mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ktoś przyjrzał się w ogóle grze Kriegera i
> tego jak się prezentuje na treningach?
Szatałow i Rząsa się ponoć przyglądali
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
To już mógł Filipiak ze swojego ukochanego TSV Monachium wypożyczyć jakiegoś niechcianego tam napadziora,przynajmniej drugo nie czwartoligowiec:)
TSV nie jest już ukochany Comarch wycofuje sie ze sponsoringu.Moze teraz Energie Cottbus bedzie trendy
Poza Lauthem nie ma tam w ataku nikogo wartościowego.
Podejrzewam że jutro się wyjaśni większość niewiadomych czyli Łotysz ,Krygier ,nowy napastnik .
Podobno Krygier ustalił. Tak więc na dzień dzisiejszy mamy super atak panów na K: Kurowski, Krzywicki i Krygier :D:D
Jeden co dopiero wraca po kontuzji, druigi co się oderwać od ziemi nie potrafi i trzeci co się do II ligowego Cottbus nie przebił. To będzie prawdziwy atak śmierci :D:D:D
Oby się nie okazał, brzydko przekręcając, atakiem śmieci... Oczywiście z czysto piłkarskiej strony, bo CI piłkarze spoko goście, tylko żeby gole strzelali w ekstraklasie ; p
a ruch najprawdopodobniej zakontraktuje abbota- za 90minut nie wiem czy nie lepszy od naszego trio...
leszeczek Napisał(a):
> mknacylopez Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ktoś przyjrzał się w ogóle grze Kriegera i
> > tego jak się prezentuje na treningach?
>
> Szatałow i Rząsa się ponoć przyglądali
Chodziło mi o to czy ktoś z wypowiadających się tutaj przyglądał się grze Kriegera?:) Wg mnie zaletami gościa są przyspieszenie i gra na jeden kontakt.
frodo Napisał(a):
> ŻART.lol
Czemu ty jeszcze nie wyleciałeś z tego forum ??
Frodo gdzie Twoi kuzyni?
A dajcie już chłopu spokój w tym temacie, bo zamiast czytać o transferach musze omijać te wypociny. Napierdalacie się z niego, a może rzeczywiście bylo coś na rzeczy, ale się nie dogadali, a chłop chciał dobrze i nie wyszło, kumam to że wszyscy mieliśmy beke, ale wydaje mi się że już wystarczy
Dzisiejszy fakt pisze że profesor chce się pozbyć towarzysza emeryta Radomskiego!!!
Panie profesorze -mogę tylko przyklasnąć tej decyzji !!!
Niech idzie precz jak najszybciej!!!
Tyle o Radomskim!
http://www.fakt.pl/Radomski-na-wylocie-z-Cracovii,artykuly,96760,1.html
Będę bardzo mile zaskoczony jak radomskiego w końcu wypiepszą "gwiazda za 5 groszy"
Dokładnie :) Radomski to piłkarz typu "1 przy kasie ostatni na boisku".
Wróce jeszcze do Vule Trivunovica bo chciałbym w tej chwili podkreślić, jak mało wiarygodnym wobec umiejętnosci gracza jest portal transfermarkt.co.uk.
Otóż przed transferem do Cracovii tj. 2 tyg. temu owy Trivunovic wyceniany był na 100 tys Euro. Teraz? 700 tys. :)
Oby okazał się piłkarzem za te 700 tys, ba nawet droższym :)
Był wyceniany na 700 k. również wcześniej, nie wiem skąd to wziąłeś. Chyba pomyliłeś go z Boljevicem.
Mówisz mój błąd? Jak tak to przepraszam, chociaż upierałbym się iż dobrze widziałem :)
Wszystkie media podają że Radomski jest na Aucie z Cracovii-bardzo mnie to cieszy!!!!
Ale podają na podstawie informacji z Faktu.Odejdzie jak znajdzie frajerów co go zatrudnią, w innym przypadku jedynie do klubu Kokosa transfer się szykuje.
w tym wieku transfer?? nie transfer a emerytura "kapitanie"!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)