To nie wina kosanovic lecz Filipiaka za te 3lata !
Bez ambicji nie ma ........................ dopisujecie rymy :)
-
-
Jagiellonia - Cracovia 21.08.11 godz.14.30
Milionerzy mają to do siebie że nie patrzą na środki, a na cel !? a ten gość do grubych w cudzysłowiu nie równa się z nimi ale....ma zawsze wejście które zrobił wprowadził z 3 do tego co jest teraz ba grua 100 plus Cracovia to MY i przeznaczenie udało się lecz...... jest był kołem ratunkowym i w snach nie marzyliśmy o I lidze Ci co kochają te dwie barwy w skrócie nie rozwijąc tego wątku ....dziś ekstraklasie w cudzysłowiu choz budują się stadiony wygląda to już lepiej lecz liga jak jest każdy widzi chidz poziom pnie się jak akcje w góre - po prostu prezesura nie może się tłumaczyć efektami lecz wizjami bo pieniedzy nie ma jak ma to nie chce ich wydać więc reasumując nie kupuje tego co on - wam - nam - mi wkręca !
Najbardziej bolesne jest to, że przegraliśmy z naprawdę bardzo słabą Jagiellonią, która do momentu strzelenia bramki nie pokazała nic godnego uwagi.
Jutro może będzie lepiej, o 11 przy Wielickiej gra ME
Bramka to naprawdę błysk geniuszu Frankowskiego
ktory bardzo niekonwencjonalnie zagrał pilkę do nieobstawionego Kupisza
A ten był nieobstawiony bo Kosanovic go ... nie zauważył!
Chłopak był w tym czasie na spacerze po jakims zielonym trawniczku i po prostu nie skapował ze to jest mecz!
Najpierw kulał na stoprze w duecie z Żytką
teraz pokazuje że nawet grając na boku wciąż się można uczyć
tzn. narazie popełnia błędy i jeszcze kilka razy potrzebuje się pomylić żęby synapsy mu zafungowały
To będzie kiedyś świetny zawodnik!
Tak jak jego poprzednicy Polczak i Wasiluk, którzy sie po prostu uczyli...
Co do Saidiego (Ramadan 2011 trwa od 1 do 30 sierpnia)
A dalej?
Nie mam pojęcia co będzie dalej
Ja cały czas się zastanawiam jakim cudem Filipiak stał się milionerem z tym całym Co-marchem? Przykład Cracovii, z tym sezonem prawdopodobnie 4 rok, to idealny wzorzec jak położyć każdą firmę, zbankrutować i wylądować na ulicy.
Filipiak jest świetnym biznesmenem, Cupiał wydaje 2 miliony euro na Delewa, a Janusz za 2 miliony euro kupi w 3 sezony 25 piłkarzy. Wisła ma jednego gracza, Cracovia 25, a Cupiałowi jest głupio.
Jak popatrzę na inne drużyny, kilka z nich, które stanowią dzisiaj czołówkę jeszcze 2 czy 3 sezony temu były w ogromnych kryzysach i nie znaczyły prawie nic.
My stoimy w miejscu i zastanawiam się o co chodzi prezesowi? Czy pasuje mu taka miernota i podejście zawodników, którym się kompletnie nie chce grać. Ostatnia jego wypowiedż ,, za 10 lat będziemy walczyć o puchary..." Jak będziemy tak grać to za dwa sezony będziemy w II lidze...
Jeśli mu nie zależy na Cracovii to tak jak ktoś napisał wcześniej niech sponsoruje klepardię...
Nie wiem czy dobrze myślę ale rozmawiałem z kumplami z Chicago i oni podsuneli mi taką myśl, że ktoś celowo trzyma nasz klub na takim poziomie... a kto ? to juz zostawiam do Waszej oceny...
CRACOVIA PANY !!!
FELIPE : Filipiak jest świetnym biznesmenem, Cupiał wydaje 2 miliony euro na Delewa, a Janusz za 2 miliony euro kupi w 3 sezony 25 piłkarzy. Wisła ma jednego gracza, Cracovia 25, a Cupiałowi jest głupio.
HA
No comment
Ludzie - ludziska ocząśnijcie się wreście - proszę - sprawa jest prosta i widoczna, a filipiak ją utrudnia bo wkręca nam plan długofalowy hahehehe co to za .........i robi profesure lecz tutaj chodzi o piłkę nożną, a nie o informatyke !!!! dla tych co nie załapali inaczej comach, a nie cracovia !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)