TEODOR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Masz Potter racje - cos z tym Trytko musi byc na
> rzeczy , tak czy owak jesli kosztuje tylko 100
> tysiecy euro to jak najbardziej do wziecia.
>
> Z Khalidem bym sie jednak nie zgodzil , gralismy w
> 8 w defensywie wpuszczajac przez caly mecz
> przeciwnika na wlasna polowe , poprzez co wlasnie
> tracilismy tyle goli , w wielu meczach nie oddajac
> prawie wogole strzalow na bramke.
> Ofensywnie moglismy grac z takimi Odrami Piastami
> czy Bytomiem wowczas wyniki bylyby napewno lepsze.
> Orest po sukcesie z gwardia za bardzo uwierzyl ze
> takie granie jest droga do sukcesu , zapomnial
> jednak ze z kontry mozna strzelac bramki majac
> zajebiscie szybkiego i sprytnego pilkarza z przodu
> , a takim typem napewno nie byl Matusiak.
Tu by się chyba Dudzic sprawdził bo on ma prędkość tylko ze sprytem gorzej.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Spryt to jest w ogóle wśród polskich piłkarzy towar deficytowy.
co Do Trytki się wypowiem że nie wiem co z tą Arką ja myślałem że tam sos to jest ,a za Trytke koło 65 tyś eur chce cottbus wiem bo mam ziomka który teraz był na testach w Arce także mogliby się nim zainteresować codź na moje oko to w układance brakuje doświadczonego stopera i lewego pomocnika
Winę za taką grę ponosił Nestor głównie z powodu zmarnowanego okresu przygotowawczego, kiedy nasi bardzo mało grali w piłkę, a jak już, to z cieniasami. Jego późniejsze mieszanie obroną wzięło się właśnie stąd, że nie zdiagnozował w czasie przerwy zimowej stanu posiadania, czy też zagrożenia w obronie (stoper i lewy obrońca), no i słabej formy Baranka, co stworzyło lukę w środku. Później się okazało, że to się da jakoś skleić, ale po ilu przegranych meczach...
Mam nadzieję, że Ula ma dość determinacji, żeby załatwić przynajmniej bocznego obrońcę.
Dziwi mnie skądinąd jego postawa w sprawie Moskały (próbowanie go w ataku, mimo wszystkich widomych znaków na niebie i ziemi) i niepróbowanie Derbicha na lewej pomocy. Po co próbować stwarzać świat od nowa, skoro pewne rzeczy są oczywiste? Czyżby aż tak nie ufał warsztatowi Oresta?
Dlaczego w Arce SOS? Bo wydali pieniądze na "premie" za utrzymanie.
Trytko? śmiechu warte.
taki drugi Jarka.
zresztą cena mówi sama za siebie.
Wygląda na to, że Kali na razie zostanie z nami.http://www.sportslaski.pl/Sparing-GKS-Katowice-Kluczbork-3-1-Za-Kaliciaka-nie-zaplaca,sport-slaski,19979,info.html
"Rozmowy z Cracovia sa bardzo trudne" tak pozwolilem sobie zacytowac Furtoka z wywiadu ktory podal Mknacy...Widze ,ze Nam nie tylko ciezko idzie przeprowadzanie rozmow w sprawie transferow do Cracovii ale i tez ........pozbywania sie zawodnikow ! Zajebiaszczo......
Ty izbik, a czemu mielibysmy za darmo wypozyczac zawodnikow ? Nikt tak nie robi, a to ze oni nie placa za Pitrego to tylko dlatego ze Gornik bardzo sie chcial go pozbyc jak najszybciej.
Nie dajmy sie zwariowac, bo Furtok zaraz stwierdzi, ze powinnismy im doplacic za wypozyczenie do nich Kaliciaka.
Ty kkk84 - ja raczej nie mialem na mysli wypozyczac za darmo - a i Furtok nic nie mowil o darmoszce... Mnie troszeczke zaczyna draznic slowo "trudno" - bo gdzie uslysze to Cracovii jest "trudno"... A tak na marginesie - lepiej trzymac na sile zawodnika/ow ktorzy nie maja szans grac w pierwszym skladzie i wszystko kumulowac do swojego "piekielka " ME ? Mamy kadre rozdeta a prawdziwych zawodnikow do grania brakuje by stworzyc pierwsza jedynastke. Moze byc tak ,ze wlasnie przez skapstwo nie chcemy lekko przeplacac za zawodnika ,jak tez nie oddawac ich za pol darmo( a juz nie raz i tak to zrobilismy) Tyle ,ze w pierwszym przypadku mamy co mamy (a wiele nie mamy) a w drugim mozemy dalej placic pensje zawodnikom "niepotrzebnym"- to predzej rozumie bo jak sie ma "tyle milionow" na wydanie na transfery a ich sie nie robi to mozna utrzymywac duzo ilosciowo kadre - pospolitych kopaczy.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,Cracovia-nie-zgasila-Znicza,wid,12453777,wiadomosc.html
Cracovia miała dziś grąc jakiś sparing ?
Chyba im się coś pomyliło .
Coś pisza bzdury bo przeciez z odra przegralismy to nie wiem skad oni maja takie info ze gralismy dzis sparing i ze to pierwsza porazka....
Niestety! Znowu jesteśmy przedmiotem kpin.
Z jednej strony Furtok mówi, że rozmowy z nami są trudne, a z drugiej Marcin Lewicki mówi, że z Cracovią robi się profesjonalne interesy i to jeden z klubów, które w najbliższym czasie mogą doszlusować do Lecha, Legii i Wisły jeśli chodzi o ściąganie zawodników. Tak więc myślę, że narzekanie Furtoka, że nie dostanie za darmo Kaliego powinno nas raczej cieszyć, niż martwić.
Mknacy -ja sie martwie nie tym co Furtok mowi lub narzeka - ja sie martwie ,ze Kaliciaka nikt nie bedzie chcial wypozyczyc bo jest tak ...slaby.
pasy_fan96
tu masz linka [url]http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=7077&x=0[/url]
izbik jak Furtok nic nie mowi o darmoszce ?
" Rozmowy z Cracovią są bardzo trudne - tłumaczył Jan Furtok, zajmujący się sprawami organizacyjnymi. - Nie płaciliśmy za Pitrego, więc nie mamy zamiaru płacić za Kaliciaka. To byłby absurd - skwitował trener Dariusz Fornalak"
pozatym Kaliciaka chce jeszcze Ruch Radzionkow wiec sie nie martw rowniez tym ze jest az tak...slaby
kkk84- tak rzeczywiscie mozna rozumiec ta wypowiedz -wiec jezeli chodzilo o wypozyczenie -to musze zwrocic Ci honor. Ja w tym "galopie" odnioslem sie do innych informacji - ze GKS jest zainteresowany odkupieniem Kaliciaka . Taka byla moja pierwsza mysl ,ze chcemy sie go pozbyc - wiec sam nie wiem juz co jest prawda. Jezeli to co myslalem- to wcale sie nie dziwie ,ze wola zawodnika z "nazwiskiem" "(choc uwazam go za cienkiego pilkarza teraz) za darmo niz placic za Kaliciaka ....
Coś mi się wydaje że Bruma, który przeszedł do Arki to może być świetny piłkarz...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)