Witam,
Czy ktoś z Was gra może w tę młodą grę Lord of Ultima ? Całkiem nie dawno wystartowała polska wersja językowa gry. Dziś sobie rozpocząłem grę na świecie nr. 3.
Jeżeli chodzi o ilość graczy na tym serwerze to jest to niecałe 2 tyś graczy. Gra nie jest jeszcze popularna w Polsce, dlatego tak mało graczy. Postanowiłem spróbować "rozreklamować" tę grę tutaj , może któryś z członków forum lubi gry online.
Co do samej rozgrywki - gra jest grą MMO, osadzoną w świecie Ultimy (nie będę opisywał co to za gra, każdy sam sobie może sprawdzić).
Graficznie sama gra jest bardzo dopracowana, jest w niej masa różnych budynków, różnej maści jednostki. Sam dobierasz sobie styl gry, możesz być władcą swojego "państwa" i prowadzić agresywną politykę atakując i przejmując innych graczy, lub możesz nie walczyć w cale, i bawić się np. w handlarza.
Bałbym się porównywać tę grę do jakichś plemion czy traviana czy np. ogame, ponieważ te gry nie są nawet w połowie tak rozwinięte jak Lord of Ultima, i to właśnie czyni LOA unikalną grą.
Jeśli by się uzbierało kilku graczy z tego forum, to na świecie nr.3 można założyć jakiś ciekawy sojusz. Bylibyśmy jak PO albo PIS xD chociaż może lepiej nie bo by nas wszyscy wyśmiali :P Ale można się fajnie bawić w tą gierkę ;-)
-
-
Lord of Ultima
Ja pierd ole, fajna ta gierka...
Grasz już może ? ;-)
OK założymy ciekawy sojusz antyboryna będzie świetna zabawa
zrobi się tutaj za niedługo temat taki jak bluzy:)
[quote=Boryna]
(nie będę opisywał co to za gra, każdy ma Internet).
[/quote]
no i tu się rozmijamy... właśnie nie każdy
. sorry pomyłka/ do usunięcia
dobra zmieniłem opis. Ehh widzę że dałem pożywkę trollom forumowym ... ?
Oj tam trole odrazu chcemy być z tobą w sojuszu i wymyślamy sobie nazwę a ty już doszukujesz się czegoś
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)