Potter jak można zauważyć twój sposób oceny zawodników strasznie ewoluował.
Jeszcze przed otwarciem okienka, ci podrzędni piłkarze z BOT,
którzy zasilili Polonie w twojej opinii "robili by u nas różnice".
Teraz jak są w Polonii to dla Ciebie podrzędne grajki.
Coś się w ich umiejętnościach zmieniło?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
dudi74 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Potter jak można zauważyć twój sposób oceny
> zawodników strasznie ewoluował.
>
> Jeszcze przed otwarciem okienka, ci podrzędni
> piłkarze z BOT,
> którzy zasilili Polonie w twojej opinii "robili
> by u nas różnice".
> Teraz jak są w Polonii to dla Ciebie podrzędne
> grajki.
> Coś się w ich umiejętnościach zmieniło?
Radomski, Saidi i Janus;) ci (z uBOTa) byli moze dobrzy ale na "wtedy". Na poczatek. Rozwoj sytuacji u nas napawa optymizmem, a sprowadzenie tamtej trojki byloby z obecnej perspektywy conajmniej pochopne. Ruchy (wcale nie tanie) transferowe Czarnych Koszul tez uwazam za takie sobie (szczegolnie wzgledem ceny). Chociaz ja akurat mysle, ze Ebi sie w ekstraklasie odblokuje...
Zagłębie nie doszło do porozumienia w sprawie transferu Rafała Pietrzaka do Cracovii. W drugą stronę, czyli z Krakowa do Sosnowca nie przejdą piłkarze, których w składzie Zagłębia widział trener Marek Chojnacki.
Mowa o Jakubie Snadnym i Łukaszu Sosnowskim. Wspomniana dwójka trenowała z naszym zespołem od 5 lipca. W szczególności ten pierwszy zawodnik zebrał dobre recenzje, pokazując na treningach i sparingach, iż dobrze wpasował się w drużynę. Okienko transferowe jest otwarte do końca sierpnia, więc temat transferu Pietrzaka, Snadnego i Sosnowskiego nie jest jeszcze definitywnie zamknięty, jednakże sprawa mocno skomplikowała się.
[url=http://zaglebie.eu/transfer-snadnego-i-sosnowskiego-wstrzymany-_2_863.html?SN=ifdj6u726vpv5fartlsm2cbld0]http://zaglebie.eu/[/url]
Szkoda. Goście by się ogrywali, a my mielibyśmy Pietrzaka do rywalizacji z Saidim.
Coś mi się wydaje, że łódź transferowa osiadła na mieliźnie.
Dwa dni po fiasku z Korzymem mieliśmy Saidiego.. :)
Napastnik też by się przydał koniecznie te Krzywickie, Dudzice, Kaszuby to nie napastnicy, którzy gwarantują nam dużo goli i dobrą grę przez cały sezon. Oby ta cisza była ciszą przed burzą i żeby przyszedł ten serbski obrońca i napadzior z prawdziwego zdarzenia. Ślusarski jest dobrym napastnikiem, ale szybkości to on nie ma on bardziej nadaje się do gry w powietrzu i zbijania piłem. Radek drugi obóz opuścił więc dobrze przygotowany na pewno nie będzie
Spokojnie z wypowiedzi czy to Rząsy czy to Filipiaka wynika że obrońca będzie i to klasowy. Również chciałbym napastnika juz w tej rundzie bo niemozna grac tylko na 0 z tyłu - trzeba też jakies bramki strzelac a wybornego snajpera jak narazie w naszej druzynie brak. Mam nadzieje że to sie zmieni.
Wyborne to może być wino, napastnik ma być skuteczny.
Villa_KS Wyborny = Dobry , Dobry = Skuteczny :)
Matusiak będzie skuteczny. No w końcu kiedyś musi wrócić do dawnej formy ;)
Ja mam tylko pytanie, gdzie się podziali piewcy koncepcji "wasalnego" Zagłębia Sosnowiec? Jak Wam się podoba zachowanie "wasala" w sprawie Pietrzaka?
Ale my nie będziemy czekać na to kiedy on wróci do formy sprzed lat - my musimy miec klasowego napastnika jak najszybciej - myśle że nasz zarząd również to wie
Według mnie Matusiak jest klasowym napastnikiem. I według mnie w naszym zespole nie potrzeba juz napastnika. MAMY Ślusara,Matusiaka,Kaszube,Dudzica, i Saidi może grać jako napastnik.
Jeżeli nasza drużyna ma o coś walczyć to niezgadzam sie z tobą Winiak - kaszuba i dudzic nie są w stanie podołac zadaniu strzelania bramek radomatu opuscił juz 2 obóz i niebędzie przygotowany do sezonu a Ślusar może ewentualnie grac cofniętego napastnika
Szczególnie, że przed laty... to ta forma trwała przez jeden sezon. Zobaczymy ważne, że jest Saidi bo powinno być dużo więcej sytuacji bramkowych a to był problem przedewszystkim.Matusiak w najlepszym sezonie w Bełchatowie potrafił grać kombinacyjną piłke zobaczymy jak będzie współpracował z Saidim oby wrócił do formy jak najszybciej,
Dla takich zawodników jak Matusiak ,Goliński to powinna być runda ostatniej szansy, albo zaczną grać na poziomie na którym kiedyś grali, albo
czas się żegnać z nimi i szukać następców.
w pełni sie z tobą zgadzam - może Filipak przejży na oczy że lepiej sypnąc troche groszem na 1 klasowego napastnika niż na 3 pachołków niepodnoszących poziomu druzyny. A w dodatku Matusiak jest jednym z lepiej opłacanych naszych zawodników więc myśle że runda jesienna może byc jego ostatnią szansą na pokazanie swoich umiejętności a jak nie to sie pożegnamy......
biorac pod uwage, ze mamy Klicha i Suworowa, to Golinski juz teraz powinien moim zdaniem szukac nowego klubu. Lepiej niech sie zamiast niego rozwija kolejny mlody.
no tak srodek pola mamy najmocniejszy a wczoraj golina cudów nie pokazał więc słuszna uwaga
nie porownywalbym Matusiaka z Golinskim, fakt Radek mial te swoje pudlo dekady na Polonii, ale bez hec, robil duzo gry z przodu przez caly sezon, ok ze napastnik = bramki... ale wg mnie staral sie, w zyciu bym sie go nie pozbywal.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)