Jeśli byłby jakis piłkarz pokroju Saidiego do tego bez kontraktu to nic tylko brać.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Według was nie tylko nie mamy skrzydłowych ale i piłkarzy poza Saidim...
mi sie marzy zamkniecie tego tematu bo mam dosc wchodzenia po kazdy meczu i czytania kogo potrzebujemy
Santo drogi a może po prostu nie wchodź do tego tematu ;)
Nie wiesz ,że część forumowiczów jak z rana po przegranej nie zwolni jakiegoś grojka to ma złe samopoczucie.
(ja na forum nie zwalniam ale za to w czasie meczu ...hoho. Ostatnio w piątek "zwolniłem" bez litości Krzywickiego co i tak było lepiej niż obok gdzie "zwolniono" całą drużynę poza Suartem z Ulatowskim i Rząsą włącznie ;)
BTW: Swoją drogą mamy trochę całkiem przyzwoitych jak na ligę grojków ALE OD DAWIEN DAWNA nie mamy już drużyny:(
Dlatego skład trzeba wzmacniać obecnie nie nadziejami a graczami "z góry" , "robiącymi różnicę ", takimi od których nasze grajki mogłyby się uczyć ale przedewszystkim trzeba wreszcie wyprodukować prawdziwą drużynę. Bo tak to można się w nieskończoność bawić: 26-u ściągniętych grajków, 4-ch kolejnych trenerów i.... jest jak jest. Oby Ulatowskiemu i Rząsie się udało.
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeśli byłby jakis piłkarz pokroju Saidiego do
> tego bez kontraktu to nic tylko brać.
bez kontraktów pozostali zawodnicy klasy Witkowskiego i nie jest to wcale aluzja do poprzedniego postu.
skład mamy niezły, trzeba to tylko odpowiednio poustawiać.
Nie masz racji...jest kryzys i naprawdę nieźli kopacze są z kontraktami na ręku...
sąsiad siedź cicho, my tu lobbing robimy....;-)))
Ech... się wyrwaliście na forum... :D
Piotrek STC
No wypraszam sobie:). Uważam że mamy kilku pilkarzy, jednak dziury są nadal w drużynie. A jeśli jest szansa na klasowego grajka to tzreba korzystać.
bramkarz do wzięcia jest ;)
http://www.sport.pl/pilka/1,73556,8321684,Kowalewski__marze_o_zakonczeniu_kariery_w_Legii.html
za stary i nie perspektywiczny
KUPMY GO! :D [url=http://www.youtube.com/watch?v=UckIQJpoIVM&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=UckIQJpoIVM&feature=related[/url]
http://www.youtube.com/watch?v=9kVVaMle1wM&feature=related
takiego nam trzeba może Rene przyjechałby po białej drodze prosto do nas ?;)
Cabaj też tak potrafi :)
nono
kupmy w następnym okienku transferowym bramkarza reprezentacji RPA Khune on nadal gra w afryce a z tego co wiem to chciałby grac w europie.
Dzwonił do mnie. Jest zachwycony polską ligą, jej poziomem i fantastycznymi zarobkami. Jest w zasadzie nasz, bierzemy go.
Ludzie, zejdźcie czasem na ziemię.
Trener ma niezłą ekipe tylko teraz trzeba to dobrze USTAWIĆ!!! TYLKO PASY!!!
A Rene przypadkiem nie zakończył kariery? Ale robinsoniada 1sza klasa.
Pilarz: Nic innego nie chodzi mi po głowie
Krzysztofowi Pilarzowi z ostatnim dniem grudnia wygaśnie kontrakt z Ruchem Chorzów. Bramkarz nadal nie podpisał nowej umowy z Niebieskimi, a chrapkę na zatrudnienie golkipera mają chociażby Cracovia i Korona Kielce. Czy to znaczy, że Pilarz opuści Cichą?
- Ależ skąd! Przecież jeszcze z nikim nie podpisałem żadnej umowy. Zawsze można siąść i porozmawiać. Tym bardziej, że w Ruchu znają moją propozycję, a ja znam warunki zaproponowane mi przez klub. Mamy jednak jeszcze parę miesięcy do końca roku, więc nie ma się co spieszyć - powiedział Pilarz.
- Zapewniam, że nic mi innego nie będzie chodziło po głowie, jak tylko całkowite oddanie się Ruchowi. W życiu bym nawet nie pomyślał o jakimś oszczędzaniu się. Zawsze w Chorzowie grałem na 100 procent i nadal tak będzie. Na pewno nie spocznę na laurach, chcę z Ruchem powtórzyć tak udany sezon, jak poprzednio - dodał bramkarz.
Michał Ptaszyński, źr. sportslaski.pl/Sport
Wklejam bo chciałbym zobaczyć w rundzie wiosennej Pilarza grającego u nas...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)