Jak sądzicie Król bezie dla nas wzmocnieniem czy przysłowiową " zapchaj dziurą " ??
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
Janukiewicz(Kaczmarek)
-Król(Moskała) -Grodzicki(Jarabica) -Kosanović(Polczak) -Struna(Mierzej)
-Radomski - Pecalka(Szeliga)
-Saidi(?) -Giza -Klich -Suvorov (tu bym go chciał zobaczyć,Sacha/Dudzic)
Nwaogu (Krieger np)
Grodzicki,Pecalka,Nwaogu,Krieger,Janukiewicz,Król - 6 transferów i mamy bardzo fajny skład (nie traktujcie tego składu super poważnie,jak się gdzies pomyliłem to poprawcie)
winiak1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przez ostatni rok mógł się rozwinąć...
> black cat żartujesz sobie? Derbich a Król to
> wielka różnica kolego...
Na pewno jeśli chodzi o żony!
Cracoviarkalech Napisał(a):
> Janukiewicz(Kaczmarek)
> -Król(Moskała) -Grodzicki(Jarabica)
> -Kosanović(Polczak) -Struna(Mierzej)
> -Radomski
> - Pecalka(Szeliga)
> -Saidi(?) -Giza -Klich -Suvorov (tu bym go chciał
> zobaczyć,Sacha/Dudzic)
> Nwaogu (Krieger np)
>
> Grodzicki,Pecalka,Nwaogu,Krieger,Janukiewicz,Król
> - 6 transferów i mamy bardzo fajny skład (nie
> traktujcie tego składu super poważnie,jak się
> gdzies pomyliłem to poprawcie)
pierwsza sprawa kolego skąd janukiewicz - już prędzej gąsinski a pecalka to bardziej jako stoper....
predzej Janukiewicz ktory jest bardzo dorby i napewno latwiej go wyciagnac z Pogoni niz tego Gasinskiego za milion zlotych z poloni
Po pierwsze to najprawdopodobniej sędzie się skapnie, że jest nas 12 na boisku i nie pozwoli nam tak grać.
Co do Króla to bardziej skory jestem twierdzić, że to będzie osłabienie, nie wzmocnienie. Przede wszystkim on ma coś nie tak z głową - lansuje się jak w modzie na sukces. Na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie egoisty i karierowicza. Do tego dość oderwanego od rzeczywistości. Probierz się zna na piłce i to nie jest przypadek, że go odsunął od drużyny. Jeśli chodzi o umiejętności piłkarskie to są chyba całkiem niezłe, ale ten zawodnik może siać ferment w szatni, a do tego raczej nie jest gwiazdą socjometryczną.
To jest bardzo luźna opinia. W zasadzie to instynktowne przeczucie. Mam nadzieję, że się mylę.
W Jagieloni nie grał dlatego, że powiedział o kilka słów za dużo do Probierza. Potrzeba nam ludzi z charakterem . Nie to co taki np. Wasiluk.
Nie należy mylić ludzi z charakterem ze zwykłymi półgłówkami.
Pyskowanie do trenera kwalifikuje go do tej drugiej kategorii.
g4lu Napisał(a):
> Co do Króla to bardziej skory jestem twierdzić,
> że to będzie osłabienie, nie wzmocnienie.
> Przede wszystkim on ma coś nie tak z głową -
> lansuje się jak w modzie na sukces. Na pierwszy
> rzut oka sprawia wrażenie egoisty i karierowicza.
> Do tego dość oderwanego od rzeczywistości.
> Probierz się zna na piłce i to nie jest
> przypadek, że go odsunął od drużyny. Jeśli
> chodzi o umiejętności piłkarskie to są chyba
> całkiem niezłe, ale ten zawodnik może siać
> ferment w szatni, a do tego raczej nie jest
> gwiazdą socjometryczną.
Trener go naprostuje!
Nie będe nikogo przekonywał o jego przydatności,wszystko pokaże na boisku.
A co do Króla....Szałatow już kilka razy powiedział ze on potrafi dotrzeć do kazdego piłkarza....:] wiec jeśli te transfery wypala i trener ich wszsytkich poukłada jak należy to sadze ze możemy wiosną grać bardzo ładna piłke;] umiejetności piłkarskich sie nie zapomina jest wielu młodych ktorzy mogą sie jeszcze bardziej rozwinąć ale do tego trzeba twardego trenera ktory bedzie mobilizował....A Jurij raczej takim trenerem jest...:] zreszta pożyjemy zobaczymy :D
Król to zwyczajny strzał w 10 i nic więcej
SaNtO Napisał(a):
> Król to zwyczajny strzał w 10 i nic więcej
Właśnie zmarnowałeś mu karierę :(
Z tego co wiem to ten królik jest zalatwiony.
Ja tam Szatałowowi ufam,zwłaszcza za tą czystkę-Janus,Sasin,Wasiluk to zwłaszcza przez nich jesteśmy na ostatnim miejscu w tabeli,ileż oni popełnili błędów!? Jeżeli Jurij go bierze,to znaczy,że coś potrafi. Z lewą obroną Moskała,Król mamy spokój.Ciekaw jestem czy ma klauzule wykupu jakby się sprawdził,warto byłoby miec taki zapis bo jak się sprawdzi to możemy mieć dobrego obrońce za małe pieniądze, na co licze.Jeżeli sie nie sprawdzi to wróci do Jagi za pół roku,Moskała pokazał,że walczy na 100%.Będzie ciekawa rywalizacja.
Ciekawe czy już jutro pojawi się na zgrupowaniu...
O 7.00 wyjazd autokarem....
SaNtO Napisał(a):
> Król to zwyczajny strzał w 10 i nic więcej
Ty dalej o tych sylikonowych cyckach ;)
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/zawodnicy/andrij-honczar/
Ukraiński obrońca Dniepru Mohylew, Andrij Honczar przyznał w rozmowie z białoruskimi mediami, że mógł przenieść się do Cracovii, ale nie interesowała go płaca zaproponowana przez Pasy. Piłkarz uznał, że za 4 tys. dolarów miesięcznie nie będzie ruszał się z Białorusi.
No patrzcie jaki niewdzięcznik...4 tys dolców za mało i pokoik na Wielickiej w pakiecie.....:D
Tyle niestety to płacą w I lidze....się porobiło....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)