Mój brat jest teraz w Londynie, muszę mu powiedzieć czyją koszulkę ma dzisiaj założyć :D
-
-
Dziś wszyscy jesteśmy Cypryjczykami :-)
Parę chwil temu widziałem w okolicy Rynku 2 kibiców Fulhamu :)
Prawda to. Ja też spotkałem kibiców Fulham na Rynku, jednakże w liczbie kilkunastu.
Ja dzisiaj moich szkotów przekonywałem ,że tym razem kibicujemy angolom...:D:D:D , mimo ,że ich tak nienawidzą:D
Dzisiaj , każdy z nas jest Londyńczykiem.
tych miernot nawet w otwartej tv nie chcą pokazywać...
http://www.youtube.com/watch?v=JbgjHdOKS6A&feature=share
Fullham póki co bez sztycha,a psiury widać że bardzo chcą...
oby ich nieskuteczność została skarcona :)
czerwona kartka dla zAWodnika Fulhamu... :(
....czerwona z dupy wyciągnięta...
Dembele co prawda popycha bez piłki nunez'a, ale ten udaje ,że dostał w twarz....szwed daje się nabrać i dzieci zomo w przewadze.
wisełka gra a hymnu nie było...
Prędziutko!
DO HYMNU!!
Do HYMNU!
zgasło światło :D
Kraków Euro 2012 :)
........HAHAHHAHAHAHAHAHAA..... na ubek arenie wysiadło z jednej strony oświetlenie.... 2 pol. opóżniona......hahahahahaaaa
to już wiadomo jakie kryterium zdecydowało o wyborze stadionu gts jako treningowego dla Holendrów...perwersyjni Ci Oranje ;)
Przegrywamy z takimi frajerami - wstyd panowie...
I sku*wysyny wygrywaja :(
Haha,brudas Chavez się doigrał,a Fullham może wyrównać :)
koniec :(
som pierwsze punkty
Widać ,że pieski mają ostatnio szczęście do sędziów. Bo ten dzisiejszy to chyba wziął sobie przykład z soboty i ewidentnie wpłynął na przebieg meczu. Tak na dobrą sprawę, to już na początku meczu za karate w wykonaniu Ilieva sędzia mógł śmiało pokazać wiślakowi czerwoną karkę. Zamiast tego w 30 minucie pokazał wydumaną czerwoną kartkę zawodnikowi Fulham , a w II połowie brakło konsekwencji i ewidentny faul, po którym Chavez powinien wcześniej wylecieć z boiska, potraktował z przymrużeniem oka. Pomimo tego Fulham i tak zaprezentowało się bardzo słabo i widac ,że zlekceważyło Wisłę, bo przynajmniej 6 etatowych, podstawowych zawodników, albo zostało w Londynie, albo siedziało na ławce. No cóż, awans mają raczej pewny, bo w perspektywie dwa mecze u siebie z Wisłą i Odensse i spokojnie zdobęda wystarczającą ilość punktów, ale dzisiejszy wynik idzie w świat. Będą się pieski cieszyc i pewnie za niedługo coraz więcej przedstawicieli abg, będzie po osiedlach paradować w koszulkach z nazwiskiem Biton na plecach :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)