izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ronnie79 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > A Ty jesteś na tyle debilem,że nie
> zrozumiałeś
> > ironicznej wypowiedzi?Na ch.uj mi rower
> > Maaskanta?Pomyśl...
>
>
> A Ty kolego nie mozesz zachowywac umiaru w
> wypowiedziach?!
> Mi tez dasz taka riposte , i wielu innym - bo
> podobnie pomyslelismy? Nie widac ironii w Twoim
> poscie - wiec prosze bacz na slowa do braci po
> szalu!
A Ty kolego po szalu nie mów(pisz)w imieniu innych!Jak myślisz?Czemu nie napisałem celowo np.o samochodzie małeckiego lub innego psa?Specjalnie napisałem o rowerze(ale to już indywidualne poczucie humoru).A zresztą gdybym chciał coś zrobić to nie pisałbym tego tutaj...Pomyśl kolego po szalu...
-
-
Andrzej Niedzielan - żegnamy!
szacunek Andrzej, jestem pod wrazeniem, mimo tych okazji zmarnowanych, gra, szybkosc i zdrowie, szok.
tak dalej!
Ławka rezerwowych, panie gwiazdor.
Magnat, jaka ławka rezerwowych ? Ten chłop grał dziś za 3. Fakt spier.dolił co się dało, ale to w dużej mierze dzięki niemu wywozimy 1 punkt z betonowa.
Jeden z niewielu piłkarzy u nas, którzy potrafią grać bez piłki.
Magnat Napisał(a):
> Ławka rezerwowych, panie gwiazdor.
???? idz do psychiatry, haha, prosze cie
Jaka ławka rezerwowych?! Wreszcie mamy klasowego napastnika, wreszcie możemy grać z kontry jednym podaniem i to przyniesie jeszcze efekty! Zobaczycie
Brawo Andzej za walkę,popraw skuteczność i będzie bardzo dobrze.
BRAWO dla Andrzeja. Szkoda tych niewykorzystanych sytuacji, bo byly 100 %, no ale bramke strzelil ktorej niestety nie uznano. No ale obciach bylby jakby lechujka miala przegrac na otwarcie
Andrzej-gratulacje :) w Białymstoku dołóż jeszcze gola do swojej tytanicznej pracy i będzie super :)
Magnat Napisał(a):
psychiatra, panie Magnat
Dobry mecz Andrzeja Niedzielana, nie zawsze wszystko wychodzi, ale jeśli chodzi o taktyczne stwarzanie zagrożenia zrobił co do niego należało. No i jednak strzelił prawidłową bramkę.
Dobry mecz, ale hat tricka spokojnie powinien dziś mieć.
Dobry mecz , mimo swojego wieku szybkość nadal świetna.
Super robota. Gosc na takim tempie 90 minut, wytrzymal caly mecz. Szkoda sytuacji, wiadomo. Ale wierze, ze to tylko kwestia szczescia lub kilku treningow. Zarabiscie pracuje na swoje sytuacje, pierwszy obronca. Dla mnie to jest suuuper napastnik. Oby tak dalej !
Brawa za walkę w całym meczu ale te niewykorzystane sytuacje będą mi się śnić po nocach!
32 lata, a sił więcej niż nie jeden w drużynie. Chciałbym zauważyć, że Andrzej strzelił bramkę tylko kutas Małek jej nie uznał. Wtorek grał dziś za 3, zmarnował okazje, ale pokazał, że będziemy mieć z Niego dużą pociechę - będzie jeszcze lepiej po transferze Kahlona.
Magnat Napisał(a):
lekarz sie klania
Super mecz Andrzej. Tak naładowanego energią i walczącego piłkarza jak Ty dawno nie mieliśmy...
Dokładnie, przypomnijcie sobie co powiedział w przerwie; żeby tylko miał mu kto te prostopadłe piłki podawać, bo Władek w tym względzie się nie sprawdził.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)