nudny jestes Don Kichocie...
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
nudny to jest ten wątek. Tak na zdrowy rozsądek przydałoby się żeby nowe nabytki trochę się zgrały z drużyną, najlepiej w Holandii, a na to się nie zanosi. Stoper chociaż w niewielkim stopniu powinien się zaaklimatyzować przed sezonem... Napastnik powinien sobie poradzić bo bramki strzela się dosyć podobnie zagranicą...
Wie ktos jaki jest status murzyna? W sensie czy juz klepniety, czy jeszcze niepodpisany?
"murzyn" ma imię..
Murzyn podebrany przez Ajax. Info pewne.
swobodnie Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wie ktos jaki jest status murzyna? W sensie czy
> juz klepniety, czy jeszcze niepodpisany?
Oj- jak tak SWOBODNIE bedziesz sie wypowiadal to nie wroze Ci dlugiej kariery na tym Forum...
rmszar Napisał(a):
> Murzyn podebrany przez Ajax. Info pewne.
:D
izbik Napisał(a):
> swobodnie Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wie ktos jaki jest status murzyna? W sensie czy
> > juz klepniety, czy jeszcze niepodpisany?
>
>
> Oj- jak tak SWOBODNIE bedziesz sie wypowiadal to
> nie wroze Ci dlugiej kariery na tym Forum...
Haha, kariere mam gdzie robic to raz, a dwa nie wiem to pytam?! Mam leciec przez 40 stron paplaniny bo pan izbik mi napisze, ze kariery nie zrobie? Zadalem konkretne pytanie. Wrocilem z wakacji, pamietam kwestie korzyma, wiec w watku "prywatne pogaduchy", zwrocilem sie do Braci po szalu ze zwyklym pytaniem. Widac panuje moda na sarkazm i jak sie ma poltora klocka postow to mozna podjezdzac z gory, zenada.
Saidi jest nasz od kiedy zostalismy o tym poinformowani na stronie oficjalnej, kwestia do zalatwienia bylo tylko skompletowanie dokumentow.
kkk_84 Napisał(a):
> Saidi jest nasz od kiedy zostalismy o tym
> poinformowani na stronie oficjalnej, kwestia do
> zalatwienia bylo tylko skompletowanie dokumentow.
Noi dzieki. To chcialem wiedziec.
swobodnie-tu pewnie chodziło o to,że nazwę człowieka napisałeś z małej litery.
swobodnie Napisał(a):
> Wie ktos jaki jest status murzyna? W sensie czy
> juz klepniety, czy jeszcze niepodpisany?
Zarejestrowałeś się dziś i wyskakujesz z takim tekstem. Zastanów się zanim coś napiszesz.
Ten "murzyn" to Saidi.
....i w kontekscie obrazliwym.... On jest Nasz i obojetnie jaka ma karnacje MA IMIE !
Edit;
Murzyn jest murzynem - ale to Nasz- Saidi i w tym przypadku chodzilo mi o kontekst wypowiedzi..a widze ,ze jak chce sie to mozna rozbudowac forme i tresc tekstu - a nie tylko wrzucac szybkie posty (bezosobowo) i abstrakcyjne pytania (oba watki).
w kontekscie obraziliwym? ;o Tak jak pisalem, wrocilem z dlugich wakacji, podczas ktorych nie uzywalem neta i ograniczalem telefon (cala kwestia z pozyskaniem SAIDIEGO rozgrywala sie wlasnie podczas moich wakacji), wiec pytam co sie dzieje, bo niby jest juz z kadra ale przywitalnego watku nie ma TO PYTAM!! Chyba tez takie zastosowanie (oprucz naskakiwania na innych z nudow) ma to forum? Ze Pasiak pyta Pasiaka, jak czegos z jakiegos powodu nie wie, a ten mu odpowiada. A uwierz mi, dla mnie murzyn to murzyn, a nie czarnuch i nie ma w tym nic obrazliwego.
nie no bez przesady, zeby slowo murzyn bylo uznawane za obrazliwe... zakazujecie swoim dzieciom uczyc sie o murzynku Bambo? Tuwim byl rasista?
Saidi to murzyn, nie przesadzajmy panowie. Nie zasmiecajmy wątku takimi postami.
Trzeba by z 2-3 strony tego wątku skasować bo się zrobił chlew... Jest cisza w mediach ,a temat powiększa się o dyskusję o kolorze skóry....
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1715,title,Transfer-Rudnevsa-poszlo-o-50-tys-euro,wid,12504818,wiadomosc.html
Ja bym tego gościa widział u nas na ataku,tylko czy profesor dał by mu 200tys euro.Dobry obrońca do tego i mamy całkowicie uzupełniony skład.
a czym on sie wyróżnia oprócz tego że chciał go Lech i ty byś go chciał u nas?chyba tylko tym że ma trzech! agentów...
Tym że w w tamtym sezonie trafił 18 razy do siatki w węgierskiej lidze i wystąpił w reprezentacji Łotwy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)