Struna jest kontuzjowany,na kadrze też nie grał,w niedzielę był na meczu nawet w miłym towarzystwie :)
-
-
Kontuzje w Cracovii
wiem,
chodzilo mi raczej jak dlugo jeszcze, byl gdzies artykul ze niby juz do Zabek mial jechac.
Nigdzie oficjalnie nie powiedzieli co i jak. Ostatni nius jaki pamiętam o Strunie był mniej więcej przed meczem z Dolcanem i napisali tam "W poniedziałek będzie wiadomo więcej na temat jego zdrowia" i tyle. Trzeba czekać cierpliwie na to wychodzi.
Hmm ja gdzieś czytałem, że jeszcze z Kolejarzem pewnie odpocznie, bo potrzebuje wejść w trening przed występem, ale na Zawiszę może być gotowy do gry.
Kontuzja Budzika... :( http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Kontuzja-Marcina-Budzinskiego
Fajnie, akurat w idealnym momencie jak jest luźny terminaż.
bah niedobrze :/
bez znaczenia, to tylko rezerwowy u Wojciecha.
Nie zgodzę się, grał w podstawowym czasie, przy czym nieraz kiepskawo po czym lądował na rezerwie. Nie może być świętych krów w zespole które dostają miejsce w podstawowym składzie bo tak już jest. Natomiast przy napiętym terminarzu każdy zawodnik kadry będzie się liczył bo mogą nadejść kontuzje, kartki, zmęczenie. Dwa tygodnie w środku sezonu to sporo.
Jeśli chodzi o Budzika to zwróćcie uwagę na jedno - słabo wypada w meczach gdzie gra bardziej skrzydłowego niż środkowego pomocnika. Jako środkowy/defensywny radzi sobie o niebo lepiej.
Czyli z ŁKS-em zagrał słabo?
Ciekawe jak groźna jest kontuzja Nykiela?
No to teraz trzeba czekać na info o Szelidze i Pilarzu...
podobno Pilarz został odwieziony karetką do szpitala
na badanie USG!
Szpital w Świnoujściu nie wykonał USG bo nie dysponuje takim sprzętem. Czy aby licencja na poziomie 1 ligii nie jest za poważna dla Floty ?
tak się trochę pocieszam, jeśli sprawa byłaby poważna nikt by Pilarza do Krakowa nie puścił z tego szpitala, nawet wiejskiego
Kuźwa USG brzucha zrobić nie można w Świnoujściu ?
Nie za bardzo mi się chce w to wierzyć.
Czyli jak jest: Pilarz, Szeliga, Nykiel, Struna.
Nieżle... :(
I wiadomo co z Pilarzem?
Struna cwiczy juz z druzyna od jakiegos czasu, wiec pewnie z Zawisza zagra.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)