i na innych portalach też :D Rozgłos musi być .
:P
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
No ale oni mają Tesco w Lubinie, a wiecie jaki to magnes dla piłkarza robić zakupy w Tesco ;)
Na serio dobrze,że poszło oficjalne dementi.W obecnej chwili nie wyobrażam sobie naszej 11-tki bez Bartka.
W nawiązaniu do artykułu, który ukazał się na oficjalnej stronie klubu Zagłębie Lubin.
Klub MKS Cracovia SSA chciałby jednoznacznie zdementować informacje jakoby kiedykolwiek oferował wypożyczenie zawodnika Bartosza Ślusarskiego klubowi z Lubina.
Bartek bierze udział w obozie przygotowawczym Pasów w Holandii i jest jednym z istotniejszych graczy zespołu Rafała Ulatowskiego. Z tego też powodu Klub MKS Cracovia SSA absolutnie nie bierze pod uwagę, aby Bartosz Ślusarskiego opuścił Nasz Klub w nadchodzącym czasie.
Jednocześnie wyrażamy żal i niesmak z powodu, iż ktoś stara się szukać sensacji, podając nieprawdziwe informacje, które nie zostały sprawdzone u źródła, czyli w tym wypadku w Klubie MKS Cracovia SSA, którego zawodnikiem jest obecnie Bartosz Ślusarski.
Mamy jednocześnie nadzieję, iż podobne sytuacje nie zdarzą się w przyszłości."
Brawo zarząd
Za co brawo?
To jest ich zasrany obowiązek reagować na takie sytuacje, jeszcze chwila, a bedziemy bić im brawo za ruszenie tyłka do pracy. Jeżeli całe zamieszanie wokół Bartka było wyreżyserowane i chodziło o szum medialny to jeszcze to przełknę choć nie mam pojęcia w jakim celu. Jesli to była samowolka Kołakowskiego to jak mu "skopią tyłek" to wtedy bede im bił brawo.
W tej kwestii nie zgadzam sie z Toba Zmartwiony!
kurde a juz myslalem ze przyjdzie ktos klasowy :( no nic pozostaje liczyc ze stworzą mu 10 setek zeby wykorzystal jedna. ewentualnie wrzucą na głowe i strzeli z 5 metrów. trzeba byc dobrej mysli
Podoba mi się reakcja dawniej pozostawionoby to bez reakcji i komentarza a my kibice byśmy paznokcie obgryzali i się Zamartwiali :-)
No właśnie. Szkoda by było stracić takiego walczaka. Ślusar zawsze dobrze strącał piłki, grał do pomocników, zbiegał. Był aktywny, nie ma co się go pozbywać..
jak dla mnie koniec tematu . Slusar zostaje i tyle !
Zmartwiony Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podoba mi się reakcja dawniej pozostawionoby to
> bez reakcji i komentarza a my kibice byśmy
> paznokcie obgryzali i się Zamartwiali :-)
Dawniej klub był zarządzany nienormalnie dziś jest trochę lepiej niż nienormalnie :)
No to teraz z pozwem zbiorowym przeciwko Kołakowskiemu,
o narażenie na utratę zdrowia, nerwów i stan przedzawałowy kibiców Cracovii. :D
A wywalczona kwota za odszkodowanie na oprawy.
Hehehe ilość postów w tym temacie w dniu dzisiejszym świadczy ze zawał był blisko :)
a ja to widzę tak, nic bez powodu się nie dzieje.
Menago zawodnika z palca sobie tego nie wyssał, skoro Ślusar ma z nami aktualny kontrakt to bez zgody klubu wypożyczenie nie mogło mieć miejsca.
alternatywa 1
mieliśmy dogranego extra zawodnika na miejsce Slusara ale coś się wykrzaczyło i trzeba było odkręcać wypożyczenie do Lublina
alternatywa 2
mieliśmy w umowie z Menago punkt o jakiejś opłacie raz na rok, sezon, czy runde .. ktoś zapomniał zapłacić, albo chciał sprawdzić co będzie jak nie zapłaci :), klub został postraszony egzekucją zapisu i ...wypożyczenie nieaktualne
alternatywa 3
wirus wkradł się do laptoka :) nijak logicznie nie mogę sobie wyobrazić żeby Kołakowski próbował przeprowadzić takie działanie, mając świadomość że zwyczajnie nie może sobie na to pozwolić. patrząc z punktu prawnego (jeśli nie było jakiś zapisów w umowie, których nie dotrzymaliśmy) ta cała sytuacja dla mnie mocno śmierdzi.
Nie ma dymu bez ognia-albo Ślusarowi kończy sie kontrakt w czerwcu i Kołakowski chciał wyciągnąc od Cracovii grubą kase albo chodzi znowu o jakies nieuregulowane prowizje dla niego z czego Pasy w piłkarskim swiatku słyną
Pewnie jest zły, że zaczęliśmy kupować w Europie sami zawodników i graczy pokroju Grzegorzewskiego już u nas nie upchnie.
http://transfery.info/news-full-12811.html meleroz masz racje.... smierdzi mi tu do nas transfer sadloka;/
A moze po prostu Slusarski przegral rywalizacje z Krzywickim, powiedzial Kolakowskiemu, a on ze naprawde troszczy sie o swoich graczy, juz mu szuka miejsca, gdzie mu bedzie dobrze:
- pierwszy plac
- 100 km do Poznania
- kasa tez by sie zgadzala
Wg mnie (krótko i zwięźle) farmazon zakompleksionych małomiasteczkowców z Lubina.
To wszytko spekulacje. Mogło być też tak, że Kołakowski zagrał kartą Ślusarskiego w grze o innego grajka, nie wiedząc, że dostanie się to do mediów.
Mknący w przeciwieństwie do brudnych krzesełek, na to nikt się nie nabierze ;P
Ale na wszelki wypadek dodaj na końcu ;)
Napisałem najbardziej poważnie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)