jakies zródło ? :)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
źródło: u1 bator
Widze że informacje z zaufanego zródła :)
Bilguun Ariunbaatar zawsze ma pewne info :D
Karpiuu nikt wtedy nie mógł przypuszczać że ściągniemy Radomskiego czy Saidiego.
Zakładam że ściągniemy jeszcze klasowego stopera.Po naszych wzmocnieniach 3 belchatowian Pietrasiak,Rachwał ,Tosik nie robi na nikim wrażenia.I jeszcze jedna najważniejsza kwestia to są solidne ligowe średniaki ,ale bardzo mocno przepłacone.Ci zawodnicy lepsi już piłkarsko nie będą (może poza Tosikiem który jest młody).
Zmieniłem zdanie głównie z powodu ceny .To tak jak byś płacił za luksusowe auto ,a dostawał kilkuletnie z przebitym licznikiem.Wojciechowski grubo przepłacił ,bo za tą kase mógł mieć dużo lepszych i to takich za których za 1,2 lata by zarobił.Pietrasiaka czy Rachwała za 2 lata nikomu nie sprzeda za poważną kasę.
Podobnie myślę ze Smolarkiem jakoś nie wydaje mi się żeby nagle eksplodował formą jak od 2-3 lat nie zrobił sztycha i z coraz bardziej podrzędnych klubów pozbywają się go lekką ręką.400 tyś euro to ryzyko że wykladajac na mercedesa otrzymamy poloneza.Nowak jak do nich dojdzie za 360 tyś euro kontraktu to też b.ryzykowny biznes .Nie ze względu na umiejętności bo te akurat ma -tylko ze względu na ciągłe kontuzje.Ma nogi ze szkła i nie pamiętam sezonu w którym byłby on zdrów.
U nas poza Radomskim -reszta młodzi (najlepsze lata przed nimi).Zdrowi i nie przepłaceni.
http://krak.tv/kategoria-9,film-1378.html
jakby ktoś chciał posłuchać trenera do poduszki, to proszę bardzo :)
Po dzisiejszym meczu to Ruch chyba ze 3 miliony Euro krzyknie za Sadloka.
Brak stopera to w tej chwili kompromitacja klubu.....Kupujemy gościa juz miesiac. Ja sie pytam kiedy go zgramy? Będziemy obrone zgrywać w meczach ligowych żeby była gotowa na sparingi w zimie??????
Zubereg jeżeli to będzie naprawdę klasowy zawodnik to taką opieszałość można wybaczyć.
Narazie wiadomo jest jedno Saidi lepszy o klase od Sobiecha, oby nowy stoper był lepszy o klase od Sadloka.
Zubereg, nie da się zawodnikowi przyłożyć rewolweru do skroni i nakazać pośpiech. Poza tym przypuszczam że 1 lub nawet 2 ze stoperów mogłoby przyjść już dawno, tylko że jest szansa na najlepszego z całej puli - Jovanovica (tak myślę, że o niego chodzi) Uważasz, że to kompromitacja klubu, że stara się wyciągnąć gracza na poziomie nie lokalnym, ligowym, ale europejskim, i że tyle to trwa??
Ja proponuję szukać piłkarzy w Azerbejdżanie, pięknie grają chłopaki :D
Czy my rzeczywiście mamy taki problem ze stoperami, żeby to nazywać kompromitacją? Problem to ma sąsiadka:D
Swoją drogą, żałosny jest ten "zmierzch bogów" - Wisła wydała już kupę pieniędzy na transfery, a wynik każdy widzi. Żurawski:D Bunoza, Paljic, nowy bramkarz (też zawalił przy golu, moim zdaniem), A więc, panowie, nie gorączkować się, gorzej niż u nich na pewno nie będzie:)
Bramkarz moze i gwardzistce gola zawalil jednak kilka razy uratowal im dupe przed totalna kompromitacja.
Dzisiejszy mecz pokazal ze lepiej wydac sporo kasy na dwoch konkretnych pilkarzy niz zbierac niby nadajace sie do gry odpady. Teraz mam nadzieje ze skonczyly sie w Cracovii czasy wynajdywania niby okazji a zaczela era szukania klasowych pilkarzy jak Saidi czy Radomski.
Bramkarz z Karabachu i jeden jego kolega z przodu widać,że nie dość,że mieli wyjebane,że grają przeciwko życiowym nieudacznikom i miłośnikom milicyjnej pały, pokazali naprawdę spore umiejętności piłkarskie.
Zebereng -piszesz ze brak stopera w tej chwili to kompromitacja klubu.
Dla mnie to co napisałeś to jest bzdura do kwadratu.Jak to mówią co nagle to po diable.Czy mamy szybko kupować ,,smietnik '?.Ja tam wole poczekać bo klasowy stoper będzie na lata .
Nie bierzemy szrotu tylko walczymy z innymi klubami o dobrych zawodników .To wymaga czasu.
Przykład ladacznicy załatwiajacej szybko śmietnik powinien podziałać na ciebie kolego jak kubel zimnej wody.
Oni zrobili transfery na chybcika ,umoczyli mnóstwo kasy -a kogo dostali każdy widział.
Możemy być spokojni ten co był kiedyś w sb ,a potem chciał być w UE już nie raz ściągał gts śmietnik.
Nie da darmo płachta ze zdzichem na Cracovii wisiała.
Wracajac do nas pewnie Rząsa ma upatrzonego 1 o którego walczy ,a reszta to opcje rezerwowe.
http://www.youtube.com/watch?v=xh4lEcfGPBU -- kucera
potter
My juz szukamy stopera miesiąc to troche długo.......
Problem polega na tym że kompromitacja omrmowców w duzej mierze wynikała z całkowitego braku zgrania, czy ich piłkarze sa tacy tragiczni to sie okarze, fakt jest taki że Legia gra coraz lepiej bo sie zgrywa, my poszukujemy stopera, filara naszej całej gry obronnej, tego kto ma byc nauczycielem dla reszty obrony, kiedy sie to wszystko stanie we wrzesniu pażdzierniku ?
Wiadomo że stopera nam potrzeba, wiadomo to od daaaawna, nasz główny cel letniego mercato jest nadal nie zrealizowany, i tyle.
Dokładnie o to chodzi kupic trzech pilkarzy ale klasowych,a nie testowac na zgrupowaniach rzesze najemników z ktorych i tak nic nie bedzie,mam nadzieje ze te czasy w naszym klubie juz mineły, jak jeszcze Jovanovicia kupią to bedzie bardzo udane okienko transferowe Cracovii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)