http://www.youtube.com/watch?v=pWHOK_coQyY&feature=player_embedded
-
-
Pudzian KSW
Dobrze powiedział. Więcej tego gówna nie oglądam.
Pieprzeni oszuści i nic więcej. Publicznośc powinna gwizdac po werdykcie a nie cieszyc się, że koksiarz wygrał po skandalicznej decyzji sędziów przekupionych przez KSW.
Wał, ostatni raz oglądałem ten cyrk.
Wałek jak z nut. Polsyf musiał ratować swój marketingowy motor napędowy dla KSW czyli cieniasa Pudziana. Jak patrzę na niego i na jego brata wsiura numer 1, to mam mdłości.
jeden i drugi chujowo walczyli
pudzianowski walczyl bardziej agresywnie, bardziej obil morde anglikowi, zadal wiecej celnych ciosow z piesci, jednak tragicznie walczyl w parterze, natomiast thompson tego nie wykorzystal
powinna byc dogrywka ... koniec
i nie pierdolcie ze nie bedziecie ogladac ;) bo bedziecie rzadko kiedy taki cyrk jest w tv ;D
a teraz na meczyk .... !!!
Nie mów wiLLu, że nawet w najbardziej optymistycznym wariancie wierzysz, iż ta miernota Pudzian jest w stanie coś osiągnąć w MMA. Oczywiście tym poważnym. Obił to on tylko Najmana. Reszta jego "popisow" to żenada. Niech tańczy z gwiazdami a jego braciszek mu podśpiewuje ze sceny. Do tego się nadaje co najwyżej.
bron cie panie boze :) chlop walczy jak 6 latek na treningu , jedyne co mnie dziwi to ze taki Thompson ktory pol zycia sie napierdala nie umie skonczyc Pudziana przez KO.
Cieżki wał ! gdyby sedziowie nakazali dogrywke jeszcze byłbym w stanie to zroumieć . Jakby Pudzianowski znów przegrał to by oglądalność spadła i chłop byłby skończony ,a tak to sie dalej bedzie przez jakiś czas kręcić , znów mu dadzą jakiegoś kelnera żeby zatrzeć złe wrażenie i kasa sie bedzie zgadzać ;)
Co do Mameda " nigdy nie będziesz Polakiem " to jeśli faktycznie jest tak dobry powinien pójść walczyć w USA ,a nie co chwile z kelnerami.
http://www.youtube.com/watch?v=fHFg3sneuaM
[url=http://www.youtube.com/watch?v=__WRy3pJIJw&feature=player_embedded][www.youtube.com][/url]
Tłumaczenie przemówienia Thompsona
http://www.youtube.com/watch?v=K1Mqoad2NDQ&feature=player_embedded
Debil po prostu.
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/walka-mariusza-pudzianowskiego-uznana-za-niewazna,1,4935519,wiadomosc.html
unieważnili tą farsę
Mariusz Pudzianowski: nie jestem zadowolony, sędziom głowy nie urwę
- Nie jestem z tego werdyktu zadowolony. Byłem dobrze przygotowany do tej walki i myślałem, że jak będzie zarządzona dogrywka to sobie z Jamesem Thompsonem poradzę. Rywal był w tej walce w gorszej sytuacji. Wystarczyło postawić kropkę nad "i" i go "dobić". Wszyscy widzieli, że to Thompson w ostatniej minucie drugiej rundy był w gorszej sytuacji. Mocno go okładałem i to jemu brakowało sił. W dogrywce mógłbym zakończyć całą walkę - powiedział Mariusz Pudzianowski odnosząc się do decyzji federacji KSW, która anulowała wynik jego walki z Jamesem Thompsonem.
