko. Napracują się pól meczu żeby wyrwać piłkę pod pole rywala a potem zastanawiają się kto NAS golem uraczy....Na to wygląda że sami indywidua, a jak przychodzi czas żeby zabłysnąć to w sumie Saidi i Alex tudzież Viesio-Joker ma takie poloty.
A tak na koniec to nie jestem fanką zwalniania Ształowa ale skopania fraków piłkarzom.. Legła dostałą karę za grę kipską to nasi tez powinni!!!! Amen
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)