Ntibazonkizę lub Suvorova chcesz wpuścić? Przecież Saidi jest o wiele lepszy od Alexa na tę chwilę. Szkoda, że jest Arek kontuzjowany, ale za niego powinien zdecydowanie Boljević wejść, a nie Szeliga, który jest moim zdaniem słabszy od Bojlevića.
CracoviaRabka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kaczmarek - Suart (Mierzejewski), Nawotczyński,
> Kosanović, Struna (Puzigaća) - Višnakovs,
> Boljević (Szeliga), Bartczak, Ntibazonkiza
> (Suvorov) - Klich - Dudzic
>
> tak to widze, moze jeszcze Gizie dac szanse i by w
> ok70min wszedł
-
-
Górnik Zabrze - Cracovia 3 kwietnia 2011 g. 17:15
Jak dla mnie to nie ma co kombinowac ze skladem :
................................Kaczmarek
Struna.........Kosanovic....Nawotczynski...Suart
.......................Bartczak......Bojlevic...................
.....................................Klich.............................
Visniakows..............................................Saidi
.....................................Dudzic..........................
i walka :)
Miałem napisać dokładnie to samo co Slapi1988 ;) I tak też zapewne wyjdziemy.
W końcu zwycięskiego składu się nie zmienia :P (tutaj Szeliga może być wyjątkiem :D )
jednak dałbym Suvorovi szanse dłużej pograc ostatnie jego wejscia byly 85 i 90 min
Jakby wprowadzili ,krótkie zmiany ,takie jak np w ręcznej czy siatkówce i hokeju to wtedy Alex byłby super wchodzącym... ;)
Dla mnie " Visznia" jest bardziej poukładanym piłkarzem niz Alex i w Zabrzu postawiłbym na Łotysza.
Suvorow dostał ładne recenzje po meczu ze Szwedami:) i strzelił Brameczke:) Pozytywnie:)
biorac pod uwage to co do tej pory pokazywal Suvorow a patrzac na to co pokazuje Visniakows zdecydowniae wole tego drugiego...
Zibiland naitsyrk tylko ze Suvorova pozycja to tam gdzie gra Saidi, a nie Visniakovs.
Zawsze Saidi może zagrać w ataku, a Alex na skrzydle:) taka opcja też istnieje
Wiem, że Alex miał do niedawna kłopoty z kondycją. Czy ze Szwecją zagrał cały mecz? Saidi w sumie mógłby w ataku, ale więcej pożytku z niego jest na skrzydle.
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,9347368,Euro_2012__Obcokrajowcy_z_polskiej_ligi_blyszcza_w,,ga.html
:)
Równanie na najbliższy mecz w Zabrzu jest proste.
Suvorov+Jop=Gooooooooool !!!!!!!!!!!!!!!!!
Górnik Zabrze - CRACOVIA 0-1
dziekuję.
Nawotczyński kontuzjowany i jeśli chcemy wygrać, to musimy odwrócić od tego faktu uwagę czyli atakować i jeszcze raz atakować, a może smoluchy nie pokapują, że u nas jest Jarabica
Byle tylko nie Jarabica w wyjściowej jedenastce.
DiegoKSC Napisał(a):
> Byle tylko nie Jarabica w wyjściowej jedenastce.
A mamy jeszcze jakiegoś zdrowego stopera poza Kosanovićem i Jarabicą ?
Powiem Ci Zac, iż wolę choćby najmniej racjonalny eksperyment, niż Mariana w na boisku. W wypadku eksperymentu można się przejechać lub też zostać mile zaskoczonym. W przypadku Jarabicy istnieje niestety tylko opcja numer 1.
Nie panikujcie za Nawotczyńskiego wybiegnie Trivunovic a za Szeligę Boljevic.
Mike Patton Napisał(a):
> Nie panikujcie za Nawotczyńskiego wybiegnie
> Trivunovic a za Szeligę Boljevic.
za Radomskiego chyba... ;)
Gdzie są ci co krytykowali za podawanie składu :P Nie piszcie, że Jarabica jest słaby, może się nie domyślą :) Poza tym ja nie zwróciłem uwagi by jakoś wybitnie odstawał od innych, może przy lepszej grze defensywnej całego zespołu on też podniesie umiejętności, na jesień nie ma co patrzeć :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)