A w nosie to mam. Po ostatnim meczu nie miałem ochoty na nic, ale... kolejna niedziela i kolejna bitwa. Do boju i wiecej wiary w siebie chłopaki bo...
http://www.youtube.com/watch?v=AZfymBuubbc&feature=related
-
-
Cracovia-Śląsk, 7 kolejka [18.09.2011,godz.14.30]
a moja wiara i nadzieja, że wygramy pod respiratorem
Orest Lenczyk: Cracovia to nie drużyna do spadku
Śląsk w niedzielę zmierzy się z Cracovią. - To nie będzie łatwy mecz - przestrzega trener Orest Lenczyk, który spotkał się w piątek z dziennikarzami na konferencji prasowej.
Mam do dyspozycji 18-19 zawodników, a po dzisiejszym treningu zadecydujemy o ostatecznej kadrze. Kilku piłkarzy wciąż czeka na to, czy lekarz zaakceptuje ich wyjazd na mecz. Mowa tu o Sebastianie Mili, Roku Elsnerze i Cristianie Diazie - tłumaczy szkoleniowiec Śląska. - Rotacyjnie zabieramy drugiego bramkarza, dlatego tym razem do Krakowa pojedzie Rafał Gikiewicz - wyjaśnia.
- Nie podjąłem jeszcze decyzji, kto zagra w obronie - mówi Orest Lenczyk. - W takich sytuacjach, w których przegrywa się po błędach, wszyscy proponują zmiany, sięganie po następnych piłkarzy. Ja muszę wziąć pod uwagę nie tylko dwa ostatnie spotkania, ale o wiele więcej i oddzielić co było dobre, a co złe - przekonuje. - W obronie mogę dokonać 2-3 zmian, włącznie z przesunięciami. Zbliżam się do ustalenia składu trochę wcześniej, ale potrzebuję analizy ostatniego starcia i rozmowy z zawodnikami - dodaje najlepszy trener poprzedniego sezonu.
Szkoleniowiec wypowiada się o najbliższym rywalu z szacunkiem. - To nie jest zespół do spadku - zapewnia. - Wspominam mecz z Cracovią z wiosny, kiedy byliśmy faworytem, oddaliśmy blisko 30 strzałów na bramkę, ale bez skutku. Niewiele brakowało, żeby krakowianie wyjechali wtedy z kompletem punktów. Nasz najbliższy rywal momentami grywa dobrze, a czasami słabiej.
Będzie 3-1 dwie V.D.Biezen (jak zagra) i Cahalon :)
Znowu niczym nieuzasadniony hurraoptymizm .....
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Znowu niczym nieuzasadniony hurraoptymizm .....
pisalem ze mi sie snilo ze wygramy, wiec to dlatego ;)
peterpee Napisał(a):
> Będzie 3-1 dwie V.D.Biezen (jak zagra) i Cahalon
> :)
3:1 Dla śląska
Saidi strzeli gola :)
0:3 pierwsza podczas protestu, druga podczas śpiewania Hymnu a trzecia w 93 min. :D
wystarczy duzo szczescia i bedzie 0-0
i 7000...na trybunach...zakład?
miałem sen ,piękny sen ,Cracovia wygrywa mecz za meczem ,trybuny pełne ,owacje na stojąco ,Cracovia zdobywa mistrza i...............obudziły mnie krzyki na ulicy ..do rana nie spałem .
To był tylko sen ,który nie wiem czy za mojego życia się spełni.
Ech to życie ,życie a w życiu jak to w życiu wszystko Q...a możliwe ale czy ten sen też?
noiproks Napisał(a):
> i 7000...na trybunach...zakład?
Mniej czy więcej ? i o co ? : )
oneb Napisał(a):
> miałem sen ,piękny sen ,Cracovia wygrywa mecz za
> meczem ,trybuny pełne ,owacje na stojąco
> ,Cracovia zdobywa mistrza
> i...............obudziły mnie krzyki na ulicy
> ..do rana nie spałem .
> To był tylko sen ,który nie wiem czy za mojego
> życia się spełni.
> Ech to życie ,życie a w życiu jak to w życiu
> wszystko Q...a możliwe ale czy ten sen też?
oneb-jeszcze nie wszystko stracone,mamy tylko 11 punktów straty do lidera ;)
jak od jutra zaczniemy wygrywać i przynajmniej remisować na wyjazdach,to może być jeszcze miła niespodzianka na koniec sezonu...ehh,rozmarzyłem się ;)
oby tylko nie powtórzył się scenariusz z ostatniego meczu w Breslau - jutro możemy nie mieć tyle farta
soccer Napisał(a):
> peterpee Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Będzie 3-1 dwie V.D.Biezen (jak zagra) i
> Cahalon
> > :)
>
> 3:1 Dla śląska
> Saidi strzeli gola :)
zostań w domu i walkower:)
jedyny pozytyw to to, że jak jesteśmy faworytem, to zwykle przegrywamy. jutro, w obecnej sytuacji, będziemy praktycznie bez szans.
i to napawa mnie nadzieją na przynajmniej remis.
MARZYCIELE........ale jest takie przysłowie.......,"za marzenia się nie płaci",pozdrawiam
Tylko ludzie, którzy są marzycielami w coś wierzą. Śląsk to nie jakieś potwory przed którymi trzeba się zwijać. Podjąć rękawice i walczyć a nie płakać:)
PiotrekAW Napisał(a):
> MARZYCIELE........ale jest takie
> przysłowie.......,"za marzenia się nie
> płaci",pozdrawiam
z takim optymizmem to na mecze chodzisz zeby sie pokazac chyba, albo nie chodzisz
To będzie sroga lekcja pokory, a nawet niech Pasom w.pier.dolą 5:0-jestem za tym, skończyło się igranie z ogniem, albo w tym klubie zrobi ktoś zasadnicze zmiany i postawi ten burdel na głowie albo CH.UJ IM W D.UPĘ
WSZYSCY NA HOKEJ W NIEDZIELĘ J.EBAĆ PATAŁACHÓW Z KOPANEJ
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)