Dajcie spokój z tym Charlesem. To,że strzela na zapleczu nie oznacza,że będzie strzelał w ekstraklasie.
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rudnevsa kupili za 700 tys. euro
wg tego źródła jednak 400 tysięcy euro http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,title,Bakero-bardzo-mnie-to-cieszy,wid,13160301,wiadomosc.html
za 50 minut konferencja z Szatałowem. Coś czuje że jutro będą przedstawiać nowych zawodników
czemu jutro????
a nie dziś? ;>
Jutro to będzie futro.MUSZĄ DZIŚ!
Panowie jak ten Murzynek mialby do nas przyjsc to juz by przyszedl... Bardzo bym chcial ( przypuszczam ze nie tylko ja ) zeby do naszej kadry dolaczyl jakis napastnik ( Bramkostrzelny ) ale to juz jest chyba znikoma szansa...
Oby konferencja poprawiła nam nastroje i głod transferow
konferencja jak zwykle z opóźnieniami
no wlasnie myslalem ze tylko mi sie nie wyswietla ... wszyscy jestesmy wyglodzeni nowych informacji na temat nowych zawodnikow...
Ja czuje po kosciach ze i tak do nas zawita sotirovic;]
bu3o Napisał(a):
> Ja czuje po kosciach ze i tak do nas zawita
> sotirovic;]
Oby Twoje kości się nie myliły :) Przydałby się Vuk przy Kałuży
Dzis sotirovic wyjechal z wrocka moze do krakowa:) w koncu zakonczyla sie miedzy nimi wspolpraca
idzie Wam ta konferencja?
może konfa opóźnia się ze względu na Vuka ;)
Nadzieje zawsze warto mieć, że Profesor nie oszukał nas z tą "bombą" :)
Swoją drogą jak jakiegoś hucznego transferu nie będzie to nie wiem po co Filipiak udzielał wywiadu o tym Hicie transferowym.
Surep1906 Napisał(a):
> może konfa opóźnia się ze względu na Vuka ;)
nie nakrecajmy sie ...
Vuk pewnie w drodze do krakowa o 13 pozegnal sie ze slaskiem i jedzie do nas:) tylko ze slisko na drodze i nie moze dojechac:D
Panowie spokojnie ze Świnoujścia daleka droga do Krk. Tak więc pewnie tym spowodowane !!!
Lio napisal
"Konfa z trenerem Szatałowem trwa w najlepsze. Na jej retransmisję zapraszamy do Małopolska.TV.
Wieczorem materiał postaramy się oddać do Waszej dyspozycji (chyba że i nam się coś złego przydarzy"
Czyli krótko mówiąc: Czekamy na newsa na oficjalnej na temat konferencji :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)