Każdy dobry bramkarz jest dodatkowym obrońcą tylko nie u nas Ani Cabaj ani Merda nie mają pojęcia jak współpracować z obroną i jak ich ustawiać to bramkarz powinien krzyczeć ustawiać bo z tyłu najwięcej WIDZI a nasi śpią w bramce!!! CRACOVIA TO MY!!!
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Na początek należy wytransferować Radomskiego, Ulatowskiego i Rząsę.
stasiuk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na początek należy wytransferować Radomskiego,
> Ulatowskiego i Rząsę.
później Stasiuka...
hamer Napisał(a):
> stasiuk Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Na początek należy wytransferować
> Radomskiego,
> > Ulatowskiego i Rząsę.
>
>
> później Stasiuka...
Ale ta trójeczka wesołych panów powinna wylecieć pierwsza, a w szczególności dyr. Rząsa co to nie ma pojecia kogo i co ściaga
Nie chce mi się grzebać w strych postach i atakować tych co szydzili ze mnie jak pisałem ze Cracovia potrzebuje klasowego bramkarza.Wychodzi znów na moje -wlaściwie oceniłem tych co mamy;
Cabaj-nie obliczalny ,nerwowy -kiepsko grający nogami
Merda -zero przedpola
Jak pokazują mecze obaj bramkarze grają nerwowo ,brak komunikacji z obrońcami -przez co obrońcy też graja nerwowo.Twierdzę że jakbyśmy wymienili bramkarzy z przeciwnikami w naszych meczach to wyniki były by w 3 z nich odwrotne
1.mecz ze Ślaskiem -co najmniej 1 gol z gatunku do obrony-Kelemen bezblędny
2.mecz z legią -Cabaj zawala bramkę z wolnego (złe ustawienie się w bramce).U przeciwników świetny mecz bramkarza i 4 wybronione sam na sam w kluczowych momentach
3.mecz z Ksg -co najmniej 1 gol Merdy-po drugiej stronie bezbłędny Stachowiak
Cabaj gra źle nogami?
chyba żartujesz kolego.
to jak ocenić ten element u Merdy, bo on akurat to potyka się o własne nogi idąc.
potter akurat w meczu z nami ci bramkarze dobrze grali ale popatrz na inne mecze .
Antolović zazwyczaj gra cienko , Kelemen mógł się teraz lepiej zachować przy bramce Peszki .
Pozdrawiam .
a Stachowiak zaje.bał przy 2 bramce Matusiaka
Stachowiak moze zawalił przy drugim golu ,ale odrobił stratę bo obronił karnego.U nas Merda puścił wszystko to co było do puszczenia aż z naddatkiem (bo co najmniej 1 gola powinien nie puścić).Stachowiak był pewny w wyłapywaniu dośrodkowań -Merda do nich wg nie wychodził mimo że leciały na 5-6 metrze.
Black Cat Merda jest lepszy od Cabaja w wybijaniu piłki nogą w sytuacji jak obrońca do niego zagra i napastnik do niego biegnie.Na linii Merda jest lepszy ,ale przedpola nie ma co doskwalifikuje go jako bramkarza ekstraklasowego.
Bramkarz do piłek na 5 metrze wychodzić musi!!!
Dobry Wieczór Potterku, już zacząłeś swoje jasełka....? Jak dzisiaj ci poszło ceduła z opłatami.....
Muszę Ci powiedzieć że jesteś tu w tej cyber-przestrzeni jednym z najtwardszych sk......., pamiętaj o tym sektorze gości
na stadionie ta sprawa jest priorytetem.....poruszaj ją...proszę......spadam do HParku
Bakero?
Bakero?Kiepski żart
Golański już w Koronie a my na prawej obronie mamy Janusa która nadaje się co najwyżej na ławke jako zmiennik.Lepiej trzymać Golinskiego,Uszalewskiego,Dudzica i Kuliga niż wziąść jego.Rząsa ma racje :)
Rzadko mam okazje więc teraz będę uszczypliwy:P Wziąć Bolku, wziąć:P Radomski miał być naszym zbawcą, z Golańskim Korona może wyjść tak samo jak my na Radomskim. Inna sprawa że tam są już nieźli piłkarze i drużyna wygląda na zgraną więc to zapewne będzie wzmocnienie.
boleknh Napisał(a):
> Golański już w Koronie a my na prawej obronie
> mamy Janusa która nadaje się co najwyżej na
> ławke jako zmiennik.Lepiej trzymać
> Golinskiego,Uszalewskiego,Dudzica i Kuliga niż
> wziąść jego.Rząsa ma racje :)
kompletnie sie nie orientuje w kuluarowych gierkach, wiem tyle co ktos tu sypnie lub w gazetach przeczytam, ale dobrze pamietam notke jakoby Golanski dostal oferte od Korony 15k EURO na miesiac i costam mu sie nie podobalo (to bylo kilka tygodni temu), wiec wez Boleknh, uwazasz ze gosc jest warty takich pieniedzy? 60 tys pln miesiecznie?
to jakis kiepski zart dla mnie
A Bartek Ślusarski jest wart 70tyś.? A Kulig 30tyś.?a Goliński 50tyś.?
I piszesz jeszcze, że lepiej trzymać Golińskiego czy Kuliga. A nie widzisz przypadkiem, iż klub chciał się ich pozbyć, w szczególności Goliny tylko, że byli oni zbyt pazerni na kasę i zostali na siłę w klubie? A Dudzic czy Uszalewski? No proszę Cie, ileż oni mogą zarabiać? A piłkarze tacy jak oni, na ławkę są potrzebni.
Każdy powód jest dobry by dopiec komuś z klubu.
Ro Man Napisał(a):
> wróble ćwierkają coraz mocniej, i szczerze
> mówiąc jakoś mi się pomyślało, że Ula
> byłby kompletnym pawianem gdyby nie poukładał
> tych klocków należycie, może więc jeszcze w
> tej rundzie Cracovia będzie grać jak z nut
>
> a przypominam, że w sobotę gra zarówno Saidi
> jak i Suworow, czyli nasze modły na 99% zostaną
> wysłuchane
No i co z tymi wróblami, ćwierkaja jeszcze czy już dały sobie spokój.
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=13281
Ciekawe czemu nie gra regularnie w Pogoni? Mając więcej czasu i oglądając jego grę ,byłem gorącym zwolennikiem jego pozyskania do nas(choć tematu nigdy nie było)
To jest dobry zawodnik do pozyskania , młody 20 letni http://www.90minut.pl/kariera.php?id=8445 . W tym sezonie już 6 goli strzelił w rozgrywkach 1 ligi .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)