CracoviaNH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tego chyba zbyt wielu nie rozumie - a ciekawe co
> po tej transferowej wtopie powie Ulatowski, ktory
> bardzo- bardzo zabiegał o tego gracz, a tu taki
> numer i o taką smieszna kwotę się rozbiło (w
> porownaniu z deklarowanymi 3 mln budżetu
> transferowego)
A co ma do tego Ulatowski, gdzie w klubie sprawami finansowymi zajmuje się Tabisz i teraz Rząsa, ja przewiduję że Ula będzie miał dobrą minę do złej gry, a skończy się to rozgoryczeniem w postaci śmiesznych wzmocnień z odpadków lig w których grał Rząsa.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Ja się tam ciesze że nie ma Korzyma bo jest cienki.
Na Rząse takich pomyj bym też nie wylewał, powiedział wszak że jesteśmy zainteresowania Korzymem do pewnej sumy i tyle. I bardzo dobrze nie bedziemy sie dawać rozgrywać Jozwiakowi vel kefirkowi i Legii, w epickiej bitwie o jakiegos tam Korzyma.
Widzę że po histerycznych tonach o zawodnikach pojawił sie tez ton godnościowy i ściganie sie z Koroną o jakiś tam grajków. Robienie transferów dla poprawienia sobie samopoczucia jest bezsensu.
[i]potter[/i] na prezydenta! W tym leży problem. Napalacie się na testowanych Pacuszków, czy Serba z nie wiadomo której ligi, ale to są tylko testy!
Tak jak napisał [i]potter[/i], skoro nas przebija kur*a Korona Kielce, to gdzie my się pchamy? O puchary chcemy walczyć? O mistrza?
[i]SaNtO[/i] piszesz o tym, że sztuką jest wziąć gracza za darmo i go wypromować. Zgodzę się, jest to dobry sposób, ale ileż można?! Na takich zawodnikach mamy cały czas opierać wszytko?
Zapowiedzi Filipiaka, odnośnie mistrza ok. 2012 roku to chyba najlepsza bajka, jaką kiedykolwiek słyszałem. Faktycznie, odszedł Tupalski, kogo mamy za niego? Jaki był taki był, ale można było na niego liczyć. Przynajmniej był jakiś stoper w zanadrzu.
Liga zaczyna się niebawem, a my dalej stoimy w miejscu. Ponoć do 21 czerwca kadra miała być uzupełniona. Czy uważacie, że tacy zawodnicy jak Pacuszka, nawet jeśli się w miarę sprawdzi pociągnie nas do sukcesów?
coś mi sie zdaje ze takie gadanie na forum raczej nic nie da sprzydało by sie jakos pokazać Rząsie , Tabiszowi i Filipiakowi ze nie jestesmy za bardzo zadowoleni z tego co robia na rynku transferowym .. pokazać im ze na takich rzeczach sie nie oszczedza !!! rozumie jakbysmy mieli dobry skład i spokojne utrzymanie to ok moze tak byc ale nie w takiej sytuacji ! :/
JEżeli dalej tak bedzię wygladać nasza polityka transferowa to ja pierdole znów bedziemy walczyc o utrzymanie i stadion bedzie zapelniony w 1/4!!!!Sie wkurwil..
Fredka tu nie chodzi o kwoty postawione za transfer itd... itp... tylko o chęć inwestycji w drużynę, bo inaczej nie da się niestety wydobyć klubu z nizin ligowych i ani Ulatowski ani inni trenerzy tego nie zrobią.
Nasz klub przed każdym okienkiem tworzy wielkie nadzieję dla kibiców i dla mediów które wybacz... już po raz kolejny mogą wprawiać za równo mnie jak i Innych kibiców w rozgoryczenie, choćby samym faktem, że budzimy w Polsce tylko śmiech, lepiej nic nie mówić i mieć godność niż naobiecywać i tracić godność.
KamilSkawina Napisał(a):
> coś mi sie zdaje ze takie gadanie na forum raczej
> nic nie da sprzydało by sie jakos pokazać
> Rząsie , Tabiszowi i Filipiakowi ze nie jestesmy
> za bardzo zadowoleni z tego co robia na rynku
> transferowym .. [b]pokazać im ze na takich rzeczach
> sie nie oszczedza[/b] !!! rozumie jakbysmy mieli dobry
> skład i spokojne utrzymanie to ok moze tak byc
> ale nie w takiej sytuacji ! :/
To się dorzuć. Daj Rząsie dwie bańki na transfery plus bańkę na kontrakty to zaczniemy się licytować o miernoty.
