http://www.clients.doubledragonstudios.com/test3/wp-content/uploads/2011/06/Chelsea-Away-Jersey-2011-2012.jpg takie też byłyby ładne. Tylko zamiast niebieskiego czerwony albo biały.
-
-
Nowy sezon - nowe stroje wyjazdowe
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> paluch - te koszulki są raczej czerwono-białe, a
> nie biało-czerwone. To nie nasze barwy.
Skoro nasi hokeiści maja stroje wyjazdowe czerwono - biale, które zresztą pięknie się prezentują, to dlaczego nie mogliby mieć takich również nasi pilkarze ? :) Ja jestem jak najbardziej za, a poza tym kibice mogliby kupować dla siebie takie koszulki, bo hokejowe takie już mają, a czarne, niebieskie czy inne, to mało kto ubierałby na mecz, zaś czerwono białe, nie dość że są ładne, to jeszcze zlewają się w jedną paletę kolorystyczną z biało - czerwonymi i jest jak trza, czyli pasiasto na biało i na czerwono !!! :D
Nadal jako.
właśnie na koszulce z prezentacji nie ma znaczka jako:D
dokładnie... nie mamy koszulek na nowy sezon, prezentacja bizona w replice... dobrze pisal rmszar ze RB przysłał koszulki pomarańczowe bo nie maja innych, to jest kur... niewiarygodne co sie dzieje z tym syfem. Ciekawi mnie czy w meczu z koroną tez w replikach, które z mieczówkami nie maja nic wspólnego, będą grać... PARANOJA KOMPROMITACJA
lepiej by bylo w replikach niz w bolerkach np
Czyli pewnie z Koroną zagramy w replikach
albo bolerkach :)
kompromitacja
jeszcze jest opcja by Ci co dostali od zawodnikow koszulki w zeszlym sezonie poprostu je grzecznie oddali :)
w RB maja tez umowe z nike z tego co widze , wiec moze by tak zalatwic wzor pasow od nike skoro adidasa nie mozemy ze wzgledu na umowe adidasa z wisla
chyba nas zarząd jest na tyle inteligentny by załatwić koszulki meczowe na Koronę.. te getry jako to jakaś porażka;/
widze ze na koszulkach juz nie ma loga Jako, w takim razie moze niech wyciagna z szafy stare getry Ziny, zamiast tych ochydnych czerwonych od Jako !!
koszulki nike na ten sezon
[img]http://images.prodirectsport.com/v3_products/V3_1_Main/18299.jpg[/img]
Pomarzyć możemy... ;)
jeszcze jakby tak czarny kołnierzyk i końcówki rękawów.. :)
Te Nike wyglądają jak piżama. Nasze lepsze.
A nie lepsze takie?
[url=http://www.prodirectsoccer.com/Products/Nike-Teamwear-Football-Shirts-Nike-Precision-Short-Sleeve-Jersey-Team-Kits-Varsity-RedWhite-33596.aspx]klik[/url]
Jak dla mnie najlepsze jakosciowo koszulki robi Umbro.
Ubierali WHU i reprezentacje Anglii i jakosc poprostu miazdzy!(mam i Whu i Anglii koszulki)Wykonanie wrecz idealne.Mam tez adidasa Chelsea ktora przy Umbro jak szmata wyglada i materialowo bez polotu sa adasie.
żart ?
Nie zart tylko sam widziales WHU Umbro co mialem i nawet o jakosci tez rozmawialismy.
paskudne to Nike
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie zart tylko sam widziales WHU Umbro co mialem i
> nawet o jakosci tez rozmawialismy.
do Pasiaka pisałem ale między czasie się wrepeciłeś :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)