A ja widziałem przy Wielickiej Łukasza Palucha, na Azorach Pawła Zegarka, a w Hucie Roberta Ziółkowskiego! Musi być coś na rzeczy!
PALUCH - WACEK, ZIÓŁKOWSKI, SADLOK, Sasin - GORAWSKI, Radomski, Klich, Saidi - Suvorov - ZEGAREK
co myślicie?
------------------------------------------
P.S.
Idę się przewietrzyć, i niektórym też to radzę...
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
do Frantica chodzicie , nie wstyd wam ?? :P
Kucera nie wchodzi w gre, to dzienikarska kaczka, to by byla totalna kompromytacja, Sparta sie go pozbyla s radoscia, gral za "B" team. Styl szukania stopera to tez niestety mala kompromytacja przypomina mi to czasy 2gej ligi x lat temu. Zobaczymy w poniedzialek.
Pozdro, Viktorka Zizkov
Alex Bruce przechodzi z Ipswich do Leeds
Beniaminek angielskiej Championship Leeds United podpisał umowę z Alexem Brucem, który ostatnio reprezentował barwy Ipswich Town.
25-letni Anglik podpisał dwuletni kontrakt z opcją przedłużenia o kolejny rok. Kluby nie ujawniły kwoty transferu.
Bruce przez ostatnie cztery lata grał w Ipswich Town z przerwą na półroczne wypożyczenie do Leicester City.
- Alex będzie dobrym uzupełnieniem naszego składu. Może grać jako środkowy i prawy obrońca oraz defensywny pomocnik - powiedział menedżer Leeds Simon Grayson. - Próbowaliśmy pozyskać tego zawodnika już rok temu, kiedy graliśmy jeszcze w League One. Wtedy działacze Ipswich nie chcieli puścić swojego zawodnika, ale tydzień temu skontaktowali się z nami, że gracz jest dostępny do kupna.
Profesor wspominał że o stopera walczymy z Leeds [url=http://www.gazetakrakowska.pl/sport/pilkanozna/283655,filipiak-placimy-tyle-ile-holenderskie-kluby,id,t.html#material_2]gazeta krakowska[/url] [url=http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/07/19/mlodziezowi-reprezentanci-slowacji-i-serbii-w-cracovii/]sportowe fakty[/url]
Skoro Leeds podkupiło obrońcę, to może w nadchodzącym tygodniu będzie u nas nowy stoper?
Leeds testowało też chyba Kucere..
Nie.
Dajcie wkońcu jakiegoś newsa ze stoperem.;)
winiak1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dajcie wkońcu jakiegoś newsa ze stoperem.;)
prosze
[url=http://perkusje.com/0,2140,stopery-do-uszu-mdd-96.html]klik[/url]
hahaha
Koncert życzeń !:)
Ja mam tylko nadzieje że tym naszym stoperem nie zostanie Sadlok
TEVEZ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja mam tylko nadzieje że tym naszym stoperem nie
> zostanie Sadlok
klub Józefa Wojciechowskiego zawarł też z Ruchem Chorzów wstępne porozumienie w sprawie pozyskania Macieja Sadloka...
I bardzo dobrze według mnie nie jest wart pieniędzy które by trzeba było za niego wyłożyć .
Z Sadlokiem coś jest ponoć na rzeczy...
u NAS CZY W POLONI? HAHA
napewno nie u nas tylko w Poloni;)
widze że niektórzy maja talent scautingowy gdyz taki talent wypatrzeć w centrum handlowym no nooo to co dopiero bedzie jak stadiony zaczna odwiedzac. Dajcie se spokoj z tym Sadlokiem czlowiek nie wart polowy tego co krzyczy ruch i nie wszystko zloto co sie swieci i przekona sie szybko wojciechowski ze kupil tombak w cenie zlota.
Wole sto razy tego młodego Bośniaka od przereklamowanego Sadloka ktorego faktyczną wartość pokazały mecze reprezentacji i pucharowe Ruchu
Dajcie sobie spokoj z tym Sadlokiem , ja tego nie widze zeby on gral na srodku z Polczakiem . Sto razy lepszy i tanszy transfer zagraniczny , Kucera bylby dobry ale to nie jest profesor , a taki zawodnik nam jest potrzebny , taki drugi Arboleda bylby wskazany ale watpie zeby udalo nam sie znalesc takiego zawodnika , moze ten Bosniak by sie nadal , mam nadzieje ze jak najszybciej bedziemy mieli kolejne powody do zadowolenia dzieki dzialaniom Tomka Rząsy :D
A może już jutro się coś dowiemy? ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)