tak...ale na drugim dekoderze (takim starym) już nie mam :)
-
-
Adamek - Kliczko
Mam też ten pasek.
Ja jeszcze dziś chętnie oglądnę walkę Wawrzyka. Kibicuje mu mimo że boksował po niewłaściwej stronie.
Jak ktoś ma videostradę TP to tam też jest RTL i działa bez problemów.
W internecie jest róznie ale poda mi ktoś godzine rozpoczęcia gali i godzine walki Adamka ?
Gala zaczyna się o 21 w TV. Na stadionie trwa od 19.
Walka Adamka 23:10, wcześniej nie wyjdą, ale mogą później.
"Góralom" z Bielska też na dzisiejszą walkę z Legią nie dawano szans,a jednak poszło, to może Góral z Żywca też da radę :)
zaczynamy!
nikt nie ogląda? RTL działa :)
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMYYYYYYYY AAAAAAAAAAADAAAAAAAAAAAAMEEEEEEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Polak Polakowi k...wą.
Do czego to dochodzi zeby na szwabskiej stacji oglądać walke .
mam to samo, kanał 248 na Polsacie Cyfrowym
dobra nic z tego nie bedzie. myslalem ze sie na niego rzuci i go zabije ale jednak nie
Kliczko mógł to skończyć po tym ciosie :(
Ukrainiec zbyt poważnie podszedł do tego pojedynku co nie wróży zbyt dobrze dla Adamka
Kłyczko to mistrz i bokser z najwyższej półki. Kto myślał, że Adamek że wygra w 1 rundzie to jest za wisla.
walka Dawida z Goliatem...
Wg. mnie jedyna szansa na Kliczkę to jakoś przetrzymać do ostatniej rundy i może wyjdzie Adamkowi strzał życia.. inaczej będzie ciężko.
po ptokach :(
no ładniemu teraz zayebał ; )
I mokry ring Adamka wyręczył... padł na deski.. no wiem, czarny humor.
Szkoda, ale nie ta półka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)