Może mówi po serbsku
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Messi chyba potaniał:) też w sumie małolat.
Mamy się wzmacniać, a nie tylko uzupełniać skład jakimiś małolatami
dokładnie tak panowie!
dlatego proponuję sprowadzić spowrotem do nas tego oto pana...
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=3845
do dziś mawia się o nim, że chodził jak szwajcarski zegarek...
Zgadzam się z Tobą QBAQ1906PASY. Panie Rząsa niech Pan sprowadzi Zegarka.
wątek zaczyna być tragikomiczny
Ro Man on od początku był tragikomiczny.
Gdyby tytuł brzmiał "TRANSFERY-komentarze"
to by było oki, ale dochodzą do tego listy życzeń.
A życzyć to sobie możemy nawet wszystkiego najlepszego. :D
Dlatego ten wątek do normalnych należeć nie będzie.
wszystko ok, ale rzucanie co stronę haseł np o Messim to słaby dowcip i co najgorsze odgrzewany kotlet, nie wiem kogo to śmieszy, a wątku w żadnym stopniu nie ciągnie dalej
Ro man- ma rację.. mowmy tu o realnych wzmocnieniach, bo takiego Messiego to nam nie potrzeba skoro jest Moskala :D
Messi u nas by nie był wzmocnieniem, bo on nic nie zrobi bez dokładnego dogrania Iniesty albo Xaviego, a chyba na całą trójkę to by Profesorowi brakło, bo by te 3 bańki przekroczyli, ale wtedy można by mówić o wzmocnieniu (za zakup pakietowy).
podobno dalsze transfery są w zaawansowanym stadium rozmów z piłkarzami pólwyspu bałkańskiego a z polskich piłkarzy w rachubę wchodzi R. Pietrzak z Sosnowca
najpierw kierunek Mołdawia
teraz Serbia,
co o tym myślicie?
czy tamten rynek nie jest już dość wydrenowany?
co prawda kiedyś w Bośni jadąc autobusem w upale z Mostaru do chorwackiego Splitu gadałem z jakimś współpodróżnym, który okazał się piłkarzem bosniackiej ekstraklasy klubu Željezničar Sarajewo (mniejsza o nazwisko, google'owałem go później, grał często w podstawowym składzie), abstrachując od tego, że na rozmowy z nowym klubem (chorwackim) jechał rejsowym autobusem, to jego opowieści o tym, ile zarabia wprawiły mnie w osłupienie, to naprawdę była żenująca kasa, nawet jak na bośniackie warunki, taka Cracovia musi się jawić Bałkańcom jako naprawdę eldorado i niezły przystanek w drodze do Niemiec,
co o tym myślicie?
pozdr
a wiślaki mają w składzie właśnie kolejnego Bałkańca (info pełne pewnie w wątku
no ja uwazam ze tam moglibysmy wylowic nie jeden lepszy talent niz w naszej lidze gdzie same ambicjonalne gwiazdki sa i zycza sobie gore siana za nic!
teraz juz mozna wrecz powinno sie pozyskiwac z zagranicy dopoki ludzie zarzdzajacy klubami w polsce nie obudza sie z ich wymaganiami za zawodnika (czyt.sadlok czy sobiech )
w te slady poszla juz legia , wisla a takze lech!
czas na nas
mnie ciekawi bardzo o jakiego zawodnika Rzasa pytam Beenhakkera
Nesta Napisał(a):
> no ja uwazam ze tam moglibysmy wylowic nie jeden
> lepszy talent niz w naszej lidze gdzie same
> ambicjonalne gwiazdki sa i zycza sobie gore siana
> za nic!
> teraz juz mozna wrecz powinno sie pozyskiwac z
> zagranicy dopoki ludzie zarzdzajacy klubami w
> polsce nie obudza sie z ich wymaganiami za
> zawodnika (czyt.sadlok czy sobiech )
>
> w te slady poszla juz legia , wisla a takze lech!
>
>
> czas na nas
Tyle, że te kluby mają odpowiednią ekipę przygotowaną do tego. Cracovia nie ma nic, jedynie Rząse a ściągać na 'czuja' to wiesz..
QBAQ1906PASY Napisał(a):
> dokładnie tak panowie!
> dlatego proponuję sprowadzić spowrotem do nas
> tego oto pana...
> http://www.90minut.pl/kariera.php?id=3845
>
> do dziś mawia się o nim, że chodził jak
> szwajcarski zegarek...
Zegarek zawsze biegał, do dziś go wspominam jako dobrego piłkarza ;).
ja go pamiętam ze skawinki powiewasz jestem ze skawiny i czasem chodziłem na mecze... Kuurde wiecie skawinka nafaszerowana była starymi wiślakami np: Bogdan zając, Jacek Matyja, Grzegorz Pater, Gorszkow np i Zegarek, On tak nigdy nie grał w Ektraklasie Ale takie bramy Walił :ooo hohoho... Ale to tak z innej półki ;)
Panowie Paweł Zegarek przeszedł już do historii naszej Cracovii, on ma już 36 lat
ale pamiętnej bramki w derbach jaką dla nas strzelił to się nie zapomina(to było chyba jeszcze w drugiej lidze na boisku (Zomo Areny)jeśli dobrze pamietam
To był Krzysiek Duda.
zmieniając troszkę temat całkiem ładne uderznie Suvorova we wczorajszym sparingu z Wartą, inna rzecz że bramkarz się nie popisał http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/2010/07/04/pasy-w-opalenicy-gol-suvorova/
Ro Man Napisał(a):
> najpierw kierunek Mołdawia
> teraz Serbia,
> co o tym myślicie?
>
> czy tamten rynek nie jest już dość
> wydrenowany?
>
> co prawda kiedyś w Bośni jadąc autobusem w
> upale z Mostaru do chorwackiego Splitu gadałem z
> jakimś współpodróżnym, który okazał się
> piłkarzem bosniackiej ekstraklasy klubu
> Željezničar Sarajewo (mniejsza o nazwisko,
> google'owałem go później, grał często w
> podstawowym składzie), abstrachując od tego, że
> na rozmowy z nowym klubem (chorwackim) jechał
> rejsowym autobusem, to jego opowieści o tym, ile
> zarabia wprawiły mnie w osłupienie, to naprawdę
> była żenująca kasa, nawet jak na bośniackie
> warunki, taka Cracovia musi się jawić
> Bałkańcom jako naprawdę eldorado i niezły
> przystanek w drodze do Niemiec,
>
> co o tym myślicie?
>
> pozdr
ja myślę że kierunek bałkański to najlepszy wariant.... rynek mocno przetrzebiony ale na pewno można znależć prawdziwą perełkę za rozsądną kasę co pokazuje choćby przykład Stilicia w Lechu no i mam nadzieję że tym przykładem będą Nasi Serbowie... warto też interesować się tym co się dzieje w lidze białoruskiej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)