Wszystko ok nie widziałem na żywo co prezentują testowani ale powiedzcie mi jak my się mamy utrzymać nie mając ani jednego rasowego napastnika??JAK??Nam chyba nie zależy na utrzymaniu:(
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
Czy moglby ktos napisac cos wiecej na temat Kaczmarka? Gdzie ostatnio bronil i czy wychodzil w pierwszym skladzie, jakie sa opinie na jego temat. Naprawde nie mam pojecia, co to za pilkarz. Z gory dziekuje.
To jest jakas paranoja, tylko brakuje swiezej wypowiedzi kogos z zarzadu czy tez trenera ze wszystko jest ok i nie ma sie czego bac.
Zaraz, zaraz - zalezy kto co zaklada sobie za cel. My tu o utrzymaniu a tak naprawde wszystkie obecne informaje o potencjalnych wzmocnieniach mozna raczej traktowac
jako zart. No bo jak mozna traktowac zapowiadana wymiane skladu gdzie zawodnicy sprowadzeni na testy to jakis odpad. Co drugi nie gral, jak gral to w 2 lidze itd..
Kurwa litosci...
RAFE Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wszystko ok nie widziałem na żywo co prezentują
> testowani ale powiedzcie mi jak my się mamy
> utrzymać nie mając ani jednego rasowego
> napastnika??JAK??Nam chyba nie zależy na
> utrzymaniu:(
RAFE jest gorzej... żebyśmy się faktycznie utrzymali potrzeba dwóch bardzo dobrych napastników... A przyjdzie jeden złapie (tfu) kontuzję i zostanie... Krzywicki i już nie napastnik a skrzydłowy Dudzic
Napastnicy (2) i lewy obrońca to najwyższe priorytety na już! W dalszej kolejności bramkarz, stoper, lewy skrzydłowy i def. pomocnik... ciekaw jestem, czy zdążą przed wylotem do Turcji :). Na chwile obecną jestem spokojny tylko o środek pomocy (Giza, Klich, Radomski) i o prawą obronę (Mierzejewski, Struna).
I bardzo dobrze! Popatrzyli i koniec, sami nie chcieliście tych odrzutów:) Teraz spokojnie budować morale. Dwa , trzy nazwiska i nowa Cracovia! A te nowe będą to jestem pewny.
helmut Napisał(a):
> Czy moglby ktos napisac cos wiecej na temat
> Kaczmarka? Gdzie ostatnio bronil i czy wychodzil w
> pierwszym skladzie, jakie sa opinie na jego temat.
> Naprawde nie mam pojecia, co to za pilkarz. Z gory
> dziekuje.
A Ty tylko forum czytasz?
DSS Napisał(a):
> Napastnicy (2) i lewy obrońca to najwyższe
> priorytety na już! W dalszej kolejności
> bramkarz, stoper, lewy skrzydłowy i def.
> pomocnik... ciekaw jestem, czy zdążą przed
> wylotem do Turcji :). [b]Na chwile obecną jestem
> spokojny tylko o środek pomocy (Giza, Klich,
> Radomski) i o prawą obronę (Mierzejewski,
> Struna).[/b]
Podzielam Twoje zdanie,tym bardziej dziwi mnie wypowiedz Szatalowa ze prawa pomoc tez jest juz obsadzona(Sacha,Dudzic),przeciez ani jeden ani drugi nie sa to zawodnicy prezentujacy jakis wysoki poziom,nawet na nasza lige sa slabi...
Panowie konferencja prasowa w wykonaniu tomcia i jakubka to poprostu dno:
1. Jakubek i zabawa z mikrofonem
2. Tomcio i wpierdolenie sie z budakoviciem
3.Tomcio - akcja z Merdą
4. Jakubek o Merdzie - " Maksymalnie pół roku "
5. Tomcio - Przedstawienie nowego zawodnika - kolejny raz tak samo nie umie sie wysłowic jak podczas trasnferu nawotczynskiego gizy i struny Te panienki hanbią i tak juz nadszarpniętą opinie o naszym klubie !
Co Ty pierdolisz?
Wszyscy są podenerwowani, bo sprawa tych testów wygląda niepoważnie.
docent Napisał(a):
> Wszyscy są podenerwowani, bo sprawa tych testów
> wygląda niepoważnie.
skoro zostali odesłani do domów, testy były poważne :)
Obyście mieli pożytek w bramce z naszego kibola :)
A aa,to znaczy się idziemy na "majstra" :D okręgówki jak sobie śpiewamy na każdym meczu....
mp_95 Napisał(a):
> Panowie konferencja prasowa w wykonaniu tomcia i
> jakubka to poprostu dno:
> 1. Jakubek i zabawa z mikrofonem
> 2. Tomcio i wpierdolenie sie z budakoviciem
> 3.Tomcio - akcja z Merdą
> 4. Jakubek o Merdzie - " Maksymalnie pół roku "
> 5. Tomcio - Przedstawienie nowego zawodnika -
> kolejny raz tak samo nie umie sie wysłowic jak
> podczas trasnferu nawotczynskiego gizy i struny Te
> panienki hanbią i tak juz nadszarpniętą opinie
> o naszym klubie !
Dla mnie, konferencje może prowadzić nawet w języku migowym, byleby za 6 miesięcy było minimum 13 miejsce,
wkleję sobie komentarz Andrzeja Iwana z gw:
Andrzej Iwan, ekspert Orange Sport, były reprezentant Polski i Wisły:
- Trener Szatałow stawia na piłkarzy utalentowanych, ale charakternych. Jesienią prawie nie grali, ale każdy medal ma dwie strony. Wracają do ligowej piłki, są głodni gry, a przecież umiejętności i techniki się nie zapomina. Zdają sobie sprawę, że zbliżają się do trzydziestki i dostają może ostatnią szansę w karierze. Giza to piłkarz o nieprzeciętnym talencie, podobnie jak Nawotczyński. Jeszcze zanim trafił do Wisły, byłem pewien, że będzie fundamentem obrony reprezentacji. Zawiodła psychika, bo umiejętności były. Kaczmarka też pamiętam z gry w rezerwach Wisły. Wojtek się nie obrazi, jak powiem, że był z niego kawał lenia i zahamował swój rozwój. Nie spodziewałem się wtedy, że zagra w ekstraklasie. Dziś to zawodnicy po przejściach, ale przecież nie wypaleni. Skoro Cracovii nie wiodło się z gwiazdami, może do utrzymania potrzeba walczaków?
Pasy" czekają więc na drugiego bramkarza. Czyżby był nim Szymon Gąsiński z Polonii Bytom?
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/732726,wojciech-kaczmarek-bramkarzem-cracovii,id,t.html?kategoria=786
Na przyszłośc dla naszych mistrzów polowania:
Ligowe okazje, czyli komu kończą się latem kontrakty
Jakub Rzeźniczak, Tomasz Kiełbowicz, Wojciech Skaba, Sebastian Szałachowski, Jakub Wawrzyniak, Maciej Iwański (wszyscy Legia), Aleksandar Vuković (Korona), Kamil Poźniak, Janusz Gol, Marcin Żewłakow, Tomasz Wróbel, Łukasz Sapela, Jacek Popek, Grzegorz Fonfara (wszyscy GKS Bełchatów), Paweł Buzała, Marko Bajić, Marcin Kaczmarek, Marek Zieńczuk (Lechia), Grzegorz Bonin (Górnik Zabrze), Andreu Mayoral (Polonia W.), Vuk Sotirović (Śląsk Wrocław), Dawid Plizga, Mateusz Bartczak (Zagłębie), Krzysztof Kotorowski, Tomasz Bandrowski, Henriquez, Bartosz Bosacki, Ivan Djurdjević (Lech), Tomasz Lisowski, Bartosz Fabiniak, Piotr Kuklis (Widzew).
Poszukałem informacji o naszym nowym bramkarzu Kaczmarku i niemal nagminnie pojawiają się informacje ,Świetny na linii -zero przedpola''.Jakby okazało się to prawda to nawet 202 wzrostu nie pomogą jak nie będzie wychodził do dośrodkowań. Nasi obrońcy znani są z tego że raz wyskoczą do główki ,a drugi raz nie.
Gąsiński gra nieźle na przedpolu .
Czyli wg tych, którzy mieli z nim styczność to na przedpolu Merda 2...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)