Docencie -Orest po jesienii bił na alarm o doświadczonego stopera i lewego obrońcę.Kogo dostał?Samych ofensywnych Suvorova I Ovsiannikova.Jakieś błedy pewnie w przygotowaniach popełnił bo nikt nieomylny nie jest .Ale to były błędy ,a nastepca już robił WIELBŁADY.A co do tej kasy na transfery jaką niby miał Orest to kolego śmiech na sali w porówaniu do tej kasy co dostał Rząsa jak przyszedł Dyzma .Ta kasa u Oresta to były żetony.
U Oresta były takie problemy kadrowe na wiosnę że nasza gra wyglądała tak nie inaczej.W przypływie geniuszu już nie mając kompletnie kogo dać na derby Orest wpadł na zrobienie z napastnika Moskały lewego obrońce.
Na wiosnę gra się ciężej i znacznie trudniej zdobywa punkty .Suma sumarum Orest miał nas utrzymać i zrobił to mimo że przejął rozbity i źle przygotowany zespół,graliśmy cały sezon na wyjazdach i do tego mając ograniczone środki.
Nikt to nie tworzy mitów Orestowi czy Stawowemu ,ale trzeba przyznać uczciwie że to byli jedyni trenerzy którzy potrafili właściwie prowadzić drużynę w ekstraklasie.Reszta gamoni szkoda gadać-zostawili po sobie zgliszcza.
O Śląsk i Oresta się nie bój da sobie spokojnie radę w ekstraklasie.Jak mu działacze pomogą ,a nie będą podrzucali kłód pod nogi tak jak mu jakub podrzucał to Śląsk spokojnie na koniec ma 5-8 miejsce.To samo miała by Cracovia gdyby Orest został i dostał wolną rękę w transferach.Tego śmietnika Rząsa by nie naściągał.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
A Ty Jasio (A.W.B) ponieważ nic konstruktywnego nie możesz wymyśleć to ciesz się z tego co jest i jak będziemy w II lidze pocałuj Jakubka w du......Potrafisz tylko truć o Stawowym,Madeji czy GTS ,bo nic mądrego nie możesz wymyśleć.Masz obsesje na punkcie WF-stów. to zapisz się na AWF może Cię tam czegoś nauczą.Choć nikt na ten temat nie mówi zawsze wracasz do tego tematu. O pracy Zarządu pisze wielu na tym forum i wielu ma podobne zdanie,ale Ty czytasz zdaje sie tylko to co Tobie pasuje.Nie będe się zniżał do Twojego poziomu i kończę polemikę.
Zanim coś napiszesz to się najpierw zastanów.
pełne poparcie dla Pottera! 100% sie zgadzam !
gdyby nie chore pomysły z Ulatowskim dzisiaj walczylibysmy w gornej czesci tabeli
a nasz stadion bylby rzeczywiscie twierdza nie do zdobycia
zostały popelnione bledy , jednak widac ze Filipiakowi wciaz uderza to budowanie druzyny w oparciu o młodzież!produkcja pilkarzy Netto!
Ciągle wierzę w utrzymanie, ale dotychczasowe ruchy Zarządu przypominają mi powiedzenie: "jak nie może być lepiej to niech przynajmniej będzie inaczej".
Nominalnie mamy już 5 stoperów, ale ich jakość pozostawia wiele do życzenia.
ciagle mamy tylko 2 nominalnych napastnikow : Dudzic i Krzywicki !
napastnik potrzebny od zaraz
Po co nam napastnik? Przecież mamy najlepszą parę snajperów wyborowych czyli Dudzica i Krzywickiego ;) Już zapomnieliście jaki koncert gry dali z Bełchatowem :) Ten duet na wiosnę nastrzela tyle goli że ho ho :) Podobnie po co nam kolejny stoper, jest przecież para najlepszych stoperów w kraju Polczak-Wasiluk, a do tego młody i utalentowany Jarabica i Kosanović. Teraz wzmocnił nas jeszcze były mistrz Polski i medalista młodzieżowych ME, utalentowany i doświadczony Nawotczyński. Nie ma co się bać o utrzymanie z takimi graczami ono jest pewne jak w banku.
Matthias89 hehe fajne podsumowanie :) co do oresta niestety nie mogę się z tym zgodzić :) on DOBRZE trenuje zawodników których ma ale niestety nie ma nosa do transferów.. dlatego zwolnili go z GKSu.. Co do zarządu.. wymieniają piłkarzy żeby mniej bulić kasy za kontrakty... przecież oni tak samo będa grali jak Ci którzy zarabiają po 60 tys...
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Docencie -Orest po jesienii bił na alarm o
> doświadczonego stopera i lewego obrońcę.Kogo
> dostał?Samych ofensywnych Suvorova I
> Ovsiannikova.Jakieś błedy pewnie w
> przygotowaniach popełnił bo nikt nieomylny nie
> jest .Ale to były błędy ,a nastepca już robił
> WIELBŁADY.A co do tej kasy na transfery jaką
> niby miał Orest to kolego śmiech na sali w
> porówaniu do tej kasy co dostał Rząsa jak
> przyszedł Dyzma .Ta kasa u Oresta to były
> żetony.
>
> U Oresta były takie problemy kadrowe na wiosnę
> że nasza gra wyglądała tak nie inaczej.W
> przypływie geniuszu już nie mając kompletnie
> kogo dać na derby Orest wpadł na zrobienie z
> napastnika Moskały lewego obrońce.
> Na wiosnę gra się ciężej i znacznie trudniej
> zdobywa punkty .Suma sumarum Orest miał nas
> utrzymać i zrobił to mimo że przejął rozbity
> i źle przygotowany zespół,graliśmy cały
> sezon na wyjazdach i do tego mając ograniczone
> środki.
>
> Nikt to nie tworzy mitów Orestowi czy Stawowemu
> ,ale trzeba przyznać uczciwie że to byli jedyni
> trenerzy którzy potrafili właściwie prowadzić
> drużynę w ekstraklasie.Reszta gamoni szkoda
> gadać-zostawili po sobie zgliszcza.
> O Śląsk i Oresta się nie bój da sobie
> spokojnie radę w ekstraklasie.Jak mu działacze
> pomogą ,a nie będą podrzucali kłód pod nogi
> tak jak mu jakub podrzucał to Śląsk spokojnie
> na koniec ma 5-8 miejsce.To samo miała by
> Cracovia gdyby Orest został i dostał wolną
> rękę w transferach.Tego śmietnika Rząsa by nie
> naściągał.
A ja myślę że ze Śląskiem będzie tak samo jak z nami czyli prawie same wtopy wiosną. I ja się o Śląsk nie boję. A kasę miał taką samą jak inni. Twoje wymysły w tym temacie są jak jakaś wielka grecka tragikomedia. Miał dokładnie taką samą kasę! I odczep się wreszcie od Tomka człowieku. Płaczesz i płaczesz już tak od lat. Już Ci powiedziałem. Na spotkaniach z Majewskim to ty tylko piwo piłeś. Taki z Ciebie znawca:)
Ludzie, nie przeginać pały z tym Nawotczyńskim.
Jak do nas przyjdzie ten pachołek Kaczmarek ze Śląska to ja już na maxa się wkurw..!! Co to za bramkarz???
Mam nadzieję, że to nie bąk.
Nie Bąk
90 minut - TRANSFERY IDĄ JAK QRWIE W DESZCZ !!!!!!
Przychodzą: Mateusz Bąk (B - Lechia II Gdańsk), Adin Džafić (N - NK Čelik (Zenica)), Muhamed Džakmić (P - FK Sarajevo), [u][b]Piotr Giza (P - Legia Warszawa)[/b][/u], Radosław Janukiewicz (B - Pogoń Szczecin), Wojciech Kaczmarek (B - Śląsk Wrocław) , Przemysław Kulig (O - powrót po kontuzji), [b][u]Łukasz Nawotczyński (O - brak klubu)[/b][/u] , Charles Uchenna Nwaogu (N - Flota Świnoujście) , Mário Pečalka (O - MŠK Žilina), Szymon Sawala (P - Polonia Bytom), Łukasz Skrzyński (O - Polonia Warszawa), Andraž Struna (NK Koper), Andrij Honczar (Dniepr Mohylew)
Odchodzą: Marcin Cabaj (B - ?), Michał Goliński (P - Warta Poznań ), Radosław Matusiak (N - Śląsk Wrocław, ?), Dariusz Pawlusiński (P - Nieciecza), Alexandru Suvorov (P - Dacia Chişinău), Bartosz Ślusarski (N - Lech Poznań )
Stawiam że to będzie Bambo z Floty
Ja też tak sądze , ale chciałbym , aby to był Edin Dzafić
zubereg Napisał(a):
> Stawiam że to będzie Bambo z Floty
Chciałoby się rzec "czarno to widze".
Czy z tymi zawodowcami uzyskalibyśmy awans do ekstraklasy w przyszłym sezonie? Wątpie.
Odchodzą: Marcin Cabaj (B - ?), Michał Goliński (P - Warta Poznań ), Radosław Matusiak (N - Śląsk Wrocław, ?), Dariusz Pawlusiński (P - Nieciecza), Alexandru Suvorov (P - Dacia Chişinău), Bartosz Ślusarski (N - Lech Poznań )
Najlepsze lata gry mają poza sobą. Ja tam nie ronie krokodylich łez. Czekam na nową ambitną ekipę. My nie wywiesiliśmy białej flagi, my już spadliśmy w październiku, mamy czekać ze zmianami do lipca. Ci co będą grać na wiosnę mają zagrać na awans w przyszłym sezonie.
garry Napisał(a):
> Najlepsze lata gry mają poza sobą. Ja tam nie
> ronie krokodylich łez. Czekam na nową ambitną
> ekipę. My nie wywiesiliśmy białej flagi, my
> już spadliśmy w październiku, mamy czekać ze
> zmianami do lipca. Ci co będą grać na wiosnę
> mają zagrać na awans w przyszłym sezonie.
O awans do LM będzie ciężko w przyszłym roku :D.
Jak ktoś pisze, że już spadliśmy, to chyba nie widział tabeli. Nawotczyński ma rację - dziewięć punktów to tylko trzy mecze. Biorąc pod uwagę innych - może sześć. I już.
Będzie gdzieś transmisja konferencji?
Oby to był Nwaogu, lub jeśli to bramkarz to Janukiewicz. Byle tylko nie Bąk.
Na razie to żadnej ofensywy nie ma, bo forma i Gizy i Nawotczyńskiego to jest wielka niewiadoma, bo oni bardzo długo w ekstraklasie nie grali.
Jednak Andraz Struna
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)