To dlatego nie mogłem skojarzyć, bo pieeeeeeerwszy raz od dawna wspomniałem coś o "Szamo" :)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
nie tak znowu od dawna.
zacząłeś tworzyć jedenastkę z Szamotulskim, Sypniewskim, chyba Gizą.
masz tam miejsce dla Nawotczyńskiego?
Nie no - z Szamem w "11" to było wtedy na zasadzie "Sezonu rezerwowych", jeśli ktoś oglądał ten film :)
MC.busz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Diable: przegralibyśmy z Wisłą, potem z Piastem
> i mamy z nimi 30 pkt. Miejsca 13-14, nie ważna
> kolejność, obie ekipy zostają.
zakladasz ze Arka przegralaby rowniez ze Slaskiem, prowadzila tam dlugo 1-0, wygrywajac tam ma 31 pktow a musialaby grac o zwyciestwo gdyby Piast z nami prowadzil, my przy porazce z Piastem lecimy bo mamy gorszy bilans z nimi. zreszta to jest zupelnie OT :) sorki - bylyby nerwy do konca, o to mi tylko chodzi :)
Przecież sam Filipiak mówił, że chcę odmłodzić skład i między innymi dlatego nie walczono o Cabaja.
Bierzmy go!!!!!!!!!!http://www.futbol.pl/artykul/98227.html
Szałachowskiego trzeba brac!!!!!
brać go!
Brać tego Justice Majabvi. Wygląda na dobrą murzinę.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Lechia-chce-pozyskac-Justice-Majabvi-z-LASK-Linz,artykul,95810,1,787.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/justice-majabvi/profil/spieler_99781.html
Najbardziej podoba mi się jego historia kontuzji - tydzień gorączki:)
Zachowujecie się jak wypuszczony z więźnia, naładowany testosteronem skazany za rozboje na tle seksualnym zwyrodnialec :)
"Ty, on się rusza" "brać go!!!"
"Ty, on potrafi biegać" "brać go!!!"
"Ty, on ma smukłe ciało, zawsze nawilżone olejkiem i pachnące" "brać ją!!!"
ludzieeee...
Zawodnik ciekawy, tylko czy uda nam się wygrać "batalię" o niego z lechią? Trzeba mu podpowiedzieć i pokazać artykuły i zapisy wideo , jak w Gdańsku są traktowani czarnoskrórzy zawodnicy, może wtedy wybierze lepiej :) , poza tym "kibice" lechii, napisali chyba nawet kiedyś list otwarty do prezesa czy kogoś tam, że nie życzą sobie żadnego czarnoskórego zawodnika po Traore....
Ale taki zawodnik to będzie "lekarstwo" na naszą grę w środku pola , szczególnie jeśli chodzi o destrukcję (patrz Sławek Szeliga , tudzież Radomski) , pożyjemy zobaczymy, ale myślę , że profesor sypnie mu kasą, aczkolwiek , lechie ostatnio Lotos chyba zaczął sponsorować to też biedni nie są ...
Brac wszystko co sie rusza!!!
Cięzko będzie go wziąść,no chyba że prof.Filipiak wyłorzy 600tys.euro i da mu wysokie zarobki
[img]http://img842.imageshack.us/img842/4333/obraz149.gif[/img]
mknacylopez Napisał(a):
> Zachowujecie się jak wypuszczony z więźnia,
> naładowany testosteronem skazany za rozboje na
> tle seksualnym zwyrodnialec :)
>
> "Ty, on się rusza" "brać go!!!"
> "Ty, on potrafi biegać" "brać go!!!"
> "Ty, on ma smukłe ciało, zawsze nawilżone
> olejkiem i pachnące" "brać ją!!!"
>
> ludzieeee...
...no właśnie...może w końcu trener cóś powie,bo ni jak nie wiemy jak chce ustawić drużynę i jej grę...a póżniej wykonawcy! :Z
Mimo lektury kilku ostatnich wywiadów naszego Zawiadowcy /czyt.Prezesa Zarządu/ni jak nie wiadomo o co gramy?
My tu sobie gadamy a to ten ,a to tamten...i nic z tego nie wychodzi...Obecna resztkówka ,która została nadaje się tylko do I ligi i aby odmienić jej oblicze muszą przyjść zawodnicy z tzw charakterem -czytelni i chcący coś udowodnić.
Nie wypowiadam się czy ten czy tamten,to bez sensu,gdyż jak wyżej napisałem nie znam pomysłu trenera na grę...i tyle...
Czekam na konkretne decyzje i wtedy można sobie podyskutować....
Zgodnie z tytułem wątku listy życzeń to :[b][i]Życzę Nam wszystkim ,pokręconym Pasiakom pozytywnych wrażeń piłkarskich w nadchodzącym Nowym Roku!!![/i][/b]
ehehe wesolo tu od rana :)
[url=http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/arkadiusz-radomski-podpadl-januszowi-filipiakowi,1,4094011,wiadomosc.html]onet.pl[/url]
pseudo kapitan niema zamiaru brać udziału w treningu noworocznym . Kupić tego mudżyna na defensywną pomoc a jemu podziękować . Do Niecieczy panie Arku
Pawel92 - 1. to nie ma nic wspolnego z transferem. 2. z efaktu, bo jest calosc lepiej wkleic, 3. to nic nowego :)
Ale ten murzyn ma tylko 1,70cm, no przecież oni go tam zadeptają jak Saidiego. Nam to jest potrzebny 100kg 200cm murzyn typu Choto który będzie wygrywał pojedynek bark w bark 1:3. Bo już nawet 2 Szybkich u wmiarę kiwających się murzynów ale co z tego skoro, przeciętny drwal z Polskiej ligi jak sobie nie może z takim poradzić to cały czas stara się go odepchnąć barkiem. eh!
Czy ktos ma jakies informacje o potencjalnym bramkarzu ? To zaczyna nie byc smieszne ale prawdziwych kandydatow troche szybko ubywa na tym smiesznym rynku transferowym..
Bo tego o Szamotulskim czy Onyszce to chyba nikt na powaznie nie pisal co ?
a tak poważnie to Kuszczak się żegna z Manchesterem i ma przyjść do nas. Tabisz jest teraz w siedzibie klubu i dopina formalności:) tylko wszystko jest prowadzone w tajemnicy bo taki wielki hit w Polskiej lidze to jest coś niesamowitego
RTX Napisał(a):
> Ale ten murzyn ma tylko 1,70cm, no przecież oni
> go tam zadeptają jak Saidiego. Nam to jest
> potrzebny 100kg 200cm murzyn typu Choto który
> będzie wygrywał pojedynek bark w bark 1:3. Bo
> już nawet 2 Szybkich u wmiarę kiwających się
> murzynów ale co z tego skoro, przeciętny drwal z
> Polskiej ligi jak sobie nie może z takim
> poradzić to cały czas stara się go odepchnąć
> barkiem. eh!
Sorry za off ,ale ktoś tu miał w podpisie świetny cytat jakiegoś trenera z Hull czy innej angielskiej drużyny na temat obrońcy jakiego potrzebują:) Może to ktoś wkleić? idealnie pasuje do tematu:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)