Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hmmm, z postu Bońka to wynika, że raczej
> kibiców przyjezdnych nie będzie, w zamian
> szykują inwazję Wielickiej :D
Bez obaw.Jakiś bystrzak się opamiętał i zmienił Wielicką na ul.Kałuży1 ;)
[img]http://img709.imageshack.us/img709/7210/dscf5089nr1.jpg[/img]
-
-
Cracovia - Legia Warszawa 07-08-2011 godz. 17:00
Bruno Napisał(a):
> Kiełbasy w górę i golimy frajerów...
I wszystko w tym temacie!
Nie chce krakać,ale boję się,że jutro może być podobnie jak w meczu Legia- Zagłębie...
Nie ma szans. W Warszawie padało tak przez trzy dni i dlatego murawa wyglądała jak wyglądała. U nas na razie spokój a jak nawet jutro zacznie padać deszcz to mecz spokojnie może być rozegrany. Oby tylko sędzia czegoś nie zawalił to mamy 3 punkty :):)
3lvis Napisał(a):
> Nie ma szans. W Warszawie padało tak przez trzy
> dni i dlatego murawa wyglądała jak wyglądała.
> U nas na razie spokój a jak nawet jutro zacznie
> padać deszcz to mecz spokojnie może być
> rozegrany. Oby tylko sędzia czegoś nie zawalił
> to mamy 3 punkty :):)
O wynik nie ma co się martwić. Pan Pskit już dopilnuje, żeby Legia zdobyła komplet punktów.
Witam, jeśli mam bilet na sektor B, czy jest możliwość przebukowania go jutro na sektor G oczywiście dopłacając?
A ja bym prosił o to aby ktoś kto idzie na sektor I najpierw się zastanowił i pomyślał, że tam siedzą dzieci. Bo nie chce mi się toczyć na stadione kolejdej rozmowy o dobrym wychowaniu. Wygramy
Wygramy, wygramy.
Tak jak nie obstawiałem nic chyba z 6-7 lat tak wczoraj postawiłem stówkę na Cracovię :) . Przelicznik 3 z hakiem jest kuszący, a mam przeczucie, że będzie dobrze. Legia, jak wszystkie polskie kluby grające na dwa fronty (liga i puchary ojro) będzie gorzej wypadać w lidze niż świadczyłby o tym potencjał drużyny, a My jesteśmy wyjątkowo zmotywowani by wygrać ten mecz. No i gramy u siebie XD
Co do wyborów personalnych to nie skreśłałbym ani Żytki ani Nykiela. Obaj to dobzi zawodnicy tylko potrzeba im 2-3 meczów żeby się rozhuśtać w naszej drużynie. Miejmy nadzieję, że jutro będzie to już ten drugi mecz ;)
Może wszyscy postawimy wszyscy u bukmachera na legie nasi piłkarze też to na pewno wygramy
wujaszek88 Napisał(a):
> ......................Kaczmarek...................
> ...
> Struna.....Radomski...Kosanovic.....Suart
> ..............Boljević...........Bartczak........
>
> ..Suvorov...................................Dudzic
> (1poł) Saidi(2połowa)
> ...................Bizon......Niedzielan..........
skład chyba optymalny tylko Dudzic i Suvorov muszą zamienić się stronami
Żytko gra.....
...a teraz też Nykiel... auuuuu....
Q.M 0-1
Kur....wa ja tracimy piłkę to oni na swojej połowie mają po 20 m wolnego miejsca
KURWA! 0:2 co ci obroncy robią..
co za koszmar :(
Jak narazie to Zytko jest "lepszy" od Marka W. za "najlepszych"jego czasow u Nas:(
Jestem nim zalamany.........
To co oni grają w obronie to jest jakieś nieporozumienie
i jak to można oglądać na trzeźwo?)
dystans do czołowych drużyn Ekstraklasy stale się powiększa :(
Wracamy do normalnosci =D 3 setki nie wykorzystane a legia co nie kopnie to wpada :)
W obronie mamy straszne drewno .. Struna to jest nieporozumienie .. w 30 min po wrzutce nawet nie skakal do pilki ...
Mierzej, Nawotczynski i Suart to jednak byla solidna linia ... teraz ... bramy bez obroncow.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)