> Liga zaczyna się niebawem,
ktos to chyba powinien zglosic do uefa - liga zaczyna sie niebawem, a sezon transferowy jeszcze sie nie zaczal.
http://www.90minut.pl/news/127/news1274780-Pitry-rozwiazal-kontrakt-z-Gornikiem.html
jestem przekonany, że za chwilę zobaczymy go w Cracovii.... :D
DSS Napisał(a):
> KamilSkawina Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > coś mi sie zdaje ze takie gadanie na forum
> raczej
> > nic nie da sprzydało by sie jakos pokazać
> > Rząsie , Tabiszowi i Filipiakowi ze nie
> jestesmy
> > za bardzo zadowoleni z tego co robia na rynku
> > transferowym .. pokazać im ze na takich
> rzeczach
> > sie nie oszczedza !!! rozumie jakbysmy mieli
> dobry
> > skład i spokojne utrzymanie to ok moze tak byc
> > ale nie w takiej sytuacji ! :/
>
> To się dorzuć. Daj Rząsie dwie bańki na
> transfery plus bańkę na kontrakty to zaczniemy
> się licytować o miernoty.
Nie chodziło mi akorat konkretnie o Korzyma ale przeciez sa inni lepsi grajkowie podobno kase mamy wiec dorzucac sie nei trzeba :D tak sie "boja" tych zagranicznych transferów a mysle ze sprzydałby sie nam jakis dobry zagraniczny zawodnik który by pociagnal nasza gre .. no ale niestety dobrzy zawodnicy kosztuja ...
Okienko otwiera się pojutrze, wytrzymacie?
Choć nie byłem wielkim zwolennikiem "talentu" Korzyma to fakt że mająca problemy finansowe Korona przebija nas w ofercie za perspektywicznego 22latka to coś jest nie tak. Nie mówię że trzeba kupować wszystko co nam pod nos podstawią ale Korzym jakąś renomę już miał. uważam że mógłby być wzmocnieniem kadry.
Ale skoro połakomił się na scyzorów - to kij mu w plecy. jego sprawa, ale wydaje mi się że niestety ta sytuacja przedstawia nam dokładny obraz naszej marki na rynku transferowym. piłkarze zdaję się że wzbraniają się rękami i nogami przed przejściem do nas (Lewandowski, Korzym, nie wiadomo jak było z Jonczykiem i Sobotą).
Przykre....
nie no w sumie to racja powinnismy poczekac na otwarcie okienka .. moze maja przygotowane jakie transfery których nie chca nagłasniac :D
KamilSkawina Napisał(a):
> nie no w sumie to racja powinnismy poczekac na
> otwarcie okienka .. moze maja przygotowane jakie
> transfery których nie chca nagłasniac
bankowo tak właśnie jest... hahah..... :D
KamilSkawina Napisał(a):
> nie no w sumie to racja powinnismy poczekac na
> otwarcie okienka .. moze maja przygotowane jakie
> transfery których nie chca nagłasniac :D
Z całym szacunkiem ale zawsze był jakiś przeciek odnośnie transferu (patrz Ślusarski, Matusiak) a tu nic.
Chciałbym w to wierzyć.
No wiec teraz pozostała nam tylko wiara w naszych "cudnownych" działaczy :D
Docent:
Jakbyś częstotliwość na objętość zamienił.
Twoje myśli, są kotwicą w uwadze. Zachęcam
do takich kroków, jak na moją skromną
osobę.
Pozdrawiam.
Dramat juz wydawalo sie ze bedze dobrze i odpuszczaja kolejnego zawodnika . Ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma czyli walka o utrzymanie :) A miliony to mamy na transfery ale chyba w walucie ktora byla wazna 20 lat temu czyli 100 milionow to jakies 1000 zl czy jak to tam bylo :)
KMPasy1 - Groblanin Ci jakieś świństwo sprzedał? Bo jak piszesz w sposób niemożliwy do czytania, to teraz nawet tak krótkiego jak na Ciebie posta nie da się zrozumieć :D
A zmiana nicków to hobby, czy skutek walki z moderatorami? :D
Panowie transfer miał być podpisany w poniedziałek lub wtorek no i jest tylko że na karcie Korony!!!!
Totalny brak kompetencji ze strony naszych działaczy,pełna kompromitacja!!!
Kupujmy dalej piłkarzy z niższej półki to będziemy z Dolkanem Ząbki sobie piłkę kopać.
Jak słyszałem że nasi piłkarze chcą premię za utrzymanie się w lidze to mnie krew nagła zalała jaki to kurwa wynik!!!!
gdybyście wiedzieli jakie oni maja premie za wygrany mecz to by się wam włosy na dupie zjeżyły!!!
za takie pieniądze to by człowiek boisko gęba za orał.
Jeśli nasi piłkarze maja takie ambicje to nie dziwmy sie że klasowi piłkarze wola iśc gdzie indziej
przepraszam jeśli kogoś uraziłem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)