Kapitana też rok temu chciał się pozbyć i co? Arek został i na wiosnę był jednym z najlepszych, jak nie najlepszym zawodnikiem Pasów.
-
-
Andrzej Niedzielan - żegnamy!
a tej historii to jeszcze nie słyszałem.
Z trójki Radomski, Bartczak, Niedzielan zostawiłbym tylko tego ostatniego :P
TEODOR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a tej historii to jeszcze nie słyszałem.
http://www.futbol.pl/artykul/101286.html
Wiadomo że Fuckty lubią kłamać, tyle że kto rozpisuje się o odejściu Niedzielana, jak nie ta prymitywna gazeta? :)
jeżeli Andrzej ma 80tyś zł/msc. to niecałe 20tyś euro/msc x6msc do końca kontraktu to daje 120tyś euro do końca sezonu.
I teraz pytanie z ekonomicznego punktu wiedzenia:
[b]Jakiego dobrego napastnika można kupić za 120tyś euro????????? (nie mówiąc o tym że jemu też trzeba dać kontrakt i premie za podpis??? Koen podobno kosztował ok 400tyś!!! czyli 3,5x więcej niż utrzymanie Andrzeja do końca sezonu.[/b] Wiedziałem, że Filipiak nie zna się na piłce, ale teraz widzę że o ekonomi też nie ma pojęcia.
"ale teraz widzę że o ekonomi też nie ma pojęcia." no tak, właściciel ComArchu o ekonomi nie ma pojęcia :D
dobrze, że "ekonomiści forumowi" od liczenia złotówek, nawet w święta na forum czuwają ;)
ian thorpe Napisał(a):
> "ale teraz widzę że o ekonomi też nie ma
> pojęcia." no tak, właściciel ComArchu o
> ekonomi nie ma pojęcia :D
> dobrze, że "ekonomiści forumowi" od liczenia
> złotówek, nawet w święta na forum czuwają ;)
Widać ty znasz się na tym dokładnie tak samo jak on. Ekonomia w biznesie informatycznym to całkiem co innego niż w "biznesie sportowym" ale widać Ty i Filipiak tego nie potraficie pojąć i odróżnić. To są proste wyliczenia.
btw. ma takie pojęcie o ekonomii, że Cracovia i Comarch ostatnimi czasy przynoszą tylko straty...
bez demagogii:
http://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/wynikifinansowe/COMARCH-skonsolidowany-raport-kwartalny.html
wiadome, ze najwieksze przychody w IT sa w 4Q ale takiemu znawcy nie ma chyba co pisac o takich oczywistosciach. wiec na koniec roku bedzie zysk, smialo kupuj akcje.
Kamaz Napisał(a):
> TEODOR Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > a tej historii to jeszcze nie słyszałem.
>
>
> http://www.futbol.pl/artykul/101286.html
>
> Wiadomo że Fuckty lubią kłamać, tyle że kto
> rozpisuje się o odejściu Niedzielana, jak nie ta
> prymitywna gazeta? :)
Ale to z lutego jest.
yellowknife93 Napisał(a):
> Kamaz Napisał(a):
> -----
> > TEODOR Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > a tej historii to jeszcze nie słyszałem.
> >
> >
> > http://www.futbol.pl/artykul/101286.html
> >
> > Wiadomo że Fuckty lubią kłamać, tyle że
> kto
> > rozpisuje się o odejściu Niedzielana, jak nie
> ta
> > prymitywna gazeta? :)
>
> Ale to z lutego jest.
A czytałeś wcześniejsze wypowiedzi?
[quote=Kamaz]
Kapitana też rok temu chciał się pozbyć i co? Arek został i na wiosnę był jednym z najlepszych, jak nie najlepszym zawodnikiem Pasów.
[/quote]
Peterps Napisał(a):
> ian thorpe Napisał(a):
> -----
> > "ale teraz widzę że o ekonomi też nie ma
> > pojęcia." no tak, właściciel ComArchu o
> > ekonomi nie ma pojęcia :D
> > dobrze, że "ekonomiści forumowi" od liczenia
> > złotówek, nawet w święta na forum czuwają
> ;)
>
>
> Widać ty znasz się na tym dokładnie tak samo
> jak on. Ekonomia w biznesie informatycznym to
> całkiem co innego niż w "biznesie sportowym" ale
> widać Ty i Filipiak tego nie potraficie pojąć i
> odróżnić. To są proste wyliczenia.
>
> btw. ma takie pojęcie o ekonomii, że Cracovia i
> Comarch ostatnimi czasy przynoszą tylko straty...
Powinieneś zmienić podpis na Ekonomista:). Niedzielan to dla mnie od początku był niewypał i niestety się to potwierdziło. Ale z tego co wiem to pieniądze liczyć potrafi. W tym jest dobry
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/12/28/kld-czyli-klub-ligowych-darmozjadow/
Ranking darmozjadów w Polskich klubach. Jest na niej Andrzej ze swoimi 70 tys. miesięcznie.
70 tysiecy miesiecznie w bloto...
czy Wy kiedyś zrozumiecie że u nas nawet taki klasowy snajper jak np. Eto nie strzelał by goli ?
Dokładnie tak jest jak prawi isaac,lepiej bym tego nie ujął.Niedzielan wróci do Korony,bo tam blisko i zacznie napierdalać.
Bardzo ciekawe zjawisko w przypadku kibiców Cracovii az nie chce się wierzyc - facet który ma najwyższy kontrakt w drużynie i ch.ja gra ma tak duże poparcie. Żeby było jeszcze ciekawiej to ja tez należe do tych kiboli którzy jednak w niego wierzą ! A swoja droga to co nam jeszcze pozostało -za chwilę początek przygotowań do sezonu a my nadal jesteśmy w ciemnej dupie,nawet dyrektora nie ma i asytstentów.
Andrzej Niedzielan rozwiązał kontrakt z Cracovią
Andrzej Niedzielan rozwiązał za porozumieniem stron swój kontrakt z ekstraklasową Cracovią. Były reprezentant Polski zrzekł się także odprawy.
Niedzielan do krakowskiej drużyny trafił przed sezonem 2011/12. W rundzie jesiennej zagrał 14 spotkań w T-Mobile Ekstraklasy i jedno w Pucharze Polski, zdobył jedną bramkę.
32-letni napastnik reprezentował wcześniej m.in barwy Ruchu Chorzów, Wisły Kraków czy holenderskiego NEC Nijmegen.
Za sobą ma 144 występy na boiskach najwyższej klasy rozgrywkowej w Polsce, w których zdobył 53 gole. Ma na swoim koncie dwa mistrzostwa Polski z Wisłą Kraków.
http://www.90minut.pl/news/177/news1772922-Andrzej-Niedzielan-rozwiazal-kontrakt-z-Cracovia.html
WTF???
Slusarski-zly
Matusiak-zly
Niedzielan-zly
Moze procesor sieocknie ze nie ma kto dogrywac pilki Wtorkowi i reszczie wczesniej wspomnianych!
To sa zawodnicy ktorzy zyja z podan ktorych u nas jak na lekarstwo.
Idioci !!
Powodzenia Andrzej .. jestes poprostu za dobry dla takiego klubu i za bardzo zaangazowany :)
Napewno w nowym klubie pojdzie ci lepiej ... a nasi profesjonalisci w klubie na bledach wogole sie nie ucza ( pokazala to chodzby sytuacja z Masarykiem). No ale Zachorski napewno sie u nas sparwdzi i bedzie strzelal gol za golem :D
W sumie - żałuję, bo nie mógł rozwinąć skrzydeł bez rozgrywającego, niestety.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)