Kolego Artu w oglądaniu zawodników od Szatałowa każdy ma większy staż Bo trener jest u nas krótko.
Zgadzamy się co do tego że nikt nie powinien mu ustalać składu ,ani tym bardziej próbować wietrzyć szatnie.Nazwiska te do wietrzenia wytypowane przez trenera są zgodne ze zdaniem wielu ludzi obserwujących mecze Cracovii.I tego się trzymajmy!!!
Jak by to ode mnie zależało jednym z pierwszych do wietrzenia byłby towarzysz emeryt Radomski za taką ,a nie inną formę sportową ,maniery gwiazdorskie i nieadekwatne do tego zarobki.
Co do Kobylika to faktycznie mas 100%racji!!!.My potrzebujemy 2 napastnikow ,stopera i lewego obrońce ,def pomocnika. .Kobylik nie jest nam niezbędny
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
http://www.transfermarkt.co.uk/en/bojan-puzigaca/profil/spieler_47179.html
Czy przyjdzie?
na jego miejscu bym sie tu nie pchał cięko widze to wszystko :) trener znów odejdzie i znów wszyscy out :D
Magus: czy można wiedzieć, co masz na myśli? Zdaje się, że mamy inne poczucie humoru. Chyba że nie tylko poczucie humoru.
tak patrze na transfery innych klubow i czekam z utesknieniem kiedy my zaczniemy cos dzialac w kierunku polepszenia naszej sytuacji...
No Dot racja... bo jednak to okienko jest dla paru Klubów (i tOwarzystw) dość owocne... Dobrze że nie wszyscy walczący o utrzymanie się nie zbroją jakoś specjalnie...
jutro zobaczymy co nasz duet napastnikow pokaze w sparingu...
Potter jesli ten transfer dojdzie do skutku oczekuje od Ciebie chodz jedno pozytywne slowo w kierunku osoby ktora doprowadzila ta sprawe do konca!
Czy bedzie Cie stac na to?
docent a co ty myślisz że to poczucie humoru? taka prawda kogo sprzedaliśmy za godziwe pieniądze..? u nas KAŻDY sie marnuje.. albo poprsotu oni nie byli dobrzy.. lecz patrząc na suvorova to niestety musze przyznać że chyba sie marnują.. poprostu przychodza do nas tacy ludzie co inni ich nie chcą.. gąsicki ? a kto to jest ? co on pokazal ?Nawotczyński? chłop laduje do własniej bramy. wymieniać dalej ? jak juri poleci to znów będzie caly skład do wymiany. Moze jak by jakiś szejk przyszedł i zainwestował GRUBE miliony to wtedy możemy liczyć na coś.. śmieszą mnie te transfery bomb NIE MA nie było i NIE BĘDZIE.
Możesz sobie oczekiwać kolego napinacz.Dla przypomnienia mamy 8 pkt w 15 meczach i bynajmniej nie kosmici odpowiadają za ten stan.Tragiczne pudła dyrektora i zamiana Oresta na Dyzmę spowodowała taki wynik ,a nie inny.Jak trafimy z transferami i uratujemy ligę to mogę wtedy pogratulować dyrektorowi że odkupił pudła jesienne i wyciągnął właściwe wnioski.
Jakbyśmy sprawę nie oceniali dyrektor miał do dyspozycji środki transferowe takie o których poza 3-4 zespołami ekstraklasy reszta mogła co najwyżej pomarzyć.
.Poczekam zatem z ocenami bo jak to mówią jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Co do oceny tego zawodnika już napisałem uważam go za dobrego bramkarza.
proszę Was,...czy te wzmocnienia mają sens?Kurde troszke się boję..
Hmmmm.... no w tej kwestii zgadzam się Potter z Tobą być może zbyt pochopnie wyskoczyłem z moim postem aczkolwiek nie przypominam sobie kiedy ostatni raz napisałeś coś pozytywnego, więc Twój wpis o Gąsińskim bardzo mnie ZSZOKOWAŁ :)
.
Transfery Wam nie pasują?
