Niestety jak lubie trenera...to po takim meczu powinien podac sie do dymisji...drużyna nic nie gra...choć wcale nie jest słaba kadrowo...przybnajmniej takie mecze jak z LKS powinna wygrywać bo Łks poza moze 2 sytuacjami nic nie grał ciekawego...i nie ma sie co czarować drużyna jest żle przygotowana...w o ogole niezgrana i to jest wina trenera....a nie jakies ..p345688enie że Tabisz Rząsa....winny jest trener....zawodnicy do gry sa...ale gry niema!
-
-
CRACOVIA - ŁKS Łódź, Niedziela 11 IX, godz. 14:30
Dobrze ze, hokej dzisiaj startuje. Znajac chlopakow i ich zaangazowanie, odreaguje zapewne !!
Chciałem jeszcze dodac ze v.d.Bizen miał być lepszym napastnikiem od Voskampa....a mam coraz wieksze watpliwosci....jak gosc pudluje w takich sytuacjach....nie chce sie gadac!
Hej heja heja Cracovia mistrzem hokeja.
stefan65 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chciałem jeszcze dodac ze v.d.Bizen miał być
> lepszym napastnikiem od Voskampa....a mam coraz
> wieksze watpliwosci....jak gosc pudluje w takich
> sytuacjach....nie chce sie gadac!
Za tydzień Voskamp przyjedzie i pewnie ze 2 bramki wpierdzieli, kończąc ostatecznie wszystkie durne spekulacje związane z transferem Biezena.
Zero polotu ten sam schemat i taktyka gry. Saidi rozpracowany przez niemal wszystkie kluby
Właśnie wróciłem z meczu i to była totalna żenada.
Wyglądało to tak, jakby typowy outsider grał z liderem ligi. A grały ze sobą dwie ostatnie drużyny w tabeli! I o ile ŁKS podszedł do tego bardzo zdeterminowany, o tyle my graliśmy jak na sparingu.
Źle to widze... Łatwiej już na pewno nie będzie. Znowu stajemy się "czerwoną latarnią" ligi.
Brak honoru i pomysłu na gre. Znowu wstyd
Krolowie zenady ... dla mnie po tym meczy Szatalow przestal byc trenerem Cracovii. Czekamy na nowego szkoleniowca .... i zaczynamy wszystko odnowa ;)
I gowno a nie nic sie nie stalo ...stalo sie ..
Rabarbar_1 Napisał(a):
> Czas najwyższy założyć temat Szatałow MUSI
> odejść - tylko kto na jego miejsce?!
tarasiewcz ... chłop ma tak skur.wi naszych grajków że od razu zaczną biegać
Znowu sie będa ze mnie napierdalac w robocie ehhh co ja juz mam za ten wstyd to powinni mi dzialacze dac prace na stadionie bo tam beda sami swoi i nie bede musial przechodzic siary co poniedzialek
jedyny + jaki zauważyłem to, że RADOMSKI to świetny STOPER. Myślę, że młody Hosek przy jego boku mógłby się sporo nauczyć...
I nie porownojcie Voskampa do Bizona ... ten pierwszy ma z kim grac :)
Właśnie wróciłem ze stadionu, muszę przyznać, że stojąc na B i widząc jak grają spociłem się tak jakbym biegał z nimi (a może zamiast nich) i z nerwów postarzałem się o jakieś 5 lat. ŁKS był strasznie słaby, każdy z naszych zawodników jest przynajmniej o klasę lepszy od swojego odpowiednika w ŁKSie. Mecz najbardziej zawalił Bartczak, który nie wiem czemu nie został zdjęty po połowie. MASA głupich strat i słaba gra do przodu. Kasa jest, kadrowo jest OK, chyba czas zaryzykować zmianę trenera.
Slapi1988 Napisał(a):
> I nie porownojcie Voskampa do Bizona ... ten
> pierwszy ma z kim grac :)
Dokładnie.
Gdyby Voskamp przyszedł do nas a Bizon do Śląska, zazdrościlibyśmy dziś WKS-owi trafnego wyboru.
Panie Bartczak nie wychodz Pan wiecej na boisko jak masz sobie po nim chodzic i miec wszystko w dupie !!
Oni w ogóle grają jakoś tak powoli. Po przyjęciu jeszcze trzy beznadziejne kontakty z piłką w miejscu zamiast zagrać od razu do kogoś.
A jeszcze jedno uważam, że Żytko zagrał dobry mecz! Bramka jak nic jest winą Bartczaka, bo od jego idiotycznej straty się zaczęło.
Wiecie kto odpuścił krycie przy golu?
Tradycyjnie Żytko .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)