Nikt nie zwrócił uwagi na to, że gościa chciał Lokomotiv Sofia (w zastępstwie Genkowa) i Litex Łowecz? A jeszcze pół roku temu chciał go CSKA Sofia. To jest dobra rekomendacja.
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
Na TP jest video polecam obejrzeć.
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nikt nie zwrócił uwagi na to, że gościa
> chciał Lokomotiv Sofia (w zastępstwie Genkowa) i
> Litex Łowecz? A jeszcze pół roku temu chciał
> go CSKA Sofia. To jest dobra rekomendacja.
Gdyby naprawdę był taki dobry to pewnie by tam grał. A nie gra - rzadko się zdarza, że gościa chce kilka klubów ale w żadnym nie dogaduje się na kasę, prawda?
film filmem a rzeczywistość rzeczywistością
Widzisz kolego KSC -patrzysz na Tomka przez różowe okulary -ja oceniam po efektach pracy ,a nie po ładnych uśmiechach.Jak byś nie odwracał kota ogonem -tabeli nie oszukasz i ,,transferów ''jesiennych też nie da się zamieść pod dywan.Osobiście mnie nie interesuje bajeczka że nic nie winien -interesują mnie
fakty.A te dla Tomka po jesieni są powodem do wstydu.
Jak by nie patrzeć za transfery pełną odpowiedzialność bierze dyrektor sportowy!!!
Skoro fakty cię nie przekonują atakujesz ,,o historiach z księżyca wziętych''
Najpierw zwyczajnie się kompromitujesz pisząc o Lenceviczu (dlaczego tak dobry gracz bacznie przyczynił się do spadku drużyny z cienkiej ligi białoruskiej był do wzięcia za free)?Dobre -nawet Dyzma podobnej bzdury by nie wymyślił.
A wystarczyło sprawdzić gdzie grał -jakie miał statystyki .Grał kolego w Czechach w Bohemians .
Klub spadł i dlatego był do wzięcia okazyjnie za 100 tyś euro.W tej chwili gra w Budejowicach czyli w klubie który sprzedał nam Jarabicę.Rozumiem że tam są durnie i kupili go po to by spaść.
Jak chcesz się dowiedzieć szczegółów tej sprawy napisz do VZ1904 to otworzysz oczy.
Co do tego Holendra ze Sparty wysyłam cię do źródła -jest na każdym meczu możesz spytać,ale jak zwykle wolisz po najmniejszej linii oporu napisać kolejne bzdury.
Jeśli chodzi o zwolnienie Ulatowskiego to kolego zapytam w jakim klubie doczekał by 10 kolejki oprócz Cracovii?.Piszesz o tym że trzymanie Dyzmy i Oresta było by błędem .Dobre -powiedz to działaczom Śląska Wrocław.Jak można wg porównywać klauna do ekstra-klasowego trenera.
Piszesz że Orest nasprowadzał by emerytów którym trzeba by płacić gigantyczne pieniądze nie adekwatne do poziomu sportowego.A ja ci napiszę ta kasa to drobniaki na tzw waciki w porównaniu z utopieniem kasy w transfery na jesień.Jak Cracovia spadnie to rocznie jest to dalsze co najmniej 10 mln zł strat.Co do tych emerytów Orest bronił się rok temu przed emerytem towarzyszem Radomskim rękami i nogami.Tomek go do klubu ściągnął zapewniając 2 letnie senatorium .Dla zmanierowanego emeryta to jak dar niebios- dla klubu ogromny koszt ,piłkarskie dno i zmanierowana primabalerina.
Piszesz Cracovia dostała lekcje która wyjdzie na dobre .Zapytam komu ?.Chyba tym z reymonta bo jak spadniemy to łatwiej im będzie zapełnić swój azyl.
Nie kopię dołków pod Rząsą -patrzę obiektywnie na efekty pracy.Na razie są tragiczne tak jak nasza sytuacja w tabeli.W innym klubie po takich ,,transferach''na jesień już by nie pracował.
U nas dostał ,,drugie życie ''i życzę mu by to wykorzystał czyli trafił z transferami , Cracovia się utrzymała,a on dalej był dyrektorem.
Jeśli jednak odpukać spadniemy liczę że przeprosi kibiców Cracovii za swoje błędy i honorowo odejdzie.
[url=http://vimeo.com/11219337]Adrian "Carucha" Fernandez[/url]
Filmik o nim... napewno lepszy niż Krzywicki i 100 raczej bedzie wykorzystywał:]
Na filmiku gość prezentuje się wyśmienicie:) taki typowy napadzior .W 1 części filmiku Egzekutor co miał to strzelał w 2 części już gorzej ale dużo widzi i technika też dobra.Ale co teraz prezentuje sobą to już Jurij oceni
Oj tak oj tam - pamiętacie filmiki z Ovsiannikowem?
Bardzo przypomina Maradonę- też niski i gruby/ubity ...
blogger Napisał(a):
> mknacylopez Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nikt nie zwrócił uwagi na to, że gościa
> > chciał Lokomotiv Sofia (w zastępstwie Genkowa)
> i
> > Litex Łowecz? A jeszcze pół roku temu
> chciał
> > go CSKA Sofia. To jest dobra rekomendacja.
>
> Gdyby naprawdę był taki dobry to pewnie by tam
> grał. A nie gra - rzadko się zdarza, że gościa
> chce kilka klubów ale w żadnym nie dogaduje się
> na kasę, prawda?
CSKA ma OLBRZYMIE problemy finansowe i nawet najlepszy ofensywny gracz, Spas Delev nie dostaje 10 tysiecy euro. Loko i Liteks też pewnie kominow nie chcieli robic, wiec nie widze problemu w tym, ze chcieli go, a on nie poszedl, bo nei dostal kasy. Ma gosc konkretne wymagania, ktore akurat my mozemy spelnic.
Mi przypomina Vuka Sotirovica,Carlosa Teveza:D
Zostaje pytanie czy jest wart tych 40 tysięcy miesięcznie.
mknacylopez Napisał(a):
> blogger Napisał(a):
> -----
> > mknacylopez Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Nikt nie zwrócił uwagi na to, że gościa
> > > chciał Lokomotiv Sofia (w zastępstwie
> Genkowa)
> > i
> > > Litex Łowecz? A jeszcze pół roku temu
> > chciał
> > > go CSKA Sofia. To jest dobra rekomendacja.
> >
> > Gdyby naprawdę był taki dobry to pewnie by
> tam
> > grał. A nie gra - rzadko się zdarza, że
> gościa
> > chce kilka klubów ale w żadnym nie dogaduje
> się
> > na kasę, prawda?
>
> CSKA ma OLBRZYMIE problemy finansowe i nawet
> najlepszy ofensywny gracz, Spas Delev nie dostaje
> 10 tysiecy euro. Loko i Liteks też pewnie kominow
> nie chcieli robic, wiec nie widze problemu w tym,
> ze chcieli go, a on nie poszedl, bo nei dostal
> kasy. Ma gosc konkretne wymagania, ktore akurat my
> mozemy spelnic.
Kasa nie jest kłopotem - byleby chciało mu się grać, bo wystarczą nam polscy emeryci - obcokrajowców nie potrzebujemy :)
Zobaczymy go pewnie już jutro i w czwartem - może akurat okażą się trafioną inwestycją?
Po filmiku myślę, ze moze to byc dobry zastępca Ślusarskiego, wygląda na takiego co wkłada w grę całe serce, do tego niezła gra głową, przy dobrej współpracy z naszymi pomocnikami, może wyjść z tego coś dobrego w postaci kilku bramek. Oprócz tego dobrze gra ciałem, widać że umie się zastawić, zagrać coś tyłem do bramki, wiem że to tylko filmik, ale jest sporo jego zagrań pokazanych z jednego, tego samego meczu, szczególnie mecz od 2:50 do 4:30 robi wrażenie, moim zdaniem w naszej obecnej sytuacji kadrowej, powinniśmy brać go w ciemno.
Podoba mi się sposób w jaki wychodzi do sytuacji sam na sam i je wykańcza, mimo tego że ma często na plecach obrońcę i wychodzącego bramkarza, to potrafi uderzyć perfekcyjnie, nie na siłę, nie pod poprzeczkę, ale skutecznie po ziemi, obok słupka, do tego porównywalem go do Ślusarskiego, ale mam wrażenie że jest od niego lepiej wyszkolony technicznie i odrobinę dynamiczniejszy, choć ciężko to ocenić po filmiku.
Mnie się ta chłopina kojarzy z Hernanem Rengifo. Podobny ma styl.
Trzeba zobaczyć, co potrafi w warunkach meczowych.
Co do wieku, to jak na napadziora nie jest stary, poza tym przecież nie wiążemy z nim przyszłości na lata. On ma być sowicie opłaconym najemnikiem, który (zakładając że to potrafi) zapewni nam gole i punkty na wiosnę.
Jak się utrzymamy, będziemy w o niebo lepszej sytuacji i z naszymi możliwościami finansowymi, będziemy mogli przebierać w naprawdę dobrych piłkarzach. Pozostanie tylko kwestia znalezienia i zakontraktowania odpowiednich, ale to już wybieganie za daleko w przyszłość. Teraz należy wzorem Małysza skoncentrować się na każdym następnym skoku na 3 punkty...
Na filmie jest typem zawodnika jakiego Cracovia potrzebuje.Jest szybki ,ma zimną krew w sytuacjach 1 na 1 i jak pokazują filmy nieźle gra głową.Tyle że trzeba go sprawdzić .
40 tyś zł to sporo ,ale jest za free.To duży plus .
Moim zdaniem jak by go Jurij chciał to podpisac 2 letni kontrakt bo przez tyle napewno jeszcze na przyzwoitym poziomie mogl by grac a potem podpisac z nim kontrakt na scouting w Argentynie i niech wypatruje dla nas jakies talenty:] bo jesli sie utrzymamy to scouting nam sie bardzo przyda a nie jakies testy i nerwy zjedzone przy tym bo roznie to bywa z tymi testowanymi:P
z tym skautingiem to moglismy sobie tak zrobic z Majorosem - ze jak zakonczy kariere byle gdzie by nie zakończył to bedzie szukał talentów dla nas na węgrzech :D ale to taki żarcik
Nie ma napastników - źle, pojawiają się - za późno i na dodatek mają słabe statystyki. Przypominam że jesteśmy na ostatnim miejscu i mamy niezbyt dobrą opinię jako pracodawca. Niech goście zagrają te dwa sparingi i będziemy więcej widzieć. Bojan zagrał połówkę i dla tych co trochę grali w piłkę wiadomo było, że jest to gość do pierwszego składu. Napastnikom jest się łatwiej wkomponować w zespół niż obrońcom. Więc trochę cierpliwości
Dokładnie ,niech chłopak pokaże co potrafi w sparingu,wiek 31 lat na napstnika jest jak najbardziej ok.Ja w filmiki nie wierze,oglądałem juz filmik jak Radomski nie daje pograć Suarezowi z Ajaxu i jak Owsjanikov strzela bramki z przewrotki.Niech tylko Jurij da mu szanse od pierwszej minuty,bo jak wiadomo musi podzielić czas gry między niego a Krzywego i nowego Burundyjczyka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)