jak tu sprawdzic na ile jest wytrenowana taktyka ? i jaka najlepiej trenowac ? bo ja trenuje pressing :D
-
-
czy, gracie moze w to? .goalunited. fajny menager
zakladka trening i staty zespolu na dole sa takie slupki :) pamietaj zeby raczej grac bez taktyki ustawionej zanim nieosiagniesz 70 % wytrenowania
Uff. Nareszcie w domku po urlopie:) Wczoraj jeszcze, Pucharki obserwowalem w Poznaniu:) Wygralem z wczesniej zapowiadanym Lzs 4-1 :) Strasznie sie, meczylem! :)
Moj blad.
- Mam, bardzo dobrego obronce ma q 1,8 byl troche potrzaskany,ale aplikowalem Mu,dwa razy zastrzyki z witaminami:) Do konca, rekonwelencecji brakowalo ,bodajze 2 dni. Wystawilem gO do skladu, aby srednia byla wyzsza..:)
Poczatek, obiecujacy.. 14 min i gol! Pozniej, niby przypadkowo gosc skosil Go, niby przypadkowo i moj obronejro, musial opuscic bojsko!
Teraz, ma pauze 31 dni! Awruk!
Kasy malo zeby kupic jakies sensownego ,wyzszego! potencjalem zawodnika! i lipa! A przedemna wazny, mecz ligowy , jednym z wyzszych...
awruK ! Jakbym, widzial ma ,Ta jedyna na EL PASSO:(
Druga sprawe , ktora zauwazylem , ktira mnie nurtuje to ustawienie zespolu. Zwlaszcza , zespolow silniejszych odemnie i od ktorych, dostaje mega lanie. Otoz ,ustawiaja sie praktycznie ,pionowo...,nie jakies 3 poziomo z przodu,4 w srodku itp. zauwazyliscie to?
moze dlatego zeby wszyscy zawodnicy mieli paski na maxa ? : >
a ile już w to gracie ? :D bo ja 3 dni i narazie słabo mi idzie :(
4/5 dni ;)
i co już masz wybudowane ? :D
no tak wiekszosc na 9 poziom ;)
ja gram od maja chyba. Jeden cały sezon za mną. W pucharach przegrałem 2:1 :(
Zrobiłem transfery dwa przed meczem i zamiast obrońcy 1.2, wstawiło mi pomocnika 0.8.
wiLLu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> da sie jak kupisz premium ;)
>
> moj team K-S-C :)
Wysłałem Ci zaproszenia na sparing:), Można kupić konto premium przelewem ? Bo nigdzie nie znalazłem takiej opcji tam
http://game.global.goalunited.org/loader.php
wlasnie zorganizowalem turniej zjednoczony:) Zestrzelilem kupon i go realizuje, mam nadzieje ze, bedzie pysznie:) uczestnictwo wymaga hasla, wiec jakby co, to pytac:)
Jesli strona nie loguje sie to, wyszukajcie VOLKERS CLUB CRACOVIA i sie zapiszcie, Milej zabawy:)
hmm niewidze zaproszenia :/ niewiem czy przelewem sms napewno ;p
volker a skad ja ci wezme 1000 na zapis ^^
normalnie to ja w,wydalem tego tysiaka..jako kupon.i normalnie organizuje . Sprawdz. wejdz na moja strone i spprobij zagrac ze mna.Ja tez,nie czaje jescze pewnych rzeczy:)
nie no wyraznie pisze "uczestnictwo kosztuje 1000 GU ;/"
Po pierwsze od nowego GU duzo ciekawsze jest goalunited classic, w którym mam klub od ponad roku. Wartośc drużyny około 90mln głownie młodzież. Gram w 1 lidze. A rady dla początkujących to tak:
-kupujcie młodych zawodników za około 400-700tys siła 2,0-2,6 max 21 lat(ja z takich transferów zbudowałem swoją drużynę, a teraz mam chłopak np z grą w obronie 80)
-trening dawajcie max kratek na jedno i zmieniajcie co tydzien
-gdy sie trenuje taktyki to trzeba na wytrenowaną taktyke zostawić jedna kraktke aby nie spadalo
-zainwestujcie w fizioterapeute i trenera wysylajcie ich na szkolenia
- grajcie 4-3-3 ustawiajac stoperow jeden za drugim nie obok siebie
- obroncy jak najbardziej z tylu napastnicy max do przodu itp
- nie liczcie na zyski od sponsorow glowny sposob zarobku w tej grze to robienie transferow zarobkowych a wiec ja np kupuje zawodnikow do 700tys ktorzy sa warci ponad 1,2mln a jest ich masa szczegolnie obroncow czekam 9 misiecy oni w tym czasie graja sobie sparingi na 50% zaangaz i sprzedaje potem kupuje nastepnych i mam 5mln na super transfer
-juniorzy to jest dobra sprawa ja na nich zarobilem juz okolo 15mln
W nowym Gu niestety za duzo zalezy od pieniedzy te wszystkie karty nei podoba mi sie to jak zaczynalem grac to bylo tylko classic i uwierzcie ze jest duzo lepsze. Tez mialem 2 druzyny w nowym ale jakos odpuscilem i zostal mi tylko KS Daszek w GU classic.
Jak byscie mieli pytania piszcie bo jest duzo wskazowek odnosnie treningow itp ktore mozna wyczaic tylko doswiadczeniem
http://game.classic.goalunited.org/loader.php
jak stoperow jeden za drugi? a nie obok siebie ?
No tak, bo ta nowa wersja jest strasznie "głupia". Zamiast ustawić normalnie skład to ustawiasz tak aby zawodnicy mieli maksymalny pasek. Czyli jeden za drugim i 2 skrzydła...
Nie obok siebie, jak grasz 2 napastnikami to też lepiej jeden za drugim. W starej wersji, aby widzieć ten pasek trzeba mieć konto premium i wtedy ewidentnie widac ze lepiej jeden za drugim.
jak tak po necie czytam to wszyscy nazekaja na classic z uwagi na cziterow ;>
powiedzcie mi co mam zrobić jak mam teraz tylko 100k i nawet nie mam biura wybudowanego żeby transfery zrobić żeby kaska szybko była?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)