- Nie jestem zadowolony, że walka nie jest rozstrzygnięta. Jak Thompson chce ze mną wygrać, niech zrobi to po raz trzeci. Ja w każdej chwili mogę walczyć z Thompsonem po raz trzeci. Nawet teraz mogę wyjść do ringu i z nim walczyć - zapowiedział "Pudzian" w odpowiedzi na pytanie, czy jest skłonny znów walczyć z Jamesem Thompsonem.
- Sędziowie twierdzili, że ja wygrałem, ja tak nie stwierdziłem. Byłem przygotowany na dogrywkę, miałem siłę by dalej walczyć. To nie było tak jak sześć miesięcy temu, gdy nie wiedziałem co sie dzieje. To Thompson miał problemy, ja mogłem się bić dodatkowe trzy minuty. Teraz już sędziom głowy nie urwę - dodał zawiedziony Pudzianowski.
heh.... unieważnili walkę... tłumaczą się tym, że sędzia pomylił karty punktowe....
Nie mieli wyjścia. Za dużo osób zraziło się do nich, więc musieli unieważnic walkę. No ale dobre i to.
[url=http://sport.wp.pl/kat,60960,title,KSW-anulowalo-wynik-walki-Pudzianowski-Thompson,wid,14027613,wiadomosc.html?ticaid=1d766&_ticrsn=5][/url]
Krzysiek90 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> heh.... unieważnili walkę... tłumaczą się
> tym, że sędzia pomylił karty punktowe....
>
> Nie mieli wyjścia. Za dużo osób zraziło się
> do nich, więc musieli unieważnic walkę. No ale
> dobre i to.
>
>
>
Heh zrazilo sie zaduzo osob ? Kto ? Swietny marketing i tyle 2 dni po walce wszedzie tylko ksw ... Nastepne 'zawody' nazwa walka tysiaclecia i przyciagnie nastepne kilka mln bo wielkie show musi trwac
Faktycznie reklama poszla i duzo sie mowi o KSW, ale wez pod uwage ze sanegatywne opinie, wiec nie wiem czy aby napewno oto im chodzilo. Moim zdaniem wykazali ogromny brak profesjonalizmu. Swoja porazka zwiekszyli szanse na wybicie sie konkurencji czyli dla ATTACK`u.
Pudzian - parodia
KSW - komedia
Proponuje zamknąć wątek albo połączyć go ze śmiesznościami.
deos Napisał(a):
> Faktycznie reklama poszla i duzo sie mowi o KSW,
> ale wez pod uwage ze sanegatywne opinie, wiec nie
> wiem czy aby napewno oto im chodzilo. Moim zdaniem
> wykazali ogromny brak profesjonalizmu. Swoja
> porazka zwiekszyli szanse na wybicie sie
> konkurencji czyli dla ATTACK`u.
ale co ty mowisz im nie zalezy na jakosci walk a na KASIE !! to ma byc show na miare amerykanskiego wrestlingu a po tym co sie dzialo przed w trakcie i po gwarantuje ci ze slupki ogladalnosci wzrosna :)
wiLLu Napisał(a):
> deos Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Faktycznie reklama poszla i duzo sie mowi o
> KSW,
> > ale wez pod uwage ze sanegatywne opinie, wiec
> nie
> > wiem czy aby napewno oto im chodzilo. Moim
> zdaniem
> > wykazali ogromny brak profesjonalizmu. Swoja
> > porazka zwiekszyli szanse na wybicie sie
> > konkurencji czyli dla ATTACK`u.
>
> ale co ty mowisz im nie zalezy na jakosci walk a
> na KASIE !! to ma byc show na miare amerykanskiego
> wrestlingu a po tym co sie dzialo przed w trakcie
> i po gwarantuje ci ze slupki ogladalnosci wzrosna
> :)
dokładnie, ta cała szopka jaką jest KSW niedługo stanie się bardziej żenująca niż kiedykolwiek. Ja tam wole UFC albo Bellator.
A ja myślałem Biloo, że bardziej od sportów walki jara Cię kulturystyka. A konkretnie przenoszenie przystanków.:Z
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)