Chyba większość zapomina że jesteśmy na ostatnim miejscu i nie jest to strata 3 punktów - mamy jedynie możliwość przebić kogoś zarobkami - tylko co zrobić jeśli spadniemy? Zostaniemy z wysokimi kontraktami i bez wpływów m.in. z Canalu+.
Nazwiska u nas już "grały", teraz niech grają piłkarze.
Na spektakularne transfery był czas przed sezonem, była kasa, otwierał się stadion, była otoczka - można było cuda stworzyć przy odpowiednim podejściu, a my nie dość że przegapiliśmy ten moment to jeszcze przez 1,5 roku możemy pokutować.
Dla mnie osobiście największym transferami będę mentalność zwycięzców oraz waleczność jeśli rzeczywiście trenerowi uda się to zaszczepić w naszej nowej drużynie.
Kolego napinacz ,akurat u mnie nie ma problemu (nie trzęsą się palce na klawiaturze)jak przychodzi napisać coś pozytywnego na transfery -działalność dyrektora czy nawet ,,ulubionego ''prezesa Jakuba.
A że piszę pozytywnie rzadko?No cóż kolego to wykładnik 8 pkt ,tragicznej sytuacji w tabeli i nie trafionych transferów za które odpowiada dyrektor .Do tego dokładam jednemu i drugiemu maczanie brudnych paluchów w iście szatańskim pomyśle zastąpienia Oresta Dyzmą i brak reakcji na długą serię porażek.
Co do Jakuba to wszyscy wiemy jaka jest atmosfera od lat i co rusz wychodzą z szafy ,,trupy ''ala Matusiak,które kompromitują nasz klub i stawiają go w kategorii niewiarygodnych i omijanych.
Bo to że mamy małą siłę przebicia to wykładnik miejsca w tabeli ,ale również takich sytuacji jak z Matusiakiem -inny grajek jak to czyta to sobie myśli ja mogę być następny .
Na koniec porównaj jak gts rozstaje się z zawodnikami (nawet tymi co mają do nich żal że uciekli jak szczury Pawełek),a jak to odbywa się w naszym klubie?
Co do Gąsińskiego to pochwaliłem za ten transfer bo uważam go za b.dobrego bramkarza .
Nie wystraszy mnie że zawalił Polonii B mecze w Poznaniu czy Jagą.To fakt -ale na drugim biegunie jest seria 9 bardzo dobrych meczy w którym ratował do Polonii bezcenne punkty.Tak było min w meczu z nami gdzie miał kilka kapitalnych interwencji.Ufam w tej kwestii Szatałowowi że się nie myli.
Rudy piszesz transfery nam nie pasują ?Te co są to największe obiekcje i wątpliwości są przy Nawotczyńskim ,nieco mniejsze przy Kaczmarku (bo bramkarz ten długo w lidze nie bronił i ponoć nie ma przedpola).Reszta wydaje się ok ,ale czekamy na newralgiczne pozycje 2 napastników ,stoper ,lewy obrońca i ewentualny def pomocnik.Jest niecierpliwość bo wiadomo z kim gramy na inauguracje i
zegar nam bije (do ligi coraz bliżej).Lista do wietrzenia i tych co odeszli jest za to imponująca!!
Potter: przestań mącić, że Matusiak to "trup w szafie" Jakuba. Pisałem ja i BoRut w wątku o "żegnaniu" RM, że tu akurat Jakubek wzorowo skontrował grajka, który chciał nas wydymać jak frajerów, a że ten próbuje się mścić w prasie, to nam nie zaszkodzi, bo i w czym? Chyba tylko pomoże, bo widać, że nie jesteśmy aż takimi frajerami, jak może się wydawać po epizodzie z Ulatowskim.
Jakby ktoś jeszcze nie widział - dłuuuugi i ciekawy wywiad z Królem:
[url=http://www.weszlo.com/news/6199][weszlo.wywiad.Król][/url]
Pokazuje zarówno jego plusy jak i minusy. Generalnie jednak po tym wywiadzie oceniam go in plus. O ile nie będzie u nas grał tak żeby zrobić jak najpiękniejsze akcje na jutuba kosztem drużyny żeby się dobrze sprzedać za granicę to może być z niego pożytek. Od większości polskich zawodników na pewno odróżnia go ambicja i bardziej lub mniej skonkretyzowane plany. Gorzej, że Cracovia jest na tej drodze tylko krótkim przystankiem.
In minus na pewno przekonanie, że wszystkiemu są winni ludzie w koło niego, a on sam nie ma do siebie żadnych pretensji. Mam nadzieję, że na boisku nie jest tak bezkrytyczny względem siebie.
Jednak weszlo za cholerę nie chce mu odpuścić. Lekko lamerski filmik - takie "życie na pokaz" w wykonaniu Króla i żony, ale kij w to. Gorzej że potwierdza jego bajanie. I nie chodzi o to co na weszlo napisali bo moim zdaniem nie zrozumieli ani kontekstu ani wypowiedzi Króla i czepiają się na siłę. Nie chce mi się sprawdzać, ale mecz Real - Milan miał chyba miejsce gdy Król grał w Czikago (może nawet tej nocy co nakręcony filmik?), a pytanie było o wrażenia z oglądania nie grania.
Co do bajania to chodzi o wypowiedź, że pogra w stanach 2-3 lata a potem wróci do Europy co się kłóci z tym co mówi teraz. No, ale tylko krowa nie zmienia swojego zdania...
[url=http://www.weszlo.com/news/6203][weszlo.video.Król][/url]
heh czytając ten wywiad nie sposób nie skrytykować weszło, którzy z niewiadomych powodów są uprzedzeni co do tego piłkarza. A dla mnie jest on bardzo na plus, za swoje ambitne podejście i ciągła chęć rozwoju. Niech dalej żyje w swoim świecie, opowiada te bzdury itp. ale grał w realu? grał. trenował przez parę miesięcy z najlepszymi? tak. wyrwał się z polskiej ligi do stanów, gdzie poziom sportowo-organizacyjno-dziennikarski jest o klasę wyższy? wyrwał. Facet ma 25 lat i naprawdę może jeszcze coś zawojować, a ja uważam go za wzmocnienie zarówno sportowe, jak i mentalne dla drużyny.
Jeśli chodzi o laskę z playboya, z którą pobrał się po się po 3 tygodniach - a co to kogo obchodzi, jego życie prywatne - zupełnie nie ma tu o czym dyskutować.
[b]Bojan Puzigaca[/b] rozpoczął dziś testy w Cracovii. 25-letni Bośniak weźmie udział w sparingu z drugoligowym Zagłębiem Sosnowiec.
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/bosniak_na_testach_w_cracovii
Docencie takich ,,Matusiaków ''jest mnóstwo .Co rusz się pokazują ,a my się musimy wstydzić.
Piszesz w czym nam zaszkodzi ?.Kolego tu akurat powiem że szkodzi bardzo bo nasz klub przez takie afery postrzegany jest tak ,a nie inaczej.Dobrze wiesz że to nie jest jednostkowy przypadek w którym klub jest opluwany.Nie tylko miejsce w tabeli decyduje czy dany zawodnik chce do nas przyjść ,a takie sytuacje jak pojawiają się w prasie działają na naszą niekorzyść.
Właśnie przez takie ,,oszczędności'' jakuba i uratowane żetony przy transferze Kuliga straciliśmy MILIONY ZŁOTYCH przy transferze Lewandowskiego.Dobrze wiesz że nasza oferta była najlepsza dla Znicza i przebijaliśmy pierwszy kontrakt w Lechu (20 tyś zł )dwukrotnie..Kucharski srodze się na nas odegrał bo jako jego menager przekonał piłkarza że do nas nie warto.
Podobnie miała się sprawa z transferem Soboty .
Wielu kibiców to denerwuje jak co rusz opluwany jest nasz klub .
Zapytam cię wprost czemu w innych klubach takie gówna nie wypływają?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)