Przypominam ,że szukamy jeszcze m.in. środkowego obrońcy i defensywnego pomocnika. Z tego co wyczytałem, to ten gość z Żyliny może grać także jako defensywny pomocnik, także jego przyjscie nie wyklucza transferu Bośniaka, i jest już chyba nawyzszy czas, aby zawodnicy na te pozycje w końcu dołączyli do drużyny.
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
Słowak z tego co chodzą słuchy ma być def pomocnikiem!!!.
Jak mam wybierać Bośniaka na stopera czy Grodzickiego to wybieram Bośniaka.
Truvunovic jest na fali wznoszącej czyli już jest dobry i będzie lepszy.
Grodzicki to na polska ligę solidny stoper ,ale lepszy już nie będzie.
Jak wyczyszczą klub z niechcianych zawodników to słupki będą się zgadzały Jakubowi.
Niech Rząsa ściągnie Słowaka i Bośniaka i 2 napastników i mamy super zespół który powinien wygrać min 8 meczy potrzebnych do utrzymania.
Czyżby jakiś Kuzyn Tabisza się znalazł na forum?
Tabisz ma na Was wszystkich wyjebane, włącznie z całą śmieszną "ochroną", która i tak mu nie jest/nie była do niczego potrzebna
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Słowak z tego co chodzą słuchy ma być def
> pomocnikiem!!!.
> Jak mam wybierać Bośniaka na stopera czy
> Grodzickiego to wybieram Bośniaka.
> Truvunovic jest na fali wznoszącej czyli już
> jest dobry i będzie lepszy.
> Grodzicki to na polska ligę solidny stoper ,ale
> lepszy już nie będzie.
>
> Jak wyczyszczą klub z niechcianych zawodników to
> słupki będą się zgadzały Jakubowi.
> Niech Rząsa ściągnie Słowaka i Bośniaka i 2
> napastników i mamy super zespół który powinien
> wygrać min 8 meczy potrzebnych do utrzymania.
Potterze...to jeszcze trzeba zgrać... wiem wiem Jurij słynie z tego ,że potrafi drużynę w kilka tygodni ustawić...ale musi miec te kilka tygodni. Na nowych zawodników już jest trochę póżno a w przyszłym tygodniu będzie za późno. Pozostaje trzymać kciuki ,że któryś z napastników na Cyprze okaże się OK dla Szatałowa i dojedzie jeszcze ktoś dobry np. z Floty.
No to niech obaj przyjdą do tego Nwaogu i może ten Maicon i jesteśmy utrzymani!!
Dokładnie, od 2 sparingu musi już zagrać drużyna, która będzie wiosną walczyła o ligowe punkty.
Pragnę przypomnieć że pół roku temu nasz skład miał walczyć o pierwsza piątkę a okazało się że połowa jest do wyjeb*nia dziadzio Radomski miał być naszą ostoją Saidi miał kiwać naszych ligowców jak pachołki Janus miał szaleć na lewej stronie defensywy Jarabica miał być murem nie do przejścia a duet naszych napastników miał być najlepszy w lidze :) niestety liga wszystko zweryfikowała więc lepiej się nie nakręcajmy. Wydaję mi się nawet że pół roku temu nasze transfery wydawały się lepsze (na papierze) o tych które teraz dokonujemy mam jednak wielką nadzieję że w końcu karta się odmieni i zaczniemy wygrywać
PasiaKzMedalikowa Napisał(a):
> Pragnę przypomnieć że pół roku temu nasz
> skład miał walczyć o pierwsza piątkę a
> okazało się że połowa jest do wyjeb*nia
> dziadzio Radomski miał być naszą ostoją Saidi
> miał kiwać naszych ligowców jak pachołki Janus
> miał szaleć na lewej stronie defensywy Jarabica
> miał być murem nie do przejścia a duet naszych
> napastników miał być najlepszy w lidze :)
> niestety liga wszystko zweryfikowała więc lepiej
> się nie nakręcajmy. Wydaję mi się nawet że
> pół roku temu nasze transfery wydawały się
> lepsze (na papierze) o tych które teraz
> dokonujemy mam jednak wielką nadzieję że w
> końcu karta się odmieni i zaczniemy wygrywać
Mądre słowa...ale z drugiej strony co nam pozostało poza nakręcaniem się? Nie czas -jak mawia Szatałow- iść na pogrzeb:)
PasiaKzMedalikowa Napisał(a):
> Pragnę przypomnieć że pół roku temu nasz
> skład miał walczyć o pierwsza piątkę a
> okazało się że połowa jest do wyjeb*nia
> dziadzio Radomski miał być naszą ostoją Saidi
> miał kiwać naszych ligowców jak pachołki Janus
> miał szaleć na lewej stronie defensywy Jarabica
> miał być murem nie do przejścia a duet naszych
> napastników miał być najlepszy w lidze :)
> niestety liga wszystko zweryfikowała więc lepiej
> się nie nakręcajmy. Wydaję mi się nawet że
> pół roku temu nasze transfery wydawały się
> lepsze (na papierze) o tych które teraz
> dokonujemy mam jednak wielką nadzieję że w
> końcu karta się odmieni i zaczniemy wygrywać
Ale teraz budujemy drużynę od Fundamentów a nie od dachu.
Zeby jeszcze ten Trivunovic przyszedl... Byloby naprawde super.
Ciekawy jestem czy kupią tych dwóch obrońców mając (niestety) podpisane kontrakty z Wasilukiem, Janusem i Jarabicą. Jakoś o tych grajków nikt nie pyta a po przykładzie Jarabicy widać że tylko za wykup kontraktu nikt ich nie będzie chciał oddawać. Więc albo się uda znaleźć jakiś jeleni albo klub Kokosa i bieganie po schodach dla "niechcianych".
Tak zastanawiając się i analizując 1 rundę to w wielu meczach brakowało nam szczęścia i miejmy nadzieję że właśnie takich piłkarzy jakich kupujemy:).Nic innego nam nie pozostaje jak tylko myśleć pozytywnie i Dopingować naszych kopaczy!!Jeżeli nie wyjdzie to i tak duże brawa za wyjebanie z zespołu pokrak np Janus Wasiluk bo to przez takich graczy jesteśmy na samym dnie!Myślę że to będzie udana runda!!!!Kupić tego Słowaka Serba i konkretnego napadziora i walczymy!!! TYLKO PASY.Wierze w Utrzymanie i w Szatałowa
Jedno jest PEWNE w następnym sezonie dalej będę kibicem "Pasów".....:)
http://www.90minut.pl/news/146/news1463199-Dawid-Krieger-przyjechal-na-testy-do-Ruchu.html
Dawid Krieger przyjechał na testy do Ruchu
Zibiland Napisał(a):
> Jedno jest PEWNE w następnym sezonie dalej będę
> kibicem "Pasów".....:)
to się Zibi nazywa "odkryć Amerykę spod kapelusza" :)
Właśnie też to czytałem i pewnie Ruch weżmie tego Kriegera!!Trzeba było go brać nawet pod kątem ME
Wszystkich mamy kupić?
A wlasnie jak wyglada obecnie sytuacja Janusa, Wasiluka, Golinskiego i Sasina? Szukaja sobie jakiegos klubu czy zostaja?
Nie wszystkich mamy kupować bo to nie ta droga ale napastnika na razie nie kupilismy, a taki młody chlopak mógłby się ogrywać w ME i coś może by z niego było
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)