Jeszcze jak rasowy snajper położył bramkarza! ;D
-
-
Przygotowania do nowego sezonu 2011/2012
Tak sobie czytam i czytam już 10-ty raz ten komentarz z oficjalnej i nie mogę uwierzyć!
Goooooooool!!!!!! Kędziora zagrał na lewą stronę do Ntibazonkizy, ten natychmiast dograł na wolne pole do [b]Dudzica, który miał przed sobą tylko bramkarza! Położył go, a następnie wpakował piłkę do siatki!![/b]
Lepiej sprzedać Niedzielana, bo za rok już kończy mu się kontrakt.
Popieram Kajaka! To ostatnia okazja, żeby coś za niego wziąć! Jak widzimy mamy napastnika, który strzela bramki w meczach międzynarodowych!
A co w tym dziwnego. Dudzic to supertalent snajperski ,który w sezonie strzelił 77 goli!!!
Niedzielan co najwyżej może pomarzyć o takim wyniku.
Dudzica zniszczył niefachowy duet Ćmikiewicz Majewski...
ale sprytny plan Szatałowa polega na odbudowania Dudzica poprzez wzięcie mu konkurencji Kriegera i Niedzielana ...
Jak widac już działa :)
ps: tylko za pół roku nie pytajcie mnie skąd to wszystko wiedziałem jak Bartek będzie na 1-ym miejscu listy strzelców ligowych :D
;)
pps: Lato też nie umiał grać w piłkę a strzelał gola za golem. Takim graczem byłby Dudzic jakby w ręce panów M-Ć nie trafił,
Szati to wie i dlatego na niego stawia.
A poza tym Niedzielan jest już u nas trzeci dzień i nic jeszcze nie pokazał.
Co oni w tej Holandii palą?:D
28min - A teraz Kosanović!! Huknął z rzutu wolnego z 30 metrów, piłka mknęła niczym jedna Atomówek i sprawiła problemy bramkarzowi Zwolle! Boer wypluł ją przed siebie, lecz ten nie było nikogo, kto mógłby dobić!
[img]http://th.interia.pl/51,b3ce5f3932069606/atamo.gif[/img]
Dudzic strzela, Szeliga dobre interweniuje na stoperze - powinniśmy zamknąć kadrę w tym momencie, nie ma sensu sprowadzać więcej zawodników ;)
daj spokój w końcu neo-Guzik musi się najpierw wprawić:)
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> daj spokój w końcu neo-Guzik musi się najpierw
> wprawić:)
Nie no, przeciez lajfa robi stary dobry DG:)
Nic więcej nie wiem niż napisałem wtedy.
Muertes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Khalid ty lepiej puść farbę co z tymi
> testowanymi co mieli dołączyć do zespołu?
>
> nie wydaje się wam wogóle dziwne, że goście
> klasy Saidiego i lepsi byliby skłonni zgadzać
> się na testy - z całym szacunkiem - w tak
> słabym zespole jak Cracovia?
Dokładnie o tym samym myślałem, jak Khalid puścił plotę :)
Moim zdaniem są dwie opcje:
Albo faktycznie będziemy kogoś testować, ale o klasie Saidiego możemy raczej pomarzyć.
Albo naprawdę dobrzy zawodnicy po prostu podpiszą kontrakt z nami i dołączą do drużyny.
\edit
Albo Darek albo sędzia mają jakiś konkretny stuff :) :)
"Co ciekawe, Lachman dostał kartkę w pierwszej połowie, a mimo to nie otrzymał czerwonej kartki. Dziwne."
A w relacji nic wcześniej na ten temat nie było :)
"[b]62min[/b] Co ciekawe, Lachman dostał kartkę w pierwszej połowie, a mimo to nie otrzymał czerwonej kartki. Dziwne...
[b]64min[/b] Sędzia jest największym problemem tego spotkania - nawet holenderscy kibice przyznają, że jego praca stoi na mizernym poziomie "
KORUPCJA :D
1. nie puściłem farby tylko po prostu mi powiedziano- ja nie pracuję w Klubie:)
2. Z jednej strony macie rację ale z drugiej:
a) Suvorov był u nas na testach - mielibyście coś przeciwko graczom jego klasy
b) Saidi był u nas na testach w Holandii - mielibyście coś przeciwko graczom jego klasy
c) może być jeszcze gracz np. po kontuzji a wtedy każdy będzie go testował - cudów nie ma
ps: Muertesie a co to wogóle za zwrot : "tak słaby zespół jak Cracovia"??? Nie ma nic lepszego od Cracovii:):):)
Ten nowy DG to podobno jakiś KSZOk.
Dudzic zszedł i nie ma kto bramek strzelać. :(
Khalid, ale o ile dobrze pamiętam, to Saidi po prostu dojechał do drużyny w Holandii :)
Nie były to testy jako takie, bo był już zaklepany :)
Nie zdziwię się (tzn, mam nadzieję :) ), że podobnie będzie tym razem.
Zaklepany ale nie podpisany.
Z tego co mi się wydaje to chyba rok temu w Holandii sędzia wyczyniał podobne cuda.
Można wnioskować z co poniektórych postów, że Cracovia to dno i 100 metrów mułu i na nic ją nie stać
Może sprowadzać na testy najwyżej połamanych, kalekich i 45 letnich weteranów
Inni nie przyjdą
Jakiś dwudziestolatek grający powyżej A klasy to super okazja i należy go brać na gwałt bez sprawdzenia - jeśli tylko wyrazi chęć pobiegania.
Mania niższości..;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)