A ja bym nie mial nic przeciwko jak by Radomatu sie wymienil miejscami z Sotiroviciem.
To by byla dopiero bomba..
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Zadnych wymnian ze slaskiem bo chca sie pozbyc cwielonga:)
Boze obym nie wykrakal.....
Zdecydowane nie dla Nwaogu!
Sprowadzenie go to istny sabotaż
Bo przecież gra taką padake w FM że to skandal!
i jeszcze zdjęcia nie ma!
RTX Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zdecydowane nie dla Nwaogu!
> Sprowadzenie go to istny sabotaż
> Bo przecież gra taką padake w FM że to
> skandal!
> i jeszcze zdjęcia nie ma!
widze żarty się kleją......
Tak zabrzmieć powinno: "Arek Mysona co wszystkich ..... psiurów pokona"
Pasiak 89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak zabrzmieć powinno: "Arek Mysona co wszystkich
> ..... psiurów pokona"
http://www.youtube.com/watch?v=R02jvBYS9eE
Ładując takie bramy - owszem. :P
K.rwa ja bym wziął każdego oprócz całej naszej jedenastki teraźniejszej nawet cwelong były lepszy domniemam
może takie wynalazki jak Mysona do nas nie przyjdą?
Coraz większe wynalazki nam serwują .Mysona --kolejny Janus.
Brakuje nam tylko drewnianego Rasiaka .
Potter...nie wywołuj wilka z lasu...:Z
po tych transferach co widzę to one są chyba pod kątem I ligi młodzi zawodnicy I ligowi mają do nas przyjść i ratować ekstraklasę?? kowalewski doświadczony bramkarz mógł spokojnie do nas trafić, a nie jakiś tam bąk rezerwowy w Lechii
Za wcześnie biadolimy. Ja póki co wierzę w Jura.
po 3 meczach będziemy wiedzieć czy spadniemy czy nie :) patrzcie na ŁKS.. przecież oni z odpadków zrobili taką drużynę... więc spokojnie
raczej my odpadków nie mamy mamy samo dno więc biada nam
Poczekajmy do 7 stycznia;) Może będzie jakaś bombka mała:D
Potter - no nie mów, że byś Rasiakiem pogardził?
Mknacylopez sugerujesz coś?;)
Rasiak ?Tego starego kalekę uważałbyś za transferową bombę?.Rasiak był niezły kilka lat temu tak jak był Radomski .Obecnie to emeryt i od dłuższego czasu w jego przypadku można powiedzieć ,,bez sztycha''.Jak mamy być senatorium i przytuliskiem dla starych zgranych dziadów to niech go biorą.Była by kupa śmiechu.Do 2 Radomski -Rasiak brakuje tylko przemytnika tytoniu chaajty .Zakasowali by Dańca w kategorii kabaret.
Mam tylko nadzieje że faktycznie nie wywołałem wilka (a raczej starego emeryta )z lasu.
Widzę, że spekulacje dotyczące "bomby" idą pełną parą. Najpierw Dudek teraz Rasiak :D
Rasiak na bank odpada , Filipiak kiedyś wypowiadał się już na jego temat , że był jedną nogą w Cracovii ale teraz sie cieszy że nie doszło wówczas do tego transferu . Choć powiem że Grzesiu w Polsce jest wyśmiewany natomiast w Anglii to ceniony gracz .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)