Poruszyliście bardzo fajny temat.
Dla mnie podstawowa różnica między "szeroko pojętymi" Polkami i Brytyjkami jest taka, że tam, jak widzisz czy rozmawiasz z dziewczyną dobrze ubraną, zadbaną, z fryzurą, manicure, fajną sukienką, butami itd itd to raczej jest to laska mająca dobrą pracę, żyjąca w jakimś komforcie itd itd. U nas, nafjaniejsza dziewczyna- fryzjerka ;)
Mam nadzieję, że nikt się o to nie obrazi- po prostu u nas dbają o siebie wszystkie kobiety (przynajmniej większość), a tam tylko te, którym się chce...
A najpiękniejsza kobieta w życiu, jaką widziałem, była Niemką (albo emigrantką, w każdym razie mówiła po niemiecku) :)
-
-
Hooligan Fashion - czyli ubieramy się na mecz
Niemki też fajne widziałem - to tylko taki stereotyp jako że mamy kosę z zachodnimi sąsiadami.:) Fajnie, że temat nie upadł, ale zaczął się rozmywać. My tu o ubraniach gadamy (robi się ciekawie bo o damskich), a co chwila ktoś wyjeżdża z tymi różnicami etniczno-narodowościowymi u płci pięknej.
Niemki maja slodkie mordki ale rzeczywiscie czesto sa przy kosci
[quote]Dla mnie podstawowa różnica między "szeroko pojętymi" Polkami i Brytyjkami jest taka, że tam, jak widzisz czy rozmawiasz z dziewczyną dobrze ubraną, zadbaną, z fryzurą, manicure, fajną sukienką, butami itd itd to raczej jest to laska mająca dobrą pracę, żyjąca w jakimś komforcie itd itd. U nas, nafjaniejsza dziewczyna- fryzjerka
Mam nadzieję, że nikt się o to nie obrazi- po prostu u nas dbają o siebie wszystkie kobiety (przynajmniej większość), a tam tylko te, którym się chce... [/quote]
Troszku przesadziles. Rzeczywiscie wystepuja takie laski ktore siedza na ganku swojego domu od rana do wieczora, dogladajac 13tki swoich dzieci i zyjac z samych zasilkow (mam po sasiedzku szeregowiec w ktorym kazdy z domow taka posiada:) i to jest rzeczywiscie waga superciezka, co latwo zrozumiec przy ciaglym siedzeniu na benefitach i rodzeniu dzieci.
Moze tez wspomniec o litwinkach, lotewkach i estonkach ktore tez trzymaja swietny poziom :)
ejj zakochałam sie w nich :D bez kitu koty
[img]http://www.sarafis.pl/img/produkty/fitness_nike_7674_88906_570.jpg[/img]
Dinth Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niemki maja slodkie mordki ale rzeczywiscie czesto
> sa przy kosci
>
>
> Dla mnie podstawowa różnica między "szeroko
> pojętymi" Polkami i Brytyjkami jest taka, że
> tam, jak widzisz czy rozmawiasz z dziewczyną
> dobrze ubraną, zadbaną, z fryzurą, manicure,
> fajną sukienką, butami itd itd to raczej jest to
> laska mająca dobrą pracę, żyjąca w jakimś
> komforcie itd itd. U nas, nafjaniejsza dziewczyna-
> fryzjerka
>
> Mam nadzieję, że nikt się o to nie obrazi- po
> prostu u nas dbają o siebie wszystkie kobiety
> (przynajmniej większość), a tam tylko te,
> którym się chce...
>
> Troszku przesadziles. Rzeczywiscie wystepuja takie
> laski ktore siedza na ganku swojego domu od rana
> do wieczora, dogladajac 13tki swoich dzieci i
> zyjac z samych zasilkow (mam po sasiedzku
> szeregowiec w ktorym kazdy z domow taka posiada:)
> i to jest rzeczywiscie waga superciezka, co latwo
> zrozumiec przy ciaglym siedzeniu na benefitach i
> rodzeniu dzieci.
>
>
> Moze tez wspomniec o litwinkach, lotewkach i
> estonkach ktore tez trzymaja swietny poziom :)
a te "łotewki" to skąd? :D Może chodziło Ci o "łotyszki"? :)
tak to fakt, mialem taka łotyszke w pracy nawet [url]http://www.facebook.com/profile.php?id=100001314475150&ref=ts[/url]
Łotyszki są super... kto był w Lipawie to wie ;)
Ale wróćmy do tematu... Arafatki są pedalskie i emo ! ;)
Każdy inny szalik niż Pasów (i zgód) i inne dziadostwo zawiązane pod szyją trąca gejem.
edit: dodatek w nawiasie ;)
Pojechałeś Merol, zapomniałeś o szalikach zgód.:P
ups. przepraszam. gdy tylko przyjdzie zima bedzie okazja bym udowodnil jakim jestem twardzielem, wiec odmroze sobie jaja nie zakladajac kalesonow i wystawie gardlo na dzialania zewnetrzne, co tam tydzien czy dwa w lozku warto byc twardzielem
Trza być twardym nie miętkim:):):)
ponad 20 lat bez kalesonów i czapki:):):)
i bez choroby.
Od drugiej klasy podstawówki, czyli ponad 20 lat nie noszę ani kalesonów ani szalika bez względu na panującą w zimie temperaturę. Bynajmniej za twardziela się nie uważam a do tej pory ani nie odmroziłem sobie jaj ani pół razu nie chorowałem ani na grypę ani angnę czy inne dziadostwa :)
Pozatym- niska temperatura i nieprzegrzewanie jaj sprzyja płodności a lekka chrypka może pomóc w zdobyciu pracy w tv czy może radio ;) Spróbuj santo ;)
Albo stopki na jaja załóż to nie odmrozisz:D :D :D
:D :D :D albo spakuj wszystko do "nerki"
Nigdy nie zapomnę jak w szkole była polewka z tzw. "kalesoniarzy", jeszcze można było za to przekopkę wyłapać.:D
Tez od drugiej podstawowki nie nosilem szalikow, o kalesonach nie wspominajac, bo udawalem twardziela. Ale starosc nie radosc, inne rzeczy staja sie priorytetami i teraz dobre termiczne kalesonki sa moim najlepszym przyjacielem w zimie :)
a ja np bylem zawsze w grupie tych ludzi ktorzy sie smiali z tych debili ktorzy woleli marznac niz ubrac kalesony czy szalik. teraz problem jest jeszcze mniejszy bo nowa bielizna meska juz nie jest tak nie wiem jak to nazwac-obciachowa jak kiedys. od pierwszego do ostatniego sniegu w kalesonach a gardlo zawsze zasloniete szalikiem na styl angielski czy jak kto woli metroseksualny
Pedalski, Santo, pedalski.
Santo ale mi bez gaci czy czapki nie jest zimno!!!!!
Tak jak i teraz to mi klimy brakuje w aucie, tzn mam sprawną , przeglądniętą
ale powinna dla mnie zamrażać a nie chłodzić:D:D:D
Santo jak nie chcesz sobie jąder odmrozić, polecam ocieplane panterki od wietnamców z Tomexu
mieli też takowe na Imbramie.
Polecam bo takowe noszę.(specyfika pracy tego wymaga)
Pod szyje golf lub bluza zapinana pod z wysokim kołnierzem.
Tyle że takowy ubiór będzie kontrastował z męską torebką:D
i wtedy ani przez chuliganów ani przez gejów,
nie będziesz uznawany za swojego.:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)