Wesley Sneijdera też nie widzę, żeby na dupie jeździł :)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wesley Sneijdera też nie widzę, żeby na dupie
> jeździł :)
No faktycznie u Mourinho gdzie Eto napastnik musiał pracowac jako obrońca jeden tylko Snejider se stał i se patrzył i se pupy nie brudził
Halo, halo - mówimy o ubrudzonym sprzęcie, a ubrudzony sprzęt jest od wślizgów. Eto'o może i robi, ale Sneijdera jeżdżącego na tyłku w Interze i Oranje na MŚ nie widziałem :)
edit: poza tym choćby w ostatniej rundzie w Cracovii Giza jeździł na tyłku aż miło. Nie jak Wiśnia czy Kłus, ale jeździł. Zapraszam choćby do przeczytania wątku po meczu Korona - Cracovia.
Klich to musi popracować nad szybkością ,odbiorem i celnością podawanych piłek ...i nie ważne czy to podanie,rzut wolny czy rożny...
Musi ćwiczyć nogę.....
Ma potencjał,talent i możliwości !!!Ma szansę być wiodącym rozgrywającm ligi...tylko praca,praca...
Wczoraj ,indywidualnie Ula zajął się Mateuszem.
jesli tylko Giza chce wrocic do powaznego grania to jestem za, nasza lawka jesli chodzi o srodek pomocy (czy to def czy ofens) jakas krotkawa w tym momencie..
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/zdobywca-oskara-wraca-do-cracovii-film,1541110
Brać go teraz , niech trenuje z 1 zespołem, a w ME chyba może grać? (jako testowany?)
Jestem zdecydowanym przeciwnikiem pozyskania tego byłego już legionisty Gizy. Po co nam taki odgrzewany hamburger?
Jest Suvorov i Kliszi.
Chyba że chcemy dokupić do tych pierdół co mamy następną.
Radomski , Szeliga, Giza , pomoc taka ze klękajcie narody, lepszą tylko u Helclów mają.
Ulatowski nie ma rozeznania i pomysłu co tej drużynie dolega, lub chce w ten sposób wymusić lepszą grę na tych co mamy.
Giza pod warunkiem ze cięzko popracuje może dać dużo Cracovii. I napewno będzie mu zależało na grze w Cracovii bo długo w niej grał.
według mnie można z nim podpisać kontrakt do czerwca z opcja przedłużenia . Jesli dobrze przepracuje okres przygotowawczy , potrenuje z ME i zrzuci pare kg. To możemy mieć jeszcze z niego pociechę. W takiej Barcelonie jest kilku piłkarzy na rozegranie , a oni jeszcze myśleli o Fabregasie;) na pewno nie zapomniał jak się gra w piłke i na pewno u nas mógłby się odbudować ,a z aklimatyzacją nie będzie miał żadnych problemów
Przyda się doświadczony ofensywny klasy Piotrka. Ktoś od kogo Klich naprawdę będzie mógł się czegoś nauczyć. Kimś takim miał być Golina, ale niestety nie jest. Nie byłem przekonany co do powrotu Gizy, ale kiedy już wiadomo, że nie ma co liczyć na Golińskiego to ta opcja wydaje się coraz bardziej rozsądna.
Jat tam wierze w Gizme w ustawieniu 4-5-1 ideał do środka pomocy z Klichem. Niech wraca.
Klichu moglby sie od Piotrka duzo nauczyc podwarunkiem ze obu by sie chcialo zapierdalac
mam nadzieje ze Radomatu odda nr jakby co :)
a Ulatowski zapuści wąsy :D
Właśnie - co z Golińskim. czy nie dałoby się z nim rozwiązać kontraktu tak jak to zrobione w ległej z iwańskim, Gizą i wawrzonem?
g4lu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Właśnie - co z Golińskim. czy nie dałoby się
> z nim rozwiązać kontraktu tak jak to zrobione w
> ległej z iwańskim, Gizą i wawrzonem?
poczekaj do stycznia...pójdzie do Śląska :)
W pakiecie z Radusiakiem? :D . Mimo braku papy Oresta Radzio czuje się u nas chyba całkiem nieźle. I nawet widać u niego zaangażowanie w grze i gadce więc niech biorą samego Goline hehe
Matusiak MUSI zostać !!! zobaczycie jaki będzie z niego pożytek jeszcze...odszedł Orest to teraz wie,że musi zapierddalać...i zappierdala...
Dokładnie tak jest z Matusiakiem. W meczach z Orestem na ławce ANI RAZU nie widziałem, żeby Radek się spocił na meczu, nie mówiąc już o wspomnianym wcześniej ubrudzonym sprzęcie. Od zmiany Trenera nie poznaję RadoMatu i tak powinno być:)
Matusiak zrozumiał, że bez zapierdalania nie ma czego u nas szukać, Goliński przyjął pozycję: "bez dziadka Oresta ja nie gram".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)