nie wiedziałem że to bluzy typu ninja! wszystko dobrze tylko otworu na oczy nie ma, zamek zasuwa się aż po same czoło.. oj Karolka Karolka dajesz po tyłku...
-
-
bluzy !
Eksperci z C+ potrafią ponoć rozpoznać chuligana po ruchu oka....To wszystko jest mądrze pomyślane Rad...
kiedy tu nic nie widać jak zasuniesz zamek aż na czoło...
RadNce nie zalamuj mnie:(
Prawdziwy ninja ma wszystkie oczy otwarte i jak ma zasloniete te na glowie to musi byc czujnym "kakaowym okiem".Tylko musisz uwazac by Ci czasem "brewka nie tykla" bo smrodu narobisz:D
Świetna bluza, po kilku dniach opanowałem zamek zapinający się z góry do dołu. Numer 000-1. Nabrałem takiej wprawy, że nawet to iż zamek jest na plecach nie stanowi problemu.
są podobno modele a'la body zapinane na zatrzaski.......Karolcia jestem w szoku, to pierwszy model tego typu na rynku!!!!
Ja mam chyba jakąś felerną, strzępią mi się nogawki :/
A czy Wasze też zmieniają kolory w zależności od tego jaki macie humor?
Chyba tak, od rana jest czarna ;)
Chesus Maria, a jak jest przeźroczysta?
weź rutinoscorbin
Steki, jedzcie steki. Oczywiście dajcie też coś na ząb bluzom.
ha!!! odkryłem w mojej bluzie tajny schowek na maczetę.....co za pomysłowość i rozeznanie w rynku, ta dziewczyna wyprzedza swą epokę...
....toż to współczesna Coco Chanel!!!!! nie mylić z COCO STC
Po długim oczekiwaniu dziś przyszła mi paczka z bluzami!!!
Zastanawiam się tylko dlaczego na bluzie rośnie sierść? gdy będzie za długa mam wybrać się do psiego fryzjera :D ?
Masz na myśli ten obok chłodzonego schowka na browar?
Szczur: to nie jest byle jaka sierść, tylko runo, wyłącz tryb zimowy.
Karczu: nie koło schowka na browar, tylko w okolicach kaptura, tam, gdzie śmigło.
Czytajcie instrukcję obsługi, bo nie ogarniacie widać.
W którym tomie to jest? Bo doszedłem dopiero do 240 strony w 3 tomie :/
Ale instrukcja była na CD, pewnie metkę oglądasz.
ja instrukcje miałem wszytą w nogawkę nie wiem jak Wy ....
ja mam akurat nogawki wszyte w instrukcje, nie pomogę niestety
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)