5 lat temu bluz jeszcze nie było, więc albo ściemniasz, albo nawalił moduł wehikułu czasu i bluza pałęta się po przeszłości (też wysyłam bluzę po fajki do dawnych czasów, LMy 4,50 :D).
-
-
bluzy !
W sumie możliwe, wychodząc mówiła coś o latających samochodach.
http://oquenaomataengorda.files.wordpress.com/2011/05/delorean-dmc-12.jpg Jeśli mówiła o tym latającym samochodzie to tylko Profesor może ja sprowadzić!
DeLoreian. Doktor jak już. Właśnie z nim telepatyzowałem, mówił, że odpali latająca lokomotywe i ją znajdzie.
Bart, oczywiście że Doktor! Profesor napisałem dlatego że przy poprzednim wpisie myślałem kiedy Filipiak na mecz założy bluzę którą podobno ma (wersja super limitowana z AW i wszytą kominiarką w kołnierz na wszelki wypadek)!! Info pewne KMWTW
moce bluz słabną. wieczorna niedyspozycja forum to nie jedyny znak. trzeba wybrać śmiałka...
113 dni później
czekam juz 3 miesiace i bluzy na oczy nie widziałem !!!..czym ona je wysyła gołębiami ???
Jeżeli tak to na pewno nie pocztowymi :D
Ale żeś odkopał temat :P
Nie wiem gdzie Wy mieszkacie... Ja swoją dostałam, ale niestety przybrałam na wadze. W związku z tym chciałabym zapytać czy jest jeszcze możliwość zamówienia rozmiaru XXXL, wersja damska? :)
Ostatnio mówiłaś że to bluza przytyła.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)