Dzis szedłem na spotkanie z Moim Aniołkiem, i przechodzac przez Florianska, zauwazylem ze kolo w bramie przy Rynku ma szale, mysle "zrobie jak Ro Man gadał, spytam o Nasze..."
Podchodze więc i pytam:
-dzien dobry, czy sa szaliki Cracovii ??
-[b]NIE, MAM TYLKO WISŁY[/b]
-a kiedy będą??
-oj niewiem,[b] bo przyszli z klubu i nie moge sprzedawac, a duzo osób o nie pyta...[/b]
-dziekuję, do widzenia
-do widzenia
Dopiero Aniołek wprawił mnie z powrotem w pogodny nastrój ...
Coś tu jest nie tak, jaki klub ma interes w tym ze szali nie ma, przeciez profitów i tak i tak nie ma, co to za promocja dla klubu??
[b]TO NIE DO POMYŚLENIA, ZEBY NAJSTARSZY POLSKI KLUB, KTÓRY MA KRAKOWSKOŚĆ WPISANĄ W NAZWĘ, A POLSKOŚĆ W BARWY, NIE PROMOWAŁ SIE NA NAJWIEKSZYM RYNKU EUROPY, W IMIE JAKIŚ CAŁKOWICIE SPRZECZNYCH Z LOGICZNYM TOKIEM MYŚLENIA ZASAD..[/b]
piszcie co Wy na to, przypuszczam ze ten punkt nie jest jedyny...
pozdro
Wojtek
-
-
Za mało gadżetów Cracovii...PART II
Wojtek20-wkrótce nasze pamiątki się tam pojawią na pewno.A gość nie może sprzedawać bo musi mieć pamiątki brane z klubu. Do tej pory na naszych pamiątkach zarabiali wszyscy tylko nie CRACOVIA (najwięcej pewien pies wiślacki który jest wytwórcą i gość z Łodzi).Po kilku konfiskatach na stoiskach-wiedzą już że mamy znak firmowy zastrzeżony i nie będą dalej bezkarnie klubu okradać.Ja osobiście jestem zdania że z każdego szalika i innych pamiątek -klub powinien mieć określone pieniądze.A jak psiarnia się daje bezkarnie okradać to ich problem.
O tak Wojtek NIE JESTEŚ JEDYNY wrrrrr !!!
Na rynku są orginalne Wiślackie szale. Produkuje je na licencji Firma OK- należąca zresztą do" pewnego Wiślackiego psa"
już niedługo!!!!!!! mam nadzieje, że ta sytuacja się wyjaśni
I liga I liga CRACOVIA
DO TSW ZAWSZE BEDZIEMY WAS NAPIE......... ----CRACOVIA
chodzi Ci o ten "sklepik" w bramie po lewej stronie idac od bramy florianskiej zapewne..
pytam tam o szaliki nasze co miesiac i zawsze ta sama odpowiedz..
a Krwineczki to taki ladny szaliczek... :_)
aaaa sero1906 - zabiłeś mnie tym tekstem ahhahahhahha
ALE ZAJEBISTY TEKST
BEDZIE DOBRY NA WLEPKE
ale na treningu się skończyły niestety. Czekam na nie juz sporo czasu ale cierpliwość popłaca i mam nadzieje, że je dostane wkrótce!!!!!!!!!!
I liga I liga CRACOVIA
RBP podobno już nową dostawę 'Krwinek" załatwił:-)))))
są w klubie !!!!!!!!!
całe 100 szt. dototarło 2 stycznia ...
W beautyshopie też są, jak by co.
to jest jednak patrząc na zapotrzebowanie "kropla" w morzu potrzeb!!!
I liga I liga CRACOVIA
Eeeeee tam sa jeshcze w Cracovii kolo hotelu, wydzieliscie pasiasty sprzecior nie wiem czy to zyrafa czy kun ale w pasy wypas i jeshcze smycki
mniam
Akcja e-Sklepik reaktywacja rozpoczeta - powinnismy wystartować razem z oficjalną stroną CRACOVII (termin - początek marca).
Natomiast do tego czasu zapraszamy do klubu od 9 do 17
A tu macie listę autoryzowanych punktów sprzedaży na mieście sprzedających wyłącznie nowe pamiątki:
1. Stoisko w TESCO (kapelanka)
2. Stoisko w CAREFFOUR (czyżyny)
3. Hotel Cracovia
a) kiosk w holu hltelu
b) sklepik "Beauty" przy wejściu
4. Caffe ALGA
5. Caffe ENIGMA
6. Kiosk na placu Mariackim
7. Kiosk na ul. Wybickiego (AC)
8. TOMEX w budynku handlowym
9. Kiosk na ul. Na Kozłówce
10. Stoisko na Tandecie
Zapraszamy chętnych do dystrybucji pamiątek Cracovii do współpracy !!!
tel do działu handlowego - 294 05 16
Nie myśleliście nad otworzeniem stoiska na giełdzie RTV przy ul.Balickiej?? W ciągu weekendu "przewija się" tam chyba pół Krakowa :) Uważam,że byłaby to dobra promocja dla Pasów!!
Nie wiem skąd , ale na targu w Chrzanowie też sie pojawiły czapki z daszkiem , oraz ma łe pasiaste koszulki do samochodu.
"Trzebinia w Pasy"
rozrabiaka ----ŚWIETNY POMYSŁ :-))))))))))))
no i klientela raczej tam "kumata"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)