Być może to on:[url=http://www.facebook.com/video/video.php?v=1411151170588]link[/url]
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
e no raczej nie on :D
a nawet jesi to to ze umie dobrze triki robic nie znaczy ze jest dobrym piłkarzem
http://www.youtube.com/watch?v=65SO7iogJyc
http://www.youtube.com/watch?v=ygIRZmAdZg8
brac tego, 19-latek z Albanii, gra teraz we włoskiej Pro Patri, bodajże trzecia liga, ma dzieciak talent ;))
na tym drugim filmiku chyba z piastem graja :D
a na poważnie to nie sugerowal bym sie fimlikami
Na poważnie, to jedyny element jakim można się sugerować z filmiku promocyjnego na youtubie jest soundtrack. A ten jest w tym przypadku słaby :)
ja tez nie sugerowal bym sie fimlikami ale brak w cracovi takich trikowców
No stary chyba żartujesz:)
mknacylopez Napisał(a):
Pytałeś dlaczego żałowałem Ślusara i Matusiaka (zdecydowanie mniej).
Generalnie z tego powodu ,że od dawna "śmierdziało na kilometr" dzisiejszą sytuacją.
Za 200- 300 tys Ojro można powyciągac nawet niezłych obrońców z Bałkanów ...
ale już nie napastników.
Generalnie jest tak. Wygląda ,że Jurij pozbiera obronę, pozbiera pomoc i to pewnie będzie funkcjonować (już to ,że słabą bo słabą ale jednak drużynę z ligi Czeskiej gnieciemy prawie cały mecz świadczy ,że gra zaskakuje) natomiast jeżeli Brazylijczyk lub Ukrainiec się nie sprawdzą to wystartujemy z 0-ą ilością napastników ligowych + Krzywickim (oby eksplodował;) w tej rundzie ) lub ew. z sprowadzonym w ostatniej chwili napadziorem kompletnie nie zgranym z ekipą.
ps: najważniejszym jednak argumentem jest to ,że Ślusara Szatałow chciał...
musiałem się tu zalogować , ponieważ nie mogę tego czytać ! wiem są problemy z napastnikami a Wy cały czas robicie nagonkę na napastników ( Krzywicki) , dajcie mu popracować w spokoju , przypominam ze to własnie on przedłużył nadzieje Cracovii na utrzymanie .oni wszyscy potrzebują teraz spokoju w przygotowaniach . a nie ciągłego narzekania .
Ależ ja Krzywickiemu życzę jak najlepiej.
Natomiast mobilizacja nikomu nie zaszkodzi. Sam Krzywy w wywiadzie mówi ,że Szatałow poważnie z nim porozmawiał po sparingu z Chorwatami.
nowy64 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> musiałem się tu zalogować , ponieważ nie mogę
> tego czytać ! wiem są problemy z napastnikami a
> Wy cały czas robicie nagonkę na napastników (
> Krzywicki) , dajcie mu popracować w spokoju ,
> przypominam ze to własnie on przedłużył
> nadzieje Cracovii na utrzymanie .oni wszyscy
> potrzebują teraz spokoju w przygotowaniach . a
> nie ciągłego narzekania .
To nie nagonka, tylko ocena tego zawodnika, która wzięła się z obserwacji dotychczasowych mizernych jego osiągnięć. Jeden mecz z Bełchatowem tego nie zmienia. To fajne uczucie 'dawać komus szansę', ale nie sprawia to, że ten czy inny staje sie przez to lepszym grajkiem.
tylko, że Krzywicki nie zagrał nawet 80 minut w jesiennej rundzie - więc pisanie o jego mizernych osiągnięciach jest - delikatnie mówiąc - paranoją i kompletnym rozminięciem się z rzeczywistością.
A ponieważ możemy zostać w takim składzie jak jesteśmy obecnie - Krzywicki, Kurowski + jeden z testowanych - więc dajcie sobie na luz. Tak nawiasem mówiąc najprawdopodobniej na szpicy zagra Saidi, a jako skrzydłowi Dudzic z Suworowem.
Gdyby na szpicy miał zagrać Saidi to próbowalibyśmy to w sparingach... Tak na pewno nie będzie i albo będzie grał tam Krzywicki albo nowy napastnik. Poza tym z tego co widać to Kurowski też raczej jest próbowany na innych pozycjach. Podejrzewam więc, że jeśli nie zakontraktujemy lepszych to w Cracovii zostaną Maicon i Pleshakov.
Tak, tak, Krzywicki jest international level, a kolejni trenerzy i zgraja myśliwych na forum robią mu koło pióra. To, że możemy zostać z takim składem też nijak się ma do oceny jego mozliwości.
pickaxe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gdyby na szpicy miał zagrać Saidi to
> próbowalibyśmy to w sparingach...
Po pierwsze pozostały jeszcze 3 sparingi, po drugie są testowani na tej pozycji 2 zawodnicy z ligi ukraińskiej więc muszą występować, po trzecie Krzywickiemu też Szatałow musi się w końcu przyglądnąć, skoro go zostawił znaczy że coś w nim widzi i próbuje się w tym upewnić, po czwarte Saidi grał już w jesieni wysuniętego napastnika, więc Jurij mniej więcej wie czego może się spodziewać. I po piąte to co napisałem powyżej, to tylko kilka możliwości rozumowania Szatałowa i wcale nie oznacza, że którąkolwiek z nich popieram ;P.
A co do zgrania, to że Saidi zostanie przesunięty jeszcze bardziej do przodu, nie oznacza że zawodnicy muszą uczyć się z nim grać od nowa. Jest to zawsze nowość, ale prawie całą jesień wysunięta trójka zmieniała pozycje w ciągu meczów i nie sądzę żeby teraz miało się to zbytnio zmienić, i zawodnicy będą sztywno przypisani do konkretnego prostokąta na boisku.
> Gdyby na szpicy miał zagrać Saidi to
> próbowalibyśmy to w sparingach
ale też jest tak, że powinni grać najlepsi zawodnicy, potrafiący sporo wnieść do ofensywy, a skoro cała trójka; Suworow, Saidi, Dudzic wygląda dobrze - to jeden z nich /Saidi, Dudzic/ mogliby zagrać na szpicy
podobno w tym tygodniu rozstrzygnie się sprawa Nawagu gdyż rozmowy wznowiono,ponadto przymierzają sie do jeszcze jednego napastnika z po za Polski
ŻRÓDŁO!!!!! Zaraz pomyśle sobie że jesteś kuzynem agenta Tomka :D
napinacz-
źródło wiarygodne
pięknie. tylko 2.5 tygodnia zostało